PTT 1. LİG 18. HAFTA / TKİ Tavşanlı Linyitspor - Samsunspor'umuz

Başlatan Sioux, 03 January 2013, 00:35:47

« önceki - sonraki »

forever5557

Herşeyi bir kenara koydum.şu robertsı sene başından beri izliyorum kitabını seven söylesin ya allahını seven söylesin çıldıracağım.
bu nedir ya benmi hiç bişey görmüyorum acaba düşünmekten yoruldum arkadaş.göremediğim bişeler varsa lütfen anlatın ne verdi bu takıma nerdeyse 18 maçtada forma giydi ve bu adam golcü diye alındı.hadi alındı diyelim resmen beni salın diyor.  yokmu  alt yapıda bir adam ya.

ChucKeR

forever ; bu maçta nerde oynadı sence roberts? önce burdan başlamak lazım.

ugrass

erdem şen nasıl bu takımda yer buluyo anlamış değilim ya  :( erdem şenin yerine saglam bir ortahasa top dagıtan durcagı yeri bilen adam lazım.düşeriz zor kurtuluruz diyenlerde fikirlerini kendilerine saklasınlar.

serefsiz giray bulak sende takımda oynamak istemeyen adamı zorla tutma

dessperadodo

yeni transferler 3 günde takıma uyum saglayamaz ve beklentileri yüksek tutmamak lazım.5 tane de santrafor alsan onlara top getirecek oyunu sürükleyecek bir ortasahan yoksa gol kolay olmaz bunuda unutmayalım.sözün özü bu takım ligde kalır playof imkansız.hayal aleminde gezmek erine gerçekci olmak lazım.

55(tuncay)55

bence biraz sabır ama bu sabır sadece goztepe maçına kadar orda adam gıbı oynamazlarsa o zaman tepkimizi koyarız ama iş var takımda belki bahane olmamalı ama zemin ve yeni futbolcuların birlikte ilk maçı o yüzden nümüzdeki maça bakıp ona göre olup olmayacagını konuşalım...
fatih şen dimitrov cemil abdulkadir ilk 11 de kesin oynayacak adamlar bu belli oldu.
ama musa sinan 2 gol attı diye bi havalar da bi triplerde onunla olmaz bu iş bence kesilmesi en iyi transfer olur

teksas3455

Alıntı yapılan: teksas3455 - 20 January 2013, 02:20:02
Çocukluğumdan beri izlediğim kadarıyla konuşuyorum; maalesef kritik karşılaşmaları alamıyoruz.
İçimde kazanamayacağımıza dair bir his var. Ama yeter ki kazanalım da hislerim rezil olsun.
Önümüzdeki üç maç çok ama çoook önemli çünkü.

Üzgünüm ama tahmin ettiğim gibi oldu. Kritik maçları alamıyoruz. Çok kötüydük bugün  :(  :(  :(  :(

cgr

Durmuş: "Saha şartlarına ayak uydurduk"

Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş da ağır saha şartlarında 6 puanlık bir maça çıktıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında saha şartlarına ayak uydurduklarını anlatan Durmuş, şunları söyledi:

''Karşılaşmanın ikinci yarısında topun bizde kalması sevindiriciydi. Ancak ceza alanı içinde biraz daha becerikli olabilseydik, galibiyetin gelmemesi için bir neden yoktu. Rakibin de pozisyonları var. Onlar da güzel oynadı. Ligler başlamadan önce hazırlık maçları yapmıştık, ama lig bizim için önemliydi. Yeni kadromuzla bugün sahada açığa çıkacak enerji çok önemliydi. Kazanabilirdik, berabere bitti. Bugünkü puan cetvelinde rakibimizin de bize yakın olduğunu düşünürsek kazanamadığımız bir maçı kaybetmediğimiz için sonuca olumlu bakıyoruz.''

Karabudun

Alıntı yapılan: slazenger - 20 January 2013, 16:09:50
bozuk sahaya rağmen  kondisyonu iyiydi birde takımın. 90. dakikalarda bastıran bizdik. besim hocanın tüm forvetleri oyuna almasıda hedefimizin playoff olduğunu gösterdi. dimitrovu çok beğendim. haluk ta iyiydi. bence moral bozukluğuna gerek yok. ilk maç ve çok bozuk bir saha....

Bence hoca tüm forvetleri oyuna alarak en azından bir golumüz olsun mantığındaydı.Gol atamamak gibi bir ayıp duruyor önümüzde.Tüm forvetlerin oyunda olması play-off' a göz kırpmak olmuyor.Hoca günü kurtarmanın peşine düştü.Yoksa emin ol şu an hocanın aklında play-off falan yok. Ne yaparım ne ederim bu faturayı başkasına yıkarım hazırlığında hoca. Bizim gerçeğimiz bu maalesef.Yoksa benim de umutlarım vardı maç başlayana kadar ikinci yarıdan. Bugün önümüzdeki en gerçekçi hedef ligde kalmaktır!

seyf55

koca samsunspor un düştüğü duruma bak bazı takımların mazereti olmamalı çünkü büyüktürler köklüdürler biz öyle olduğumuzu biliyoruz öyleyizde arkadas lige yeni çıkan urfa 1461 den daha kötü durumdaysak düşünmek lazım büyüküz ama bu büyüklüğümüzü giderek kaybediyoruz samsunspor un futbolcu eksikti kazanamadık saha kötüydü kazanamadık deme lüksü yok arkadaş ya yokkkkkk yazık ya yeni yetme takımlarla baş edemiyoruz, bazıları sabır gösterelim demiş neye sabır kardeşim sürekli düşüşemi sabır? sürekli samsunumuzun prestij kaybınamı sabır?sahada gezen futbolcuya mı sabır? geçen sene de her maçtan sonra ha bidaki maç ha bidaki maç sabır sabır diye diye göz göre göre takımımız düştü sonucu hepimiz görüyorduk ama sabır deyip bekledik izin verdik, şimdi de bi alt ligemi hazırlanıyoruz neye sabır yahu neye sabır düşünmesi bile kötü şanlı samsunspor buralara geldi yazıklar olsun ya hepimiz suçluyuz sürekli geçmişin başarılarıyla yetinmekten sıkılmadınız mı arkadaşlar kardeşlerim yeni basarılar kazanıp nuri hocanın metenin tomiçin muzafferin asım abinin ruhlarını sevindirmeyelim mi iyi günlerimiz olmuyacak mı hep mi böyle olacağız

elexir

Gördük ki orta saha olmadan olmuyor ve ligin en iyi forvetlerinin bizde olmasının hiç bir önemi yok acaba şu kısıtlı zamanda ortaya uygun bir adam alınabilirmi ve sağ bek canberkle olmuyor canberkin tüm iyi niyetine rağmen aksıyor sağbek 2 oyuncu alınırsa takım çok daha iyi duruma gelir bu arada ben haluk 'u beğendim sanki o girdikten sonra oyun biraz daha hareketlendi..

since1965

Alıntı yapılan: seyf55 - 20 January 2013, 19:56:26
koca samsunspor un düştüğü duruma bak bazı takımların mazereti olmamalı çünkü büyüktürler köklüdürler biz öyle olduğumuzu biliyoruz öyleyizde arkadas lige yeni çıkan urfa 1461 den daha kötü durumdaysak düşünmek lazım büyüküz ama bu büyüklüğümüzü giderek kaybediyoruz samsunspor un futbolcu eksikti kazanamadık saha kötüydü kazanamadık deme lüksü yok arkadaş ya yokkkkkk yazık ya yeni yetme takımlarla baş edemiyoruz, bazıları sabır gösterelim demiş neye sabır kardeşim sürekli düşüşemi sabır? sürekli samsunumuzun prestij kaybınamı sabır?sahada gezen futbolcuya mı sabır? geçen sene de her maçtan sonra ha bidaki maç ha bidaki maç sabır sabır diye diye göz göre göre takımımız düştü sonucu hepimiz görüyorduk ama sabır deyip bekledik izin verdik, şimdi de bi alt ligemi hazırlanıyoruz neye sabır yahu neye sabır düşünmesi bile kötü şanlı samsunspor buralara geldi yazıklar olsun ya hepimiz suçluyuz sürekli geçmişin başarılarıyla yetinmekten sıkılmadınız mı arkadaşlar kardeşlerim yeni basarılar kazanıp nuri hocanın metenin tomiçin muzafferin asım abinin ruhlarını sevindirmeyelim mi iyi günlerimiz olmuyacak mı hep mi böyle olacağız

binikalamadım

yok aga biz bu hüseyin kalpar'ı göndermeyecektik   :deli: :-X

Lazigo

Hoca ikinci yarida yaptigi oyuncu degisiklikleri gayet iyiydin..!! Oyuncular degistikten sonra daha ofansif bir sekilde baski kurduk.. Benim kanaatimce haftaya hoca Musa'yi kesmeli ve Dimitrov, Haluk ve Serkan'i ilk 11'de baslatmali.

SametYılmaz55

şimdi geldim eve :( Musa Sinan bugün saçmaladı.bir sürü bindirme yaptı ama yaptığı hiç bir orta yerine gitmedi.Kanatta oynayan bir oyuncunun orta açma özelliği olması gerekir.Kere çok top kaçırdı geriye ayrıca gereksiz gereksiz kaleciye dönmesi çıldırttı herkesi.Soner bugün süperdi Allah nazardan korusun.Eğer alabiliyorsak bir sağ bek alıp Canberki önde oynatabiliriz.yoksa böyle devam edeceğiz mecburen.Dimitrov bugün iki pozisyonda pas vermek yerine kaleye şut çekmeyi denese en az bir tanesi gol olurdu.eğer Hakan Bayraktar'ı alabilirsek orta sahamız çok iyi olur.ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız inşallah

55.hakan

Erdem bu ligin oyuncusu değil bizde oynayacak kalitede bir oyuncu hiç değil bunu artık hoca da görsün.Sürekli top kaybı sürekli geriye dönmeler başka bir şey yaptığı yok yararı da yok zararı var.Canberk sağ bek değil ve de ister istemez zayıf da olduğu için savunma yapamıyor.Hiçbir bölgeye sağ bek kadar transfer gerekli değil.