PTT 1. LİG 18. HAFTA / TKİ Tavşanlı Linyitspor - Samsunspor'umuz

Başlatan Sioux, 03 January 2013, 00:35:47

« önceki - sonraki »

yirmiuc

ncdagli

ikili averajda deplasmanda atılan goller kupa maçlarındaki gibi iki gol sayılmıyor. Tavşanlı'yla muhtemel puan eşitliğinde genel averaja bakılacak

samuray

yine hüsran yine yberaberlik ya ne zaman aşacağız bunlarğı  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

samsunmania

Kütahya sahasında top oynatan tffye ne demeli.Bizim bu kadar rezalet bir sahamız yok Samsun'da.Takımımız teknik oyunculardan oluşuyor. Oyunumuzu acayip bozdu saha. Bu takım iş yapacak. Yenilmemek de iyi oldu Tavşanlıya. Göztepe maçında bambaşka bir takım seyredeceğimizden şüphem yok. Hoca çift forvete biraz erken dönebilirdi. Hata olarak onu gördüm. Tavşanlı zaten kendi sahasında fizik gücüyle iş yapan bir takım. Bu tabii ki kötü oyunumuza mazeret olamaz ama üzerimizdeki baskıyı da unutmamak lazım. Bu sene ilk işimiz şu alt sıralardan kurtulmak.

55__Gurbet__55

Bizim takim genel olarak teknige dayali oyunculardan olusuyor( Dimitrov,Abdülkadir,Mustafa Kayabasi,Canberk vs....).
Zemin cok kötü olmasi oyunumuzu epey etkiledi. Ilerleyen haftalarda cok farkli bir takim izleyecegimizden eminim. Biraz sabir.

alperen_55

tavsanlı haddini bilerek oynadı. tamamen defans agırlıklı, kontraya dayalı futbol .sahada kötü olunca gol yollarında etkili olamadık.yalnız kere defansta inanilmaz hatalar yapti cemil iyi idi. fatih dimitrov da iyi.göztepeyi yenebilirmiyiz bilmiyorum ama bu takim ileriki haftalarda iş yapar.

Karabudun

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 20 January 2013, 16:05:53
Bizim takim genel olarak teknige dayali oyunculardan olusuyor( Dimitrov,Abdülkadir,Mustafa Kayabasi,Canberk vs....).
Zemin cok kötü olmasi oyunumuzu epey etkiledi. Ilerleyen haftalarda cok farkli bir takim izleyecegimizden eminim. Biraz sabir.

Bizim takım ve tekniğe dayalı oyuncular... ???

kavak_55

pas pas deniyor pas yapacak sahamı vardı allahınızı severseniz bu takımakadar yüklenmeye gerek yok. saha onların avantajına idi bence sonuçta kendi sahaları orayı ve zemini  biliyorlardı kaybedebilirdik te biraz dikkatli olsak kazanabilirdikte sonuçta kazanamıyorsan kaybetmemekte önemlidir. bence dimitrovun iyi bir kumaşı olduğu belli çok katkı yapacağını düşünüyorum. umarım önümüz hafta göztepe  ve sonrasında kartalı yenersek çok güzel olacak artık galibiyetlere başlamalıyız. hayırlısı eleştiri yerine takıma biraz da dualarımızı göndersek daha iyi olur diye düşünüyorum. herkese saygılar sevgiler.

s_uzunkaya

bozuk sahaya rağmen  kondisyonu iyiydi birde takımın. 90. dakikalarda bastıran bizdik. besim hocanın tüm forvetleri oyuna almasıda hedefimizin playoff olduğunu gösterdi. dimitrovu çok beğendim. haluk ta iyiydi. bence moral bozukluğuna gerek yok. ilk maç ve çok bozuk bir saha....

cakir55

Ben takımı beğendim vallahi, play-off hiçte uzak değil, ilk devrede oynadığımız maçları hatırlayın kaleye gidemiyorduk, Dimitrov kalitesini hemen belli etti iş yapacağı kesin.

cgr

- Eskiden beraberliklere üzülüyordum. Çünkü kazanacağımız maçları ya şansa gol yiyerek, ya da son dakikada veriyorduk...

- Şimdi beraberliklere seviniyorum. Çünkü öyle bir havadayız ki mağlubiyetten kurtarmışız gibi geliyor.

kadir55ist

hala play off mu yapmayın arkadaşlar alt sıralara demir atmayalımda
bu sene lig de kalalım bence besim durmuşla başarıdır.

jean

yensek guzeldi yinede yenilmemek guzel tam anlamiyla fiyasko olurdu ilk kez resmi maca ciktilar haftaya duzelir buyuk ihtimal ins

ngonge

Takımda eksik olan yer orta saha, bir tek Fatih Şen tek başına yeterli değil, Erdem ise ancak yedek olabilir. Hoca takım oyundan düşünce orta saha oyuncuları yerine forvet aldı ki bu da ortayı iyice boşalttı. Abdülkadir oyundan erken düştü bence çıkarılmalıydı. Dimitrov çok iyi bir oyuncu ama ona diğer oyuncular eşlik etmekte zorlanıyor.

Ben çok ümitsiz değilim takım eskiye göre daha iyi, takımın şu durumunda neye göre playoff hesabı yaptınız bilmiyorum ama hedef ortasıralarda rahat bir yer edinmekten ötesi olmamalı.

samsunmania

Alıntı yapılan: ngonge - 20 January 2013, 16:25:48
Takımda eksik olan yer orta saha, bir tek Fatih Şen tek başına yeterli değil, Erdem ise ancak yedek olabilir. Hoca takım oyundan düşünce orta saha oyuncuları yerine forvet aldı ki bu da ortayı iyice boşalttı. Abdülkadir oyundan erken düştü bence çıkarılmalıydı. Dimitrov çok iyi bir oyuncu ama ona diğer oyuncular eşlik etmekte zorlanıyor.

Ben çok ümitsiz değilim takım eskiye göre daha iyi, takımın şu durumunda neye göre playoff hesabı yaptınız bilmiyorum ama hedef ortasıralarda rahat bir yer edinmekten ötesi olmamalı.

Aynen kardeşim. Orta sahaya iyi bir adam lazım.