PTT 1. LİG 18. HAFTA / TKİ Tavşanlı Linyitspor - Samsunspor'umuz

Başlatan Sioux, 03 January 2013, 00:35:47

« önceki - sonraki »

senol

takım 20 gündr kampta,kaleye bir şut yok.gerisini söylemeye gerek yok...erdem,roberts kovun gitsin...

radikal-fma

SAÇMA SAPAN BİR OYUN. PLAYOFF FELAN HİKAYE LİGDE KALIRSAK NE ALA. SONERİ KUTLUYORUM. TRANSFERE HOCADAN BAŞLAMALIYDI BENCE

Forvetim

giden oyuncuların içinde robert denen uyurgezer mutlaka olmalıydı iyice uyuz oldum bu herife bir insanın hiç mi katkısı olmaz bu adamda ne buluyorlarda oynatıyorlar

kavak_55

oguz_5528

Erhan hoca varken bundan kat kat iyi oynayan bir takım vardı artık o da yok.Besim Durmuş Beraberliklerle bu takımı küme düşme potasından bir kaç puan yukarda tutabilir belki onu da yapamaz.Besim Hocanın gitmesi transferde altın vuruş olacaktır

55_OrHaN_55

Dimitrov geçen sene bizde olsaydı küme düşmezdik. Geçen seneki yönetimin beceriksizlikleri bizi ne hallere düşürdü. çuvalla transfer yaptılar, hepsi fos çıktı .

orhan

Bu takım oturdukça iş yapacak kim ne derse desin.Eleştirmeye çok erken başlandı.İlk onbirden altı oyuncu yeniydi biraz sabır, moral bozmayalım her şey iyi olacak.

senol

binikalamadım

takımımızda müthiş bir yükseliş trendi var
kendi sahamızda mağlubiyetten
deplasmanda beraberliğe yükseldik...daha ne olsun...

fanatik samsunsporlu

haftaya seyrelim takımımızı ona göre yorum yapalım.saha berbattı .soner çok iyidi

kadir55ist

bu oyuna bir puan bile fazla
transferler süper dedik kamp süper dedik
playoff dedik son 20 gündür neler hayal ettik ama
besim durmuşu hesaba kamıyoruz
bu hoca geldiğinden beri takım silik mücadele düşük
erhan hocayla berabere kalsak dahi herkes alkışlıyordu hırs vardı mücadele vardı
evet besim hoca kazanmaya gelmiştik diyo alkışlıyorum
bu futbolla mı
kaleye şutun yok pas trafiğin yok
herşeyden önemlisi samsunspor ruhu yok
besim hoca kütahyada ki büyük vefalı taraftardan özür dile yazıklar olsun

k3ukEr

Turuncu

Biri şu musa sinana ronaldo olmadığını söylesin , bi havalara bürünmüş .Bi takımın 90 dk boyunca kaleye  şutu olmaz mı , fatih şen , soner hariç gerisi pert.

Forvetim

6 puanlık hayati maçta hiçbir varlık gösterememek insanı derinden üzüyor, o kadar değişikliklerden sonra herkes bir beklenti içinde. inşallah bu tablo haftaya olumlu yönde değişir

s_uzunkaya

ağır zemin, yeni takım, sahanın her yerinde basan oyun bozan genç tavşanlı takımı... önümüzdeki hafta kendi sahamızda görmek gerek takımı ve oyunu...moralleri bozmamak gerek...