PTT 1. LİG 18. HAFTA / TKİ Tavşanlı Linyitspor - Samsunspor'umuz

Başlatan Sioux, 03 January 2013, 00:35:47

« önceki - sonraki »

lato

Biz çoktan ölmüşüz gömecek adam arıyoruz geçmiş olsun bu kadar önemli bir maçta kazanmayı bırak pozisyonumuz yok

kuzey55

soner hariç top oynayn yok takımda rezil herifler.hocada iş yok ama futbolcular da hayal kırıklığı çıktı.dimitrov hariç gidenlerden bi farkı yoktu gelenlerin.

ChucKeR

oyun iyi diyen yok değişen şeyler var diyen var, iyi oyun türkiyede yok sana premier lig öneriyorum.

cgr

Alıntı yapılan: serhatakkaya - 20 January 2013, 15:48:25
Kümeden kurtulmamız bu maçla beraber dahada zorlaştı.

Umudun yoksa da belli etme. Adamın asabını bozma.

elexir

King1965

al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana

Ladikli

hocada takımda boş ,gözle görülür hiçbir değişiklik yok...

baha55

hiÇ TRANSFER YAPMASAYDIK DA, TAVSANLIYA YENİKMEZDİKK... ROBERT BU TAKIMDA OYNUYORSA KONUSMAYA TARTISMAYA GEREK YOK...

davidsavage

Bu haftaki mazaret,zeminin kötü olması,bakalım asıl takımı önümüzdeki hafta izleyeceğimizi düşünüyorum.

Musti

Alıntı yapılan: kadifekaleli - 20 January 2013, 15:48:00
inanamıyorum bu oyuna iyi diyen adamlar var ve biz bunlarla aynı havayı soluyoruz  :kafa:

Ayıptır bu senin yaptığın. Yazık

Dartagnan

Musa Sinan direk kesik yemeli...Acıl orta sahaya transfer yapılmalı.Erdemle olacak iş değil.Ruhsuzluk affedılemez .Bu nedir ya ? Macın en hazır gorunen adamı Bizle kamp dahi yapmayan dimitrov.Gerısını sız dusunun ...

kavak_55

ağır zemin vardı takım düzelir bence deplasmanda beraberlik hiç yok tan iyidir. hayırlısı olsun bu arada besim hoca tüm forvetleri kullandı bu cesaretlendiğini gösterdi.

emre

Alıntı yapılan: kadifekaleli - 20 January 2013, 15:48:00
inanamıyorum bu oyuna iyi diyen adamlar var ve biz bunlarla aynı havayı soluyoruz  :kafa:

biraz nefesini tut birader o zaman. zaten gerginiz her aklınıza geleni yazmayın şuraya.

55.hakan

Bahanelere gerek yok zemin memin yeter artık her maça bir bahane bularak küme düşeriz.

hacettepeli

zevkli  bir maç izledik sezonun ilk yarısındaki takıma göre en azından top taşıyabilen oyuncularımız var. futbolu iyi bilenler bu sahada iyi paslaşmanın yapılamayacağını bilir beraberlik gayet güzel bir sonuç rakibimiz de kolay lokma değildi. tebrik ediyorum takımımı transferleri yerinde buldum.