PTT 1. LİG 18. HAFTA / TKİ Tavşanlı Linyitspor - Samsunspor'umuz

Başlatan Sioux, 03 January 2013, 00:35:47

« önceki - sonraki »

samuray

evet ahmet arı ağır zeminde iyi a.d.s maçının en iyisiydi o ağır zemine rağmen bide zamanında pası vermesini yapsa

GurbetciFanatik

Tamam vasat ama ilk mac kadroda 5 tane yeni adam var, zemin zaten berbat etki olabilir bence. Su mactan 3 puani kapsak ghaftaya döktürür bu Takim.

AhmetDenizci

lato

Canberk geri dönüşlerde sıkıntı yaşıyor Tavşanlı iki üç pasla hemen kontratak geliştiriyor Canberk'in ileri çok çıkmamasında fayda var ayrıca yan toplarla geliyoruz Haluk uzun boyuyla daha etkili olur forvette gibi geldi Tavşanlı iyi mi kapanıyor yoksa bizimkiler mi iki top yapamadı çözemedim 

elexir

Evet zemin kötü ama bizim topçularda mücadele hırs göremiyorum ??

Jnr.Serkan

Haluk denenebilir.yerden futbol oynanacak gibi değil.havadan haluk ile oynayabiliriz gol atabileceğini veya attırabileceğini düşünüyorum

hakan55

Ben futbolcu olucam ve maç öncesi günün önemini belirten sunum izleyecem ve ilk maçım olucak. Zemin felan düşünmeden ölümüne oynarım. Çok mu duygusal düşündüm acaba..

lato

Valla ne iyi mücadele isterim ne de iyi futbol hiç bişey yapmasalar da üç puan almadan gelmesinler bu saatten sonra böyle maçlardan bir puan dahi bizim sonumuzu hazırlar şansa da alsak üç puan bizim olsun

heryerdesamsunlu

arkadaşlar bakalım birde ikinci yarıyı görelim futbol bu heran herşey olabilir.ama ben peşinen söylemek istiyorum samsunlu olması amenna ama besim durmuşun hocalık bilgisinin şu an bize yeterli olmadığıdır.zaten kötü bir dönemden geçiyoruz bence ligin ilk devresinde gördük yeni hoca gelince bir ateşleme olur bir farklılık olur ben şu ana kadar o farkı hiç göremedim.bu maçı kazansak bile benim fikrim budur değişmez.erhan hoca zamanında takım daha iyi oynuyordu birdaha da öyle oynayamadık son ads maçı hariç ondada iyi oyun yoktu sadece mücadele vardı ben o mücadeleyede razıyım ama bakalım nasıl olacak.

ismail

BigBadMama5552

kale5501

lucarelli

Bu zemindeki oyundan dolayı takımı eleştirmem. İlk yarıda Fatih Şen ve kaleci Soner'i beğendim. İnşallah maçı kazanacağız.

kadir55ist

lato

Hoca yerinde müdahalelerde gecikmiyor Serkan Çalık yerine Dimitrov girdi Besim Durmuş iyi hoca olmayabilir ama çok da yetersiz denemez