PTT 1. LİG 18. HAFTA / TKİ Tavşanlı Linyitspor - Samsunspor'umuz

Başlatan Sioux, 03 January 2013, 00:35:47

« önceki - sonraki »

King1965

fanatik samsunsporlu

GurbetciFanatik

1 - 4 alip geliriz

oh be özlemisitm böyle mactan önce emin konusmayi, ne kadar güzel oluyormus rahat rahart skor tahmin etmek.  :D :D

beşnumara

Tavşanlıya ilk 20 dakikada bir tane sallamamiz lazım. Kapanirlarsa acmamiz zor olur. Bu durumda KERE ileri çıkar kafayı vurur üç puanla döneriz  ;)

babasamsunlu

kütahya valiliğinde alınan karaa göre 300 kişilik kontenjan Samsunspor taraftarına ayrılmış.
300 kişiden fazlası için şehir dışında bekletme yapılacakmış..
bilgilerinize ;)

isa55

Desiqner

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 18 January 2013, 12:23:09
kütahya valiliğinde alınan karaa göre 300 kişilik kontenjan Samsunspor taraftarına ayrılmış.
300 kişiden fazlası için şehir dışında bekletme yapılacakmış..
bilgilerinize ;)

haydaa otobüs hesaplarına göre 300'ü baya bir aşıyoruz ne olacak şimdi :)

burakbas

yonetim olaya el atacaktir. yardim bekliyoruz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

feticalik

Şirinler ve şehzadeler 1er otobüs gelse -ki daha fazla olabilir net bir bilgim yok- biz de 1 otobüsüz eder 3 otobüs. Grup İstanbul 55 var 1 otobüs, eder 4 otobüs. Ankaradan ve Bursadan da gelenler var eder sana minimum 5-6 otobüs. 50'şer kişiden eder 300 kişi. Sanırım minimum 300 kişiyiz.

Sevgili yönetimimiz bizi içeri alır herhalde  ;D

beşnumara

Dışarıda kimse kalmaz. Biz orayı dolduralım önce. Dışarıda kalma işini bolu otogarinda düşünürüz  ;)

King1965

bırsey soracagım bu kutahya stadı dısarıda bı yerdemı ? neşter taraftar grubu bile otobusle gidiyormus da otobusler ucretsız mıs  sehır dısındamı stad

özkan

Ahmeti

Lig bizim için yeni başlıyor. Güzel bir başlangıç yapıp Göztepe maçını aldıkmı şehirde havalar tamamen değişir.Peşine kazanılacak bir Kartal maçı koptuk biz geliyoruz anlamına gelir.

Bu arada Engin abi'de inceden karografi çalışmalarına başlarsa bu iş tamamdır.

Allah herşeyi gönlümüze göre verir inşaallah.

King1965

Hüseyin karataş;

SON DAKİKA:: BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARLARI VE TARAFTARIN SESİ İZLEYİCİLERİMİZ İÇİN TAVŞANLI LİNYİTSPOR KULÜP MÜDÜRÜ İLE AZ EVVEL YAPMIŞ OLDUĞUM TELEFON GÖRÜŞMESİNDE RAKİP TAKIM BİLET FİYATLARI İLE AYRILAN YERİN MEVCUT SAYISINI VE KÜTAHYADAKİ SON HAVA DURUMUNU SORDUM KENDİSİ İSE BANA.. MAÇ BİLETLERİNİN FİYATININ BİZLER İÇİN.(10)TL OLDUĞUNU BİZLERE AYRILAN YERİN İSE (300) KİŞİLİK OLDUĞUNU HAVANIN İSE AYNEN KARADENİZDEKİ DURUM GİBİ OLDUĞUNU İLETTİ HERKESE DUYUYRULUR SAYGILAR...

feticalik

300 kişi olayını bir halledelim bence çok rahat o sayıyı geçeriz.