Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

Alıntı yapılan: Atakumlu - 04 January 2013, 17:21:12
4- Mimar Sinan İlkokulu , Calık Yedasın Karsısında Borkonutun Binasının Arka Kısmında Kalıyor ...

Diğerlerini bilen arkadaşlar varsa süper olacak...

Levent ÖCAL

Kaya

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

berusa55

Levent ÖCAL

azcık daha ittirin  :holey:

edit: gelmişiz  :D

ErkÇay55

Alıntı yapılan: Desiqner - 04 January 2013, 15:12:07
Arkadaşlar yarın aöf sınavları için Samsun'a geçeceğimde okulların yerini tam olarak bilmiyorum 8'de Samsunda olacağım okulları bilen arkadaşlar tarif etse kısaca ?

1-ATAKUM ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
2- İLKADIM ŞEHİT AHMET ALTUNOĞLU 100.YIL LİSESİ
3- SAMSUN ATAKUM ONUR ATEŞ ANADOLU LİSESİ
4- ATAKUM MİMAR SİNAN İLKOKULU
SAMSUN ATAKUM ONUR ATEŞ ANADOLU LİSESİ

Onur ateş anadolu lisesine atakum dolmuşlarına binip  eski milli piyango anadolu lisesi derseniz tam önünde inebilirsiniz.Tramvayla giderseniz türkiş durağında inip,on dk yürüyerek okula ulaşabilirsiniz.

Desiqner

Alıntı yapılan: ErkÇay55 - 04 January 2013, 18:55:22
SAMSUN ATAKUM ONUR ATEŞ ANADOLU LİSESİ

Onur ateş anadolu lisesine atakum dolmuşlarına binip  eski milli piyango anadolu lisesi derseniz tam önünde inebilirsiniz.Tramvayla giderseniz türkiş durağında inip,on dk yürüyerek okula ulaşabilirsiniz.

Atakum Anadolu İmam Hatip'ide öğrenebilirsem süper olacak :)

davidsavage

Bi arkadaşımda orda gircek sınava. Haritadan baktım yerine karayollarının üst taraflarında kalıyor,fakat nasıl gidilir tam olarak bilmiyorum.

Harita linki : http://wikimapia.org/#lat=41.320226&lon=36.300998&z=16&l=36&m=b

berusa55

Aynı yer için A. Kahveci İ.Ö.O. etiketi de var google maps'te ama eğer okul orası ise Tramvay Karayolları durağında inip yukarı sadece 5 dk yürüme mesafesinde...

Desiqner

Arkadaşlar Bayındır Ortaokulunu tarif edebilecek varmı ?

Atakumlu

Alıntı yapılan: Desiqner - 04 January 2013, 23:32:38
Arkadaşlar Bayındır Ortaokulunu tarif edebilecek varmı ?

Turkis Sapagından yukarı dogru cıkıyosun Raylı sistemi gectikten sonra ilk aradan saga don yaklasık bi 500 mt kadar ilerde yol ustunde solda kalıyor ...

CurvaSs

King1965

Karabudun

Şu an Yetenek Sizsiniz programında Samsunlu arkadaşlar motorsikletlerle şov yapıyorlardı ki birisi fena düştü. :(

King1965

Pazartesi 22.00 ' da  Kanal55 ekranlarında Tribün Grublarının Liderleri canlı yayında olacak Birleşme olacakmı acaba çok merak ediyorum.