2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

Turuncu

Erdal cansunun veliahtı cüno yapmış kesin doğrudur.

Shane_Falco

Twitter yorumlarının tekinde bir göztepeli yazmış.Göztepe ile anlaşamama sebebi altinbas 150 bin kiralama bedeli vermem demesiymiş...

beşnumara

Alıntı yapılan: Kaya - 02 January 2013, 23:21:07
17 de en az 10 bekliyorum aha da yazdım buraya  :--*  samsunspor_x

hem beğeneyim hem de içimde tutmadan söyleyim. Şota dimitrovu vermiyomus diyer ilerdeki uşağı rize g..tepe araya girer ortalığı bulandirirsa nasil olacak 17de 10? sana puanım dohuz kanka  :kanka:

Kaya

Gürcü katili mi yapacaksın beni Fatih senin derdin ne  :kanka: Şota kim şota'ya kalmaz o iş  ???

Ayrıca ikinci yarı her maç final..Bu zayıf diye düşündüğümüz kadromuz belki bir maç kazandı ama hiçbir maçta ezilmedi..Takviyelerle oyun üstünlüğünü her maç ele alarız.Bir iki seri galibiyetle vura vur yıkar geçeriz..Not düş bunu  :D

İlk yapmamız gerken iş de Linyit deplasman tribününü full doldurup,günün önemine uygun avatarındaki gibi sopalılar ya da pankart,koreo gibi bir şey ile şehitlerimizi anmak..

beşnumara

Kasımpaşada o kadar yetkin varsa  :kanka: şotayı göndersene. Hiç sevemedim o golpayı  ;D

Kaya

Az sal da insanları meşgul etme daaa Fatih  :deli: Transfer dedikodusu başlığı bu Adanalıkelinyeri değil  ;)

mehmet yılmaz

Abdulkadir su an samsun'da. Insallah yarin da samsunspor'umuzda olur. Gittik, aldik, geldik, gerekeni soyledik, olur bu is olur. :)

Desiqner

Alıntı yapılan: samsuni - 03 January 2013, 00:07:49
Abdulkadir su an samsun'da. Insallah yarin da samsunspor'umuzda olur. Gittik, aldik, geldik, gerekeni soyledik, olur bu is olur. :)

Abi dimitrov ile ilgili bir gelişme varmı ?

mehmet yılmaz

SSKLA

55.hakan

Musa ile de eski takım arkadaşı.Belki O'nun hatırına canlanır biraz Musa Aydın

Sioux

göztepeye bir kere daha basmış olduk   :D :D :D :D
bu lig için mükemmel transfer olur

King1965

Hüseyin abiye helal olsun haberi dogruymus ınsallah futbolcu Samsunsporlu olur

Dartagnan

Abi Su takıma Bir Dilaver fena gider ya ...Göztepe alıstı elinden kacırmaya :)

King1965