2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

samsunmania

Dimitrov harikanın ötesi olur. Vites yükseltiriz.

Ertuğrul Sağlam

Bu haber acayip heycan yapti bende yarin sabah erken kalkip havaalanina gidecektim bu heyecanla uyuyamamda simdi... :)

seyf55

haber doğru galiba iş külüpte inşallah anlaşırlar

5trawberry

İzleyici ne derse desin topçu golleri sıralar ya, Abdulkadir öyle bir golcüydü Buca'dayken.. Çok yerinde bir transfer oldu.
Bir isim daha düşünülüyordur forvete sanırım...

Agbetu, gazla çalışan bi futbolcu, gelsin Samsun'da her türlü gideri var, tavan yaptırırız biz ona. Kirita olayını yineliyorum ama, Hakan Bayraktar gibi yaşlı da olsa formu yüksek, ve maç eksiği olmayan bi oyuncu her türlü iş yapar , maliyetlide olmaz sanırım.

yilmazselcuk55

minci

Samsuna kadar gelen adam şartları biliyor demek ki. Onları kabul ederek gelmiştir Samsuna. Bence bu konuda bir sıkıntı yok ancak dışarıdan gelebilecek son dakika müdahaleleri bu işi bozabilir. Bunun dışında olmamasına bir ihtimal vermiyorum. Abdul iyi adam. Ayrıca duran top ustası da. İyi frikik atar. Dilerim takımı ve ligi benimser. Biz de o zaman beklentilerimizi karşılarız. Musa gibi olmaz.

beşnumara

İnşaallah en kısa sürede Abdülkadir'e imzayı attırırız da şu izmirin gereksizlerine tam kapak olur. Neymiş parası olmayan kulübe oyuncu kaptırıyorlarmış  :D

CurvaSs

abdülkadir oleyyyy. :) inşallah hayırlısı olur ya, ayaklarına kuvvet, vurduğun gol olsun abdülkadir!

lucarelli

para yok ama tarih var. allahın aliağa petkimsporluları...

twitter

play off için bana göre en az 12 galibiyet gerekiyor.

olmaz diye bir şey yok ama bu sene play off'a falan kalırsak şahsen süpriz olur.

abdülkadir ve ismi geçen isimler ptt 1. lig'e göre iyi isim yalnız, neden olmasın.

seyf55

adam tam istediğimiz tarzda bir futbolcu inşallah alırız inşallah  bucadaki perfonmansını bizdede gösterir.

55.hakan

Abdülkadir transferinde gelişme bekliyoruz anlaşabildik mi acep?

usare

Siteye sabahtan beri ulaşılamıyordu. Hala ulaşılamıyor diye kimse girmiyor herhalde.

s_uzunkaya

bende transferler havada uçuşuyo da site çok yoğun oldu da giremiyos, die heyecanlandıydım dı :)

cgr

siteye girememek ne kadar kötü arkadaş... :( sabahtan beri bi gelişme var mı diye bakmadığım site kalmadı...