Kesinleşen Transferlerimiz

Başlatan mehmet yılmaz, 26 December 2012, 18:54:25

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

kesinleşince konuşalım onları da..

samsunmania

Samsunspor'u adam gibi takip eden herkes N'Sumbu'nun neden gönderildiğini anlar kardeşim.

ahmetsefa55

mehmet çakırı da oldum olası sevmemişimdir.uğur boraldan farkı yok.inşallah almayız..

FaTiH_HaN

en son Ankaraspordayken bir sezonda 10'dan fazla maçını izlemiştim, çok çok iyi bir topçuydu tabi üstünden çok zaman geçti, şimdiki durumu nedir bilmiyoruz. Ama iyi bir Mehmet Çakır bence iş yapar.

55.hakan

Arkdaşlar henüz kesinleşmeyen transferlerle ilgili sohbete şuradan devam edelim.

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=9824.120

Karabudun

31 December 2012, 13:39:48 #35 Son düzenlenme: 31 December 2012, 13:53:45 sener.eren
Alıntı yapılan: samsunmania - 31 December 2012, 00:25:43
Samsunspor'u adam gibi takip eden herkes N'Sumbu'nun neden gönderildiğini anlar kardeşim.

Bu laf biraz ağır oldu. :kafa:
Taraftarlığımıza feriştahı gelse laf edemez ya neyse. "Nsumbu iyi bir futbolcuydu,aman gitmesin." mi dedik? Adem Sarı bu denli kalabiliyorsa takımda benim fikrim Nsumbu daha uzun kalabilirdi.Yoksa Nsumbu'ya Messi muamelesi yapalım demedim! Ha bir Adem kadar da takoz(dikkatinizi çekiyorum takoz değil manası çıkmasın) değildi.Yine Adem gibi yuhalandığını da hatırlamıyorum.Şimdi siz değerli karar mercii bize Samsunsporluluk beraatı verdiniz mi? :kafa:
Yine siz değerli karar merciine nacizane tavsiyem lütfen insanların mesaj sayılarına bakarak yorum yapmayınız.Bir sorunuz ,sonra eleştiriniz.Yoksa biz mesaj sayısı az olanlar eleştirilmekten şikayetçi değiliz. ;)

maraton

sakin arkadaşlar.. birbirimizi kırmanın, polemik yaratmanın anlamı yok..
bu sitede samsuni hariç tüm üyelerin ortak derdi samsunspor..
sakin  8)

Karabudun

Eyvallah, Maraton Başkan.Sadece arkadaşın çıkışı pek hoş değildi.Yoksa elbette istediği gibi beyanda bulunabilir ve hatta eleştirebilir.Ama bunu hakaretvari bir tarzda yapmamak kaydıyla.Aynı yanlışa düştüysem arkadaş dahil herkesin affına sığınıyorum.

celebi

Alıntı yapılan: sener.eren - 31 December 2012, 13:59:00
Eyvallah, Maraton Başkan.Sadece arkadaşın çıkışı pek hoş değildi.Yoksa elbette istediği gibi beyanda bulunabilir ve hatta eleştirebilir.Ama bunu hakaretvari bir tarzda yapmamak kaydıyla.Aynı yanlışa düştüysem arkadaş dahil herkesin affına sığınıyorum.

ya hu güzel kareşim samsunmania abimiz sana adam değilsin demek istemiyor ki. normal olarak bir şey yazmış. ben seni tanımam fakat kendisi benim çok yakın dostum abim arkadaşım ne denilirse. yani çok iyi tanırım sana hakaret etmek yada seni eleştirmek maksadıyla yazmamıştır emin olabilirsin ;)

samsunmania

31 December 2012, 19:11:22 #39 Son düzenlenme: 31 December 2012, 19:17:37 samsunmania
Alıntı yapılan: sener.eren - 31 December 2012, 13:59:00

Kardeşim ben sana böyle bir şey mi söyledim? Hakaret mi ettim. Erdem sayesinde beni affettiysen Allah senden razı olsun diyeyim ben o zaman. Bence ayıp ediyorsun değerli arkadaşım. Ben kimseye hakaret etmem, edersem de açıktan söylerim zaten. Fikrine katılmadığımı söylüyorum.
Bu arada kim daha Samsunsporlu bu tartışma beni çok bayıyor. Karar mercii değilim ama mütevaziliğimden. Böyle bir iddiam yok elbette. Haddim de değil. Burada da yanlış yazıp insanın kalbini kırıyorsun. Ama şunu da bil ki gerçekten acayip bilgili, çekirdekten Samsunsporluyum. Yaşım 37. Siteye yeni üye olduğun için pek tanımıyorsun galiba.
Bu sitede sağa sola saldırarak değil, efendiliğimizle, ağabeyliğimizle sevilir sayılırız. Böyle alenen yazacağına özelden mesaj yazsaydın çok mutlu olurdum. Ama şeklimizi de bozma be kardeşim. Biz ağır abi modundayız.
Herkesden çok özür dileyerek sözlerimi sonlandırıyorum.

Karabudun

Alıntı yapılan: samsunmania - 31 December 2012, 19:11:22
Kardeşim ben sana böyle bir şey mi söyledim? Hakaret mi ettim. Erdem sayesinde beni affettiysen Allah senden razı olsun diyeyim ben o zaman. Bence ayıp ediyorsun değerli arkadaşım. Ben kimseye hakaret etmem, edersem de açıktan söylerim zaten. Fikrine katılmadığımı söylüyorum.
Bu arada kim daha Samsunsporlu bu tartışma beni çok bayıyor. Karar mercii değilim ama mütevaziliğimden. Böyle bir iddiam yok elbette. Haddim de değil. Burada da yanlış yazıp insanın kalbini kırıyorsun. Ama şunu da bil ki gerçekten acayip bilgili, çekirdekten Samsunsporluyum. Yaşım 37. Siteye yeni üye olduğun için pek tanımıyorsun galiba.
Bu sitede sağa sola saldırarak değil, efendiliğimizle, ağabeyliğimizle sevilir sayılırız. Böyle alenen yazacağına özelden mesaj yazsaydın çok mutlu olurdum. Ama şeklimizi de bozma be kardeşim. Biz ağır abi modundayız.
Herkesden çok özür dileyerek sözlerimi sonlandırıyorum.

"Adam gibi takip etmek veya etmemek" bana göre hoş bir söylem değil.Bana göre kısmına dikkat edilsin istiyorum.Bozulduğum husus da budur.Yoksa kimseye hakaret etmedim, haddime de değil.Şayet kalp kırdıysam özür diliyorum.Bununla beraber yarışmak veya yarıştırmak gibi bir maksadım kesinlikle olmadı.Affınıza sığınıyor ve mütevazi olduğunuz konusuna katılmıyorum.Kendi namıma yanlış bir usluba girdiysem özür dilerim ve zerre kadar hakkım geçtiyse benden yana helal olsun.Böyle küçük bir tartışmada da hayır arıyorum.Tanıştığımıza memnun oldum, hayırlı akşamlar dilerim.Tekrar görüşmek üzere.

samsunmania

Alıntı yapılan: sener.eren - 31 December 2012, 20:21:45
"Adam gibi takip etmek veya etmemek" bana göre hoş bir söylem değil.Bana göre kısmına dikkat edilsin istiyorum.Bozulduğum husus da budur.Yoksa kimseye hakaret etmedim, haddime de değil.Şayet kalp kırdıysam özür diliyorum.Bununla beraber yarışmak veya yarıştırmak gibi bir maksadım kesinlikle olmadı.Affınıza sığınıyor ve mütevazi olduğunuz konusuna katılmıyorum.Kendi namıma yanlış bir usluba girdiysem özür dilerim ve zerre kadar hakkım geçtiyse benden yana helal olsun.Böyle küçük bir tartışmada da hayır arıyorum.Tanıştığımıza memnun oldum, hayırlı akşamlar dilerim.Tekrar görüşmek üzere.

iyi akşamlar kardeşim.

feticalik

Abdülkadir Özgen Hayırlı Olsun Camiamıza.
Bucaspor formasıyla 30 maçta 20 golü var.
Twitter hesabı: @abdulkadirozgen
Alıntı yapılan: samsuni - 03 January 2013, 21:09:35
hayırlı olsun diyelim ;)
yarın resmileşir
ayrıca bugün yarın yeni bir stoper, bir önlibero ve bir de sağbekimiz olabilir

Desiqner

Camiamıza hayırlı,uğurlu olsun...

Sioux

Hayırlı olsun, bu ligde olabilecek en iyi 3-4 santrafordan birisi bence.