2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

Desiqner

Mehmet Akyüz'den söz aldık demiş Emin Başkan :)

ult55ras

geçen senede yaptık bu tip transferleri. takımlarında forma şansı bulamayan futbolcuların ne kadar başarılı olduğu malüm. bize gekas gibi nokta atışı transferler lazım aksi taktirde sonumuz kötü :(

Desiqner

Alıntı yapılan: imparatorcelil55 - 30 December 2012, 13:52:30
geçen senede yaptık bu tip transferleri. takımlarında forma şansı bulamayan futbolcuların ne kadar başarılı olduğu malüm. bize gekas gibi nokta atışı transferler lazım aksi taktirde sonumuz kötü :(

Takımında 11 oynayan adamı getirecek paran var galiba kardeşim ?

55.hakan

BEŞİKTAŞLI MEHMET AKYÜZ LİSTEDE

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, transferde çok dikkatli davrandıklarını belirtti, "Söz aldığımız oyuncular var. Transferde hata yapma lüksümüz yok" dedi.

KADRO GÜÇLENECEK
PTT 1′inci Ligi'nin 2′nci yarısında güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Samsunspor yönetimi, kadroyu güçlendirmek için harekete geçti. Gençlerbirliği'nde orta saha oyuncusu Mustafa Kayabaşı ile prensipte anlaşan kırmızı beyazlılar, özellikle hücum hattını kaliteli isimlerle takviye etmek istediklerini açıkladılar. Orta sahaya iyi bir oyuncu arayan Samsunspor yönetimi, eski futbolcuları Hakan Bayraktar'a da yöneldi.

BEŞİKTAŞLI MEHMET AKYÜZ LİSTEDE
Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Emin Kar, şunları söyledi: "İki sezon önce Samsunspor forması giyen eski oyuncumuz Hakan Bayraktar'la görüşmelerimiz oldu. Kendisinden söz aldık. Ayrıca Beşiktaş'ta oynayan Mehmet Akyüz'den "gelirim" sözünü aldık. Bu isimlerin dışında Kasımpaşa ve Sivasspor'dan kadromuza katmak istediğimiz önemli isimler var. Bunlar da kısa süre içerisinde netlik kazanır. Amacımız Antalya kampında tam kadro olmak. Bunun için yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla elimizden geleni yapıyoruz."
Kaynak:DHA

ult55ras

Alıntı yapılan: Desiqner - 30 December 2012, 14:09:14
Takımında 11 oynayan adamı getirecek paran var galiba kardeşim ?

bende onu diyorum ya geçen sene para vardıda ne oldu ?

Desiqner

Alıntı yapılan: imparatorcelil55 - 30 December 2012, 14:21:45
bende onu diyorum ya geçen sene para vardıda ne oldu ?

Yanlış transferler oldu.Şimdi paramız yok ve dikkat etmeliyiz.Bu oyuncular Ptt 1.Lig için gayet iyi oyuncular...

ngonge

Devre arası boşa çıkan ya da çıkacak çok adam var, isabetli transferler takımı güzel yerlere çıkartır inşallah.

55__Gurbet__55

Alıntı
Akyüz'den Samsunspor açıklaması

Bugün basında Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar'ın "Beşiktaş'ta oynayan Mehmet Akyüz'den "gelirim" sözünü aldık" şeklinde yaptığı açıklamalar üzerine konu ile ilgili ulaştığımız siyah beyazlı oyuncu Mehmet Akyüz, HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Akyüz, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

"Bana herhangi bir transfer teklifi gelmedi. Ben de hiç kimseyle ne görüştüm, ne de "gelirim" diye bir şey söyledim. Tamamen asılsız haberler. Zaten şu anda tatildeyim" diyerek hakkında çıkan transfer görüşmesini yalanladı.

http://www.haber1903.com/Besiktas-7754-akyuzden_samsunspor_aciklamasi.html

samsunmania

Akyüz neredeyse 2 yılda 2 maç oynamadı. Ben şahsen oynayan,hazır olan ve fazla havalarda olmayan bir golcüyü tercih ederim. Zamanımız çok kısıtlı.

ChucKeR

mehmet akyüzün bariz bi  kalitesi var ve hedefi de var, burda yapacağı işlerle samet hocaya yaranabilir. kiralık işine ben de soğuk bakıyorum ama mehmet adem sarı ya da ahmet arı gibi olmaz

Kaya

30 December 2012, 17:37:31 #130 Son düzenlenme: 30 December 2012, 17:42:49 Kaya
Haber 1903 Canberk olayında da sallama bir haber yapmıştı büyük ihtimalle bu haber de öyle..

Mehmet Akyüz'ün böyle bir şey söylemesi mümkün değil.Söylediyse de haberi yoktur.. Emin başkan'ın söz aldık dediği kişi kendisi değil.

Shane_Falco

''Mehmet'i bonservisi ve bir kaç genç oyuncumuzu Samsun'a kiraya vermek koşuluyla, genç sağ bekleri Canberk'i takımımıza katabiliriz, 15 yıl sağ bek aramayız..:)''

Mehmet Akyüz'ün yalanlama haberindeki yorumlardan birisi.Bu bjk'liler ne kadarda akıllı adamlar yahu...

feticalik

Canberk'in birçok takımın transfer listesinde olduğu söyleniyor. Umarım verilmez. Yada  verilirse de gerçekten yetişebileceğini düşündüğümüz bir takıma verilir.

Karabudun

Alıntı yapılan: ChucKeR - 30 December 2012, 17:12:01
mehmet akyüzün bariz bi  kalitesi var ve hedefi de var, burda yapacağı işlerle samet hocaya yaranabilir. kiralık işine ben de soğuk bakıyorum ama mehmet adem sarı ya da ahmet arı gibi olmaz

Adem Sarı gibisi bir daha gelmez, arkadaşım! Onunla kıyaslamayınız.Hem kulvarlar ayrı.Adem saç baş yoldurmada iddialı. :kafa:

birolkys

EMİN KAR'A RAKİP ÇIKACAK

Geçen sezon Samsunspor'un küme düşeceğini bilen Medyum Arzu, yine müthiş kehanetlerde bulundu.

Kırmızı-Beyazlı ekibin falına bakan ünlü medyum, kongrede Emin Kar'ın karşısına süpriz bir aday çıkacağını, bilinen, tanınan  iyi bir futbolcu alınacağını ve  takımın küme düşmeyeceğini  söyledi

SAMSUNSPOR'U NELER BEKLİYOR 

Spor Toto Süper Lig'den küme düşülen, kongreler yaşanan ve daha bir çok konuda çalkantılı geçen bir yılı geride bırakmaya hazırlanan Samsunspor'u 2013'te neler bekliyor. Medyum Arzu, Samsunspor'un falına baktı, müthiş kehanetlerde bulundu.  Geçtiğimiz sezon Samsunspor'un küme düşeceğini, Petkovic'in gideceğini yerine yerli teknik adamın geleceğini ve transferleri bilen Medyum Arzu'un 2013 kehanetleri de oldukça konuşulacak.   

SEÇİMİ KAR KAZANACAK

Şubat ayının başında gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurul öncesi çarpıcı iddialarda bulunan ünlü medyum, "Başkan Emin Kar, kongrede aday olacak. Ancak tek adaylı seçim olmayacak. Başkan Kar'a  rakip çıkacak. Hiç ummadığı bir kişi, süpriz şekilde son anda adaylığını açıklayacak.

Fakat kongreyi Emin Kar kazanacak" dedi.

TAKIM KÜME DÜŞMEYECEK

Samsunspor için 2013 yılının çok iyi geçeğini söyleyen Medyum Arzu,  "2012 yılına göre 2013'ün daha iyi geçeceğini söyleyebilirim. Bu yıl takımdan Süper bir başarı beklenilmemeli. Şubat ayında başlayıp Nisan ayının sonuna kadar başarılı dönem geçirecek. Şanslı bir süreç olacak. Takım küme düşmeyecek. Ligi orta sıralarda tamamlayacak" diye konuştu. 

TANINAN BİR FUTBOLCU GELECEK

Kamuoyunun her gelişmeyi merakla beklediği transfer hakkında da çarpıcı kehanatlerde bulunan Medyum Arzu, "En az 4-5 yeni oyuncu transfer edilecek. Bu futbolculardan bir tanesi bilinen, iyi bir oyuncu. Gözde bir futbolcu" dedi.   

DURMUŞ BAŞARILI OLACAK

Teknik Direktör Besim Durmuş ve ekibinin başarılı olacağını belirten ünlü medyum, şunları söyledi: "Durmuş ve ekibi takımı daha sağlam yerlere taşıyacak. Giden teknik direktörden çok daha başarılı olacak. Bu teknik adam değişikliği Samsunspor'a 2013 yılında olumlu yönde yansıyacak." 

İLK İKİ MAÇ NASIL BİTECEK?

Kırmızı-Beyazlı ekibin ligin ikinci devresinde özlediği galibiyetleri elde edeceğini dile getiren ünlü medyum, "İlk iki maçın bitanesinden puan alınacak. İlk karşılaşma berabere bitecek, ikincisini kaybedecekler. Daha sonra oynayacakları maçlardan iyi sonuçlar alıp aydınlık sürece girecek" diye konuştu. 

KULÜBE PARA GİRECEK

Samsunspor'un ekonomik yapısı hakkında da kehanetlerde bulunan medyum Arzu, "Kulübe  yakın bir zamanda para girişi olacak. Bu yardım niteliğinde verilen para olacak. Bu para desteği Samsunspor'un önünü açacak" ifadelerini kullandı.   

Haber Gazetesi - 31 Aralık 2012, Pazartesi