17. Hafta ADS - Samsunspor'umuz

Başlatan SSKLA, 16 December 2012, 16:46:44

« önceki - sonraki »

Karabudun

Demirsporlu yakın bir arkadaşım sezon başında "Siz kesin çıkarsınız,biz inşallah ilk 6'yı zorlayacağız." diyordu.Şimdi saygısından fark atarız hesabı yapmasa da yeneriz nidalarında.Üzülüyorum be!

s_uzunkaya

kazanmaya çalıştığımız "özgüven eksikliği" galip geldi ve özgüvensizlik yerini saçma sapan bir futbol anlayışına bıraktı. erhan altın döneminde beklediğim tek şey takımımızın net bi skorla bi maçlık bir galibiyetiydi fakat kıramadık bi türlü o şansızlığı. bence erhan altın la devam edilmeliydi yarı bitimine kadar. t.direktör değişikliği arayışta olan stress li futbolcular üzerinde çok büyük baskı oluşturdu ve kapasiteleri dışında yeni arayışlar içerisinde boğuldular. özgüven eksikliği ve kondisyon sorunu halledilirse ancak takım olabiliriz. bireysel anlamda değerlendirildiğinde bence hiç de fena futbolcular yok değil kadromuzda. ama dediğim gibi stress ve kondisyon eksikliği bi türlü takım olmamıza izin vermedi. bu sorunları 2. yarıya yener ve 3 nokta transfer yaparsak ilk 6 yı zorlarız. her türlü iddalıyım bu konuda :)

King1965

Bu maçla ilgili içimde hiç bir duygu yokken yani macın oynanacagı tarıhı bıle bılmıyorken yanı aklımda mac bile yokken Rüyamda 0-2 ' lik galibiyet alıyorduk.. Nedense yazmak istedim ins dogru olur

feticalik

20 December 2012, 18:35:18 #78 Son düzenlenme: 20 December 2012, 18:41:44 feticalik
Alıntı yapılan: Kaya - 18 December 2012, 23:34:58
Tribün dergide bazı arkadaşlar fark yeriz gibi bir şey yazıp gaflete düşmüşler..

Sağda solda SAMSUNSPORumuz için böyle şeyler yazmayın ya da yazmaya yüreğiniz el vermesin..

katılıyorum. Yorumlarınızı buraya yazın. Samsunsporluluğunuzdan ödün vermeyin..

Alıntı yapılan: berusa55 - 09 December 2012, 01:00:23
Armamız 5-0 önde başlar; içindekileri bilemem!

cembaba

Çok yağış varmış. Bugün oynanacak U17 Türkiye - Romanya maçı iptal edilmiş.

beşnumara

Yağmur bir yağıyor bir duruyor. Maç günü yağışlı görünüyor ama maç saati yağmur yağar mı bilemem. Drenaj sistemi bildiğim kadarıyla iyi değil. Maç oynanır alt ligler kimsenin umrunda değil. İnşaallah kazanırız.

samsunluhakan

rüyamda ilk yarıyı 17 puanla bitiriyoduk inşallah doğru çıkar ne diyim armaya güveniyorum

Serkan

Fatih abi diğer kale arkasında izleyeceğiz değil mi maçı bu sefer

uykan

elexir

Bu maç bizim, göreceksiniz çok kolay olacak...

beşnumara

Alıntı yapılan: Serkan - 21 December 2012, 10:45:49
Fatih abi diğer kale arkasında izleyeceğiz değil mi maçı bu sefer
Evet Serkan.Kapalı ile kalenin birleştiği yer.

Aslankaya

demirspor da sıkıntı var. kazanacağız inşallah.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Aslankaya - 21 December 2012, 18:49:40
demirspor da sıkıntı var. kazanacağız inşallah.

Bizde hic SIKINTI yok hersey yolunda gidiyor  :D :D :D

A.Demirspor 16 mac 8 galibiyet SIKINTI var
Ya biz 16 mac 1 galibiyet acaba bizde ne var

celebi

Yarin sabah gidecegim. Adanada 2 gun gecirecegim. Bakalim nasil olacak

seyf55

merhaba store la ilgili sorum olacaktı arkadaşlar size samsunu muzun kaprisi yokmu samsun da storealara baktım ama yoktu idmanda futbolcular giyiyor onlardan bir bilginiz var mı acaba öğrenci oldugumdan samsun a pek gelemiyorum yardımcı olursanız sevinirim samsunspor.org ta futbolcuların idman fotograflaında var ama storelarda yok