PTT 1.LIG . 16 HAFTA SAMSUNSPOR'umuz - Gaziantep BBS

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 08 December 2012, 15:55:20

« önceki - sonraki »

US

samsunspor_x şu armanın topçuları bunlar mı? ruhsuzlar!

forever5557

3-5 adamla değişmez bu durum kimse kimseyi kandırmasın.sen transfer yapacaksında diğer takımlar yerindemi sayacak.bu iş yürek işi arkadaş.

fanatik samsunsporlu

SSKLA

Göz yaşlarım üzüntülerim helal olsun Samsunspor'um...

kuzey55

samsunspor tarihinin en ruhsuz,en beceriksiz oyuncu kadrosu.tebrikler...

AhmetDenizci

Üç yabancı oyuncumuzunda bir halt etmediğini bugün canlı canlı izledik. Üçününde sözleşmesi inşallah fesh edilir.

MeL_55

Var mı Senden Öte

Samsunspor yok oluyor bazıları pankart satmanın peşinde nediyimki Allah herkesin gönlüne göre versin

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: MeL_55 - 16 December 2012, 17:10:47
futboldan nefret ettim be

Şu cümle, benim de 1 senedir yürekten söylediğim bir cümle. Milli maçları bile seyredesim gelmiyor.

bluegreen55

Şu oyuncu kötü bu oyuncu kötü,
O oyuncuyu seçen hoca kötü,

İyi Hoca alamayan,
Hocaya iyi oyuncuyu alamayan ,
Bunları parası olmadığı için alamayan,
Parası olupta Samsunsporla alakası olmayan,
Parası olan işadamlarını yönlendirip şehrin dinamiklerini çalıştırmayan,
Şehri yöneten milletvekili bakan makan

Kim suçlu bu döngüde?
2002 den sonra değişen talihimizden ben ümidi kestim artık AKP ve trabzonlu trabzonsporlu milletvekilleri bakanları başımızdan gidene kadar eski günlerimize dönmek imkansız artık.
İnşallah Akp gidene kadar 2. lige tutunmaya devam ederiz ve 2023 sonrasını fln beklemeden yeni bir nesil çıkarırrız alt yapıdan..
Samsunsporlu olan...
Başka çare yok..

fanatik

baha55

nereye düşersen düşş...peşinden gelmeyen namerttir..
İNADINA , MEZARA KADAR, GÖZYAŞLARIYLA VE SADECE SAMSUNSPOR....

_SoN_

Her hafta yazmaktan bıktım usandım,bu ruhsuzlar ordusuna artık tek kelime etmeyeceğim.

BAŞTAN DİBE BAŞKAN,YÖNETİM - TARAFTAR DAHİL HEPİMİZ BU RUHSUZLAR ORDUSUNU İZLEMEK ZORUNDA KALDIĞIMIZ İÇİN SUÇLUYUZ !

Forvetim

bu kadar düşük kapasiteli bir oyun ancak amatörde izlenir, pozisyon yok maç 2-0 ve nasıl bir beceriksiz oyuncular ki adem sarı kale çizgisinde topu içeri atamadı kıçıyla dokunsa goldü, robert bu takımda ilk gitmesi gereken kişi geçen haftada yazdım uyurgezer resmen. gerçi çoğu öyle sadece o değil, bu takıma şu an gekas gelse onada yazık olur erhan hocaya olduğu gibi. önceki haftalarda mücadele vardı kazanamasakta iyi oynuyorduk hırs vardı en azından ama artık oda kalmamış, inançta kalmamış. iş işten geçmeden birşeyler yapılsın yoksa kurtaramayız, bunu görmek lazım.

samuray

yazıklar olsun ruhsuzlar ordusu adamlar 2.0 öndeyken bile bizden fazla basıyorlardı önde sanki biz galip onlar mağlup durumda gibi heleo ikinci golü nasıl yediniz ya kornerden gelen top kimseye değmeden gol oluyor siz ne yapıyorsunuz otobüsmü bekliyorsunuz orada sonunda kendi sahamızda yenilgiyi de tattık sayenizde  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: