PTT 1.LIG . 16 HAFTA SAMSUNSPOR'umuz - Gaziantep BBS

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 08 December 2012, 15:55:20

« önceki - sonraki »

dessperadodo

Vural temiz

evolution55

arkadaş bi takım topçusu 10 dkdan bu yana yerde yatar mı yaaaaa >:( >:( >:(

kadifekaleli

düşelim abi amatöre ne olcak göztepe düştü de ne oldu düşer borcunu morcunu da sıfırlar gelirsin bi şekilde böyle kazım yılmaz gibi beş para etmeyen adamlardan yardım dilenmeik,  hersene bu takıma sahip çıkıcak adam aramak her sene böyle rezil futbol seyretmek yok belediye sahip çıksın yok vali sahip çıksın demek daha mı iyi biz samsunsporuz adam gibi düşer adam gibi de çıkarız kimseye boyun eymeden ha düşmeyelim de 10 sene daha buralarda borç içinde sürünelim diyorsanız o başka o zaman bu takıma laf etmeyin

ALİ55

KAYYUM  NEDIR BILIYORMUSUNUZ ? KAYYUM MERAKLISI DEGILIZ AMA ŞUANKI YONETIMDEN BIN KAT IYIDIR KAYYUM ŞUAN ÇALIŞTIGIM FIRMADAN BILIYORUM ICINDEYIM OLAYLARIN HUKUKSAL YONUNU BILIYORUM BILMEDEN ETMEDEN KAYYUM MERAKLISI DIYE ATIFDA BULUNMAYALIM ARKADASLAR SUANKI YONETIM VERGI BORCU TAKSIDINI ODEMEK ADINA KAPI KAPI DOLASIYOR OYSA KKAYYUM OLSA GONDERIRSIN KAYYUM KARARINI VERGI DAIIRESINE BEKLERLER BIZ OYLE YAPTIK YAPILANDIRILMIS BORCLARIMIZI ODEMEDIK MEVCUT BORCLARIDA BEKLIYOR NE ZAMAN KAYYUMDAN CIKAR OZMAN ALIR DEVLET BABA BIR NEVI TEDBIR KALKANDIR KAYYUM OLAYI ARKADASLAR ŞUANKI MALI TABLO DUZELENE KADARDA BOYLE OLMASINDA AVANTAJ VARDIR BİLENEE TABİİ YOKSA AMAN KAYYUM ATANMASIN BIZ PARASIZ PULSUZ TOPÇUSUZ GÖTURURUZ BU ISI MALESEF OLMUYOR 180.000 TL UYE AIDAT BORCLARI VARMIS HEPSININ UYELIKLERINI IPTAL ET ALAMIYORSAN YILLARDIR BIR DAHADA UYE YAPMA OLSUN BITSIN RIZE MUSTAFA DENIZLI ILE ANLASIYOR SEN ISE 180 BIN LIRAM OLSA TOPCU ALIRIMLA GIDIYORSUN BUTAKIM KUME DUSMEMENIN OTESINE GECEMEZ INSALLAH GEÇER AMA TAKIMDA TURGAY

CurvaSs

@ali55 site kuralları gereği ufak yazabilir misiniz acaba? hem görüntü olarak kötü duruyor, hem de okunmuyor..

edit: sonunda burak çalık giriyor.

kadifekaleli

ali kardeşim sana katılıyorum yeter artık bizi kuyumcular benzinciler çok yönetti birşey olmadı bir de kayyum görelim zoruna giden varsa başka bir çözüm önersim kayyum olmaz diyenler çözüm yolunu gösterecek olmaz demekle olmuyor sonuç saha da işte

GurbetciFanatik

Yav sunlara idaman bittikden sonra 1 saat orta yaptirmayi calistirsinlar.

lato

Merak etmeyin Emin Başkan gerekli gördüğü yerde bırakır yönetimi inşallah bugün keşke Erhan hoca gitmeseydi dediğimiz gibi ah vah etmeyiz

GurbetciFanatik

Emin Baskan biraksin diyneler neye dayanarak diyorlar .
Parali biri geldide Basaknimizmi gitmedi.

lato

Alıntı yapılan: kadifekaleli - 16 December 2012, 15:13:32
ali kardeşim sana katılıyorum yeter artık bizi kuyumcular benzinciler çok yönetti birşey olmadı bir de kayyum görelim zoruna giden varsa başka bir çözüm önersim kayyum olmaz diyenler çözüm yolunu gösterecek olmaz demekle olmuyor sonuç saha da işte

Kayyum sana ikinci store açıp para kaynağı yaratmaya çalışmazdı heralde ya da gençleri Samsun sevdalısı yapmak için uğraşmazdı para verip de bir bok yapmayan adamlara senelerce katlandık şimdi niye milletin bu kadar zoruna gidiyor anlamadım

Vural temiz

lucarelli

Alıntı yapılan: ALİ55 - 16 December 2012, 15:09:24
KAYYUM  NEDIR BILIYORMUSUNUZ ? KAYYUM MERAKLISI DEGILIZ AMA ŞUANKI YONETIMDEN BIN KAT IYIDIR KAYYUM ŞUAN ÇALIŞTIGIM FIRMADAN BILIYORUM ICINDEYIM OLAYLARIN HUKUKSAL YONUNU BILIYORUM BILMEDEN ETMEDEN KAYYUM MERAKLISI DIYE ATIFDA BULUNMAYALIM ARKADASLAR SUANKI YONETIM VERGI BORCU TAKSIDINI ODEMEK ADINA KAPI KAPI DOLASIYOR OYSA KKAYYUM OLSA GONDERIRSIN KAYYUM KARARINI VERGI DAIIRESINE BEKLERLER BIZ OYLE YAPTIK YAPILANDIRILMIS BORCLARIMIZI ODEMEDIK MEVCUT BORCLARIDA BEKLIYOR NE ZAMAN KAYYUMDAN CIKAR OZMAN ALIR DEVLET BABA BIR NEVI TEDBIR KALKANDIR KAYYUM OLAYI ARKADASLAR ŞUANKI MALI TABLO DUZELENE KADARDA BOYLE OLMASINDA AVANTAJ VARDIR BİLENEE TABİİ YOKSA AMAN KAYYUM ATANMASIN BIZ PARASIZ PULSUZ TOPÇUSUZ GÖTURURUZ BU ISI MALESEF OLMUYOR 180.000 TL UYE AIDAT BORCLARI VARMIS HEPSININ UYELIKLERINI IPTAL ET ALAMIYORSAN YILLARDIR BIR DAHADA UYE YAPMA OLSUN BITSIN RIZE MUSTAFA DENIZLI ILE ANLASIYOR SEN ISE 180 BIN LIRAM OLSA TOPCU ALIRIMLA GIDIYORSUN BUTAKIM KUME DUSMEMENIN OTESINE GECEMEZ INSALLAH GEÇER AMA TAKIMDA TURGAY

Hocam şaka mısın ya? Senin çslıştığın yer değil burası. Kayyuma kalan takımların durumlarını takip etmiyor musun? Kayyum demek, yok olmak demek.

Sadece Samsunspor

samsunmania