PTT 1.LIG . 16 HAFTA SAMSUNSPOR'umuz - Gaziantep BBS

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 08 December 2012, 15:55:20

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Vural temiz

jean

sapa oturduk su macida alamiyoruz artik tehlike gercekten basladi

lato

Adamlar 2 0 gerideymiş gibi pres yapıyor bize

55cem55

Dedim abi izlemeyeyim dedim tatilim rezil olur dedim ama dinletemedim kendime...yenilen gollere bak bu kadarda kotumuyduk yaa besim durmus bildigin takimi iice durdurmus

GurbetciFanatik

Herkes bagiriyor Besim Durmus futbol oynatmayi bilmiyor diye.
Nedir bu Samsun sevdasi yok samsunlu olcakmis.
banane nereli olursa olsun basari getirsinde.
Birakalim artik su Patriotluk isini

red_white

ya tamam iyi kadromuz yok ama Erhan hoca varken pas yapıyorduk kalenin önüne kadar gidip atamıyorduk şimdi ise rezil futbol

cany

bu takımın bu maçı alacağına gerçekten inanan var mıydı ki zaten? hem kendimizi hem takımı motive etmek için yenecez falan yazıyoz o ayrı.

adam gibi gol yeseler neyse diyecem. antep doğru düzgün pozisyona girmeden 2-0 öne geçti. yok böyle bi olay ya

kadifekaleli

Herhafta daha da kötüye gidiyo bu takim düşsün düşsünde 3 5sene ümidimizi keselim bunlarin oynadigi sey futbol mu bu kadar kötu oynanmaz 11tane çoban toplasan daha iyi pas yapar en cok gol atan futbolcumu kere abi böyle takimin ag.

red_white

Allah aşkına biz sahada ne yapıyoruz bilen varmı? mal mal hareketler yapıyor yok abi hiçmi futbolu bilmiyorsunuz siz yaaa

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: red_white - 16 December 2012, 14:34:30
ya tamam iyi kadromuz yok ama Erhan hoca varken pas yapıyorduk kalenin önüne kadar gidip atamıyorduk şimdi ise rezil futbol

Bu boku bilmek icin Lizans lazim degil. Söylüyoruz bu kadroya kim gelirse gelsin sonuc degismez.
Birak bari Takimi taniyan hoca kalsin devre arasina kadar. Hasta Takimi iyilestircegiz derken öldürdük.

lato

Bugün nasıl Besim hocaya sallanıyorsa aynı şekilde Erhan hocaya sallandı ve adam istifa etmek zorunda bırakıldı bilmem anlatabildim mi hoca iyi olmayabilir ama problemin hocada olmadı bariz sorun topa vuracak gol atacak adam yok

kadifekaleli

Emin bAskan a saygimiz var ama bu takima sahip cikmakla en büyük hatayi yapti artik birakin bu takim kayyuma kalsin bundan kötu olmazdi

cany