Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

Alıntı yapılan: yetkin55 - 14 December 2012, 14:46:48
resim nerden yükleyebilirim

herhangi bir yükleme sitesi aracılığı ile yükleyebilirsin. Örn: http://www.hizliresim.com/ yükle çıkan linki buraya mesaj olarak gönder.

Jnr.Serkan

Haber gazetesini sokmamak gerek tesislere

binikalamadım

1461 istesede süper lige çıkamaz ts ile tamamen ayrışması gerekiyor

özkan

samuray

yazıklar olsun samsundan ekmek yiyip para kazanan işadamlarına samsunspor bu haldeyken ortaya ıkan bi kkallahın kulu yok işadamı diye geçinen neymiş t.s bize hangi futbolcuyu al istediğini demişmiş ya böyle yalan bi haber olabilirmi 1461 den hangisini isterseniz alın demişmiş khiç para almayacakmışmış biz maç başı para verecekmişiz falan filan bu haberi yapmakla samsunla dalga geçtiklerinimi sanıyor bunlar adiler  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

Karabudun

Bu mevzunun aslı astarı yok.Sadri Şener 1461'i satmaktan yana.Muhtemelen MNG satın alacak.Parada anlaşamıyorlar.MNG 10 milyon verirken TS en az 15 milyon istiyor.Hiç olmadı birine devredip al yönet diyecekler.Adamın verdiği demeç bu.

buonanotte

Bizene abi ne halleri varsa görsünler.Konuşmaya bile lüzum yok bence.Süper lige mi çıkacaklar buyursunlar çıksınlar bizi ilgilendirir mi?Yalandan prim yaptırıyoruz bunlara.

mehmet yılmaz

5trawberry

Ziraat Bankası sonuçlarını açıklamış, resmen hile hurda şerefsizlik ve kul hakkı var.

##kdc##

beşnumara

Alıntı yapılan: ##kdc## - 15 December 2012, 00:13:01
Maçımız pazar günüyse deplase keyiflerrrrrr  :)
Deplase yapacaklar ayık olsun :evet: sanırım tv de verecek maçı twitterda adsnin son iki maçı tvden verilecek diye bir yazı görmüştüm.

Jnr.Serkan

ahmetsefa55

pegasusla ist adana git gel 125 lira ilgilenenlere duyurulur.

beşnumero kebap ısmarlıcaksan gelırım.he bı de muzlu sütümü içerim  :-*

beşnumara

Adanaya gelene bilet bedava diğer masraflar size ait  ;)

Sonuna Kadar 55

çakmak caddesini özledim çakmak plaza dayız inş o gün