Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

14 December 2012, 11:31:04 #34410 Son düzenlenme: 14 December 2012, 13:57:51 Ertuðrul Saðlam
Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 14 December 2012, 11:20:31
Tamda bunu sormak için girmiştim foruma.

Sabah işe gelirken duydum, başka duyan eden varmı diye sorucaktım. 1461 süper lige çıkarsa ts %95 olan payını Samsunspor a devredecek diyorlardı.  :hnk:
Oyle birsey olmasi bence imkansiz, o durumdaki bir kulubu en az 10-15 milyona hemen satilir. " ha oldu sayalim bu durum ne ts'nin nede bizim icimize siner..."

Levent ÖCAL

Bencede imkansız birşey, sadece başka duyan var mı diye bi sorayım dedim  :)

ugrass

14 December 2012, 11:41:58 #34412 Son düzenlenme: 14 December 2012, 11:47:26 farUqras
travzonun verdiği topcularla ligde kalacaksa bu takım düşmesi daha hayırlıdır.

Baskent_Samsunspor

trabzon samsuna günahını vermez ki versede samsun almaz(almamalı)

kuzey55

yönetimde başkası olsa inanacam :)

beşnumara

buonanotte

Bu tarz haberler bilinçli bir şekilde yapılıyor bence.Konuşmaya bile değmez.Bu haberi yapanlarda bunların konuşulmasını istiyor zaten.Heee deyip geçilmeli...

Karabudun

Asılsız bir mevzu.Ne Trabzon böyle bir şeyi yapar ne de Şener öyle bir söz verir.Şayet aslı varsa bizim için çok kötü olur.Sanmıyorum ki Trabzon bu denli akıl dolu bir harekette bulunsun.Öyle ya kabul etsek TS'ye boyun eğmişiz gibi bir hava oluşacak.TS'nin yardımını geri çevirirsek de saplantılı olmakla suçlanacağız.Öyle ya onlar barış eli uzattı,dostluğa kucak açtı,hemşeriyiz hesabı yaptı,büyüklük gösterdiler gibi bir durum olşacak ve biz işi uzatan,kavgacı,kaprisli tarafmış gibi lanse edileceğiz.Nitekim bununla mücadele edebilecek basınımız yok.Derdimizi yine birbirimize anlatırken buluruz kendimizi.İnşallah yalandır bu haber.

GençKozluklu

Arkadaşlar ilginç b,r haber. Sadece şunu belirtmek istedim.

Hayatımzıda çok fazla kırmızı çizgiler olmamalı. Günümüzde artık herşey kazan kazan ilişkisinde. Böyle bir şey olur ya da olmaz. Bilemiyorum. SAMSUN'un ve SAMSUNSPOR un menfaatine olan her şey değerlendirmeye alınabilir kanaatindeyim.

Sonuçta kimse SAMSUN'u alıp götiremez bulunduğu yerden. Bazı şeyler ifırsata çevirebiliyorsak duygusallığa yer olmamalı diye düşünüyorum. Hayatta hiçbirşey ASLA, ASLAdeğildir.

Saygılarımla

red_white

Futbolcu tabikida alinabilir 1461 den bu x takimda olabilir futbolcyla anlasildktaan sonra kimsede cikip bisey diyemez. Ancak 1461in hissesini bize deevretmesi gibi birseyi ne yonetimimiz kabul eder nede onlar boyle birsey yapar tamamen uydurma bence

arizona55

8- SAMSUNSPOR Kulübünün, 08.12.2012 tarihinde oynanan 1461 TRABZON - SAMSUNSPOR PTT 1. Lig müsabakasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada, SAMSUNSPOR Kulübünün taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Cezaların birleştirilmesi suretiyle SAMSUNSPOR Kulübünün toplam 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Sakallı yönetici abi yoktu trabzon'da ceza yemişiz

5trawberry

Ananın a.... koyayım Samsunspor diyen onun bunun çocuklarına ne ceza verdiler ??

5trawberry

biz de az daha etseymişiz de 10 bin alsaymışız keşke.

yetkin55