PTT 1.LIG 15. HAFTA 1461 Trabzon - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 02 December 2012, 02:31:58

« önceki - sonraki »

King1965

kesn düşeceğiz kb ama a.gucunun topcularinin aldığı parayı bunlar alsa oynamaz. Adamlar yenilseler bile futbol oynuyor biz ise hiç birşey yapamyrz

5trawberry

GurbetciFanatik

Sizin gibi futbolcu bozuntularini .ikim ben. serefsiz ruhsuz herifler. Topunuzun  mina koyim. Rezil etdiniz bizi utanmaz sahsiyetsiz picler

Desiqner

Şu hamsi beyinlilerin ağzına laf verenlere....

Theofanis Gekas

mimar55

Iki oyuncu degistirdi olayi bitirdi elalemin hocasi bizdeki hocalar hoca olsa ne olur roberts bacanak mi nedir ne var bu adamda aq ben boyle isin yeter be yeter allah belanizi versin

55.hakan

Bütün olanlar kabus olmalı başka bir şey demiyorum ben takımdan ümidi kestim heyecansız maç izlemek istiyorum

RT55

besim hocayada yazıkklar olsun..oynamayanlar oyunda 90 dk..1-0 öndesin tek forvetin var onu oyundan alıyorsun..takımı yasla geriye..hepte skoru korurya bu takım..bravo çok güzel oyunu okuyorsun..

kumköylü ahmet

samsunum

kuzey55

Besim hocanın gelmesi hataydı zaten ama bu futbolcu grubu zaten yeteneksiz ve beceriksiz ciddiden büyük iş başarmışız bunları bir araya getirerek.ruhsuz yavşak herifler

cem 55

allah belanızı versin futbolcu müsvetteleri bizim için taraftar için bu maçın önemini biliyosunuz bide 10 kişilik takımdan gol yiyip yeniliyosunuz karaktersizler kaç haftadır sabır sabır yeter artık böyle adilik böyle kepazelik olmaz sinirden aglıyacam

GurbetciFanatik

:_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar :_nazar : :_nazar   Inasallah nazara gelirsinizde biseyler degisir

mimar55

Vallahi olmaz boyle sey ya 10 kisiye yenildiniz utanin be utanin yeter bu ne ya burakin futbolu iki pas yapip oyunu sogutamiyorsunuz robertsi al turgayi koy isi bitir yedikten sonra degistiriyorsun neye yariyor adamlar 3 oyuncuyuda degistirdi sen bekle bize oyunu okuyan bir hoca gelmiyor valla olmaz 1-0 one gecmissin robertsle neden devam ediyorsun kontraya donecek oyun belli boyle bisey olamaz ya utanma duygunuz kaldimi acaba

Ekrem

o adam aynı yerden iki kere nasıl kacıo aq