23- Ahmet Arı

Başlatan germencisse, 11 August 2012, 22:57:46

« önceki - sonraki »

celebi

Burak

Dün çok iyi oynadı en azından güven verdi belli bir standardı olacağı kesin

5trawberry

Bir topu olumlu kullansan ne olur? Sen futbolcu olsan ne olur ?

AllydeenleaR

sen topçuysan ben futboldan hiç anlamıyorum.

hakan55

her topun içinde gördüm ahmeti bazıları gibi kaçak güreş miyordu  bileklerine çok hakim hızı da var ben beğeniyorum her maç 11 de başlamalı 

ugrass

Bal yapmyan "ARI" bence.

5trawberry

bileğine mi hakim? girdiği her topu kaybetti. her pozisyonu yok etti.

ngonge

Halı saha maçına gelmiş gibi bir hali var.

isa55

topu ayağında bu kadar tutmasa daha faydalı olacak. Bence de 11 de başlaması doğru.

binikalamadım

kendine hiç güvenmiyor

cembaba

Çok top ezdiğini düşünüyorum. Özellikle ikinci yarıda Musa ile ikisi tam papazları oynadı. Sonradan oyuna girerse daha faydalı olacaktır.

SametYılmaz55

inşallah yanılırım ama Ahmet Arı bize hiç yarar sağlamayacak gibi duruyor.kendisi hakkında çok bir şey bilmiyorum ama izlediğim,gördüğüm kadarıyla kendini büyük oyuncu gibi görüyor.topu ayağına alınca yüzündeki ifadeler,yaptığı hareketlerden öyle anlıyorum ben.ama inşallah yanılırım bu konuda

hakan55

evet bileğine hakim...
ayağına top atıyorlar pas için kaçan bir tane adam yok o da napsın çalıma giriyor ve kaybediyor.
Yanlış anlaşılmasın tanımıyorum ahmeti ama öyle dediğiniz gibi artis yanlarını göremedim ben bu takımda okadar artisten sonra.
İlerleyen haftalarda  çok işimize yarayacak inşalah. Takımda tek sorumluluk alıp dikine giden ahmet arı

samsunsporlu1994

Bu adamdan bize ne fayda gelecek çok merak ediyorum. Bir futbolcu halı saha topçusu gibi her aldığı topu kaybeder mi? Besim Hoca nasıl dayandı bu performansına onu da anlamış değilim.

FaTiH_HaN

Adama yerden top atamadık ki hep şişirilen toplara kovalamaya çalıştı, yorulduktan sonrada ayağına gelen topları ezdi.