23- Ahmet Arı

Başlatan germencisse, 11 August 2012, 22:57:46

« önceki - sonraki »

emrullah

samsunspor_x samsunspor_x

minci

Bu beyfendiyi ve arkadaşı Mehmet efendiyi idmanlarda  pek çok kez izledim. Umursamaz tavırları ve lakayt davranışları takım için gerçekten kötü örnekti. Bu adamları izlerken hoca bunlara nasıl katlanıyor diye pekçok kez kendi kendime sormuştum. Demekki bardak dün dolmuş. Bundan sonra da bu adamlardan birşey olmaz. Adamlarda meslek ahlakı denen birşey yok. Hiçbir camiaya da yararları olmaz.  Bana göre camianın içinde bulunmalarının sakıncaları var. İlişiklerinin kesilmesinde yarar var. Kovun gitsin.

Serkan

Kaşınanı kaşır bu taraftar ;

Sioux

Alıntı yapılan: hacettepeli - 28 September 2012, 11:34:31
ptt liginde modern futbol oynanmıyor zaten :) hatta TSL'de bile...

o zaman şunu söyleyeyim, böyle bir futbol anlayışına halı sahada bile yer yok.

a2'ye gönderilmiş. Otellerde sabahlarsa olacağı oydu. keşke adam olsa ama kafası pek basmıyor demek ki. yazık, çok iyi futbolcu olabilir oysa.

Theofanis Gekas

tweetine göre antreman açığını kapatmak için gönderilmiş a2

berusa55

Ahmet yeniden A Takım'da

Bir süre önce kadro dışı bırakılan Ahmet Arı, affedildi. Dün akşam takımla birlikte antrenmana çıkan genç futbolcu, "Samsunspor'a katkı sağlamak istiyorum" dedi

Samsunspor'da Ahmet Arı'ya af çıktı. Bursaspor'dan kiralık olarak alınan ve şuana kadar kendisinden faydalınılamayan Ahmet Arı, bir süre önce teknik kadronun raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılmıştı. Genç futbolcu, bu süre içersinde yardımcı antrenör İmdat Arslan nezaretinde antrenmanlarına Nuri Asan Tesisleri'nde tek başına devam etti. Ahmet'in durumunu yeniden gözden geçiren Futbol Şubesi ve teknik kadro genç oyuncuyu affetti. Ahmet, dün akşam takımla birlikte antrenmana çıktı.  Samsunspor'a katkı sağlamak istediğini söyleyen Ahmet, "Şuana kadar bunu gerçekleştiremedim. Bundan sonra daha çok çalışıp takıma katkı sağlamak istiyorum" diye konuştu.

Kaynak

Kaya

Önemli olan affedilmek değil kendini affettirmektir..Bekliyoruz Ahmet.. ;)

samsunsporlu1994

Bu sene ki kadromuz o kadar geniş ki Ahmet Arı oynasa ne olur oynamasa ne olur. 30 kişiye yakın bir oyuncu grubu var. Alternatifi bol bir kadro oluşturuldu. Ahmet Arı hazır olup formayı kapana kadar ligin ilk devresi biter orası kesin.

adige73

Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 17 October 2012, 08:50:48
Bu sene ki kadromuz o kadar geniş ki Ahmet Arı oynasa ne olur oynamasa ne olur. 30 kişiye yakın bir oyuncu grubu var. Alternatifi bol bir kadro oluşturuldu. Ahmet Arı hazır olup formayı kapana kadar ligin ilk devresi biter orası kesin.
kadro geniş ama 11 de oynayan bir oyuncu sakatlansa veya kart cezalısı olsa yerine koyabileceğin oyuncu yok

beşnumara

Az top oynayın la bi hayrınız olsun şu kulübe.

samuray

kendisini ne zannediyor bu züppe kovsunlar gitsin ya(ahmet arı ) yı

mehmet yılmaz

İdmanlarda istekli, çalışkan ve ders almış halleri var. Hadi bakalım Arı, göster kendini...

ahmetsefa55

paraya ihtiyacı vardır.

minci

Başkanımın dileklerine gönülden katılıyorum ancak kuşkuların var. Meslek ahlakı ve saygısı yoksa bir adamın ondan birşey olmaz. Umarım yanılırım. Böylece bir yeni transferimiz daha olur.

ahmetsefa55

an itibariyle atakumda kari kovaliyo