adem sarı discodaaaaaa

Başlatan terme55, 25 November 2012, 05:44:47

« önceki - sonraki »

terme55

yazık be gece olmus 4:40 yer istanbul masguerada adem sarı elınde votka eglenıor bu taımın dustugu hal bellı sebebp aramasın kımse

cezayir55

Sercan

Alıntı yapılan: terme55 - 25 November 2012, 05:44:47
yazık be gece olmus 4:40 yer istanbul masguerada adem sarı elınde votka eglenıor bu taımın dustugu hal bellı sebebp aramasın kımse

Böyle bombayı atıp gitmeyin kardeşim, nereden bilelim yalan söylemediğini?

Ertuğrul Sağlam

Bence konu silinmeli insan en azindan bir resim koyar zaten insanlar istim uzerinde.

Dartagnan

Asılsız olsun veya olmasın.  Ademın geldıgı günden bu yana duyduklarımızı da katarsak inanmayan var mıdır bu söylentiye?  Ne hikmetse bize söylenenler hep yalan.  Ben ınanıyorum arkadas bu söylentiye... İnanmaktan baska yol yok cünkü.

kalptenþimþek

çarşambalı turgay dayıya haber verseydiniz ya...

Serkan

emre

Şaşırmadım. bir seylerin yanlış olduğu çok belli. Bu birinın discoda eğlenmesi olur veya başka birinin başka bir şey yapması.. Sonuçta sahada ruhsuz, savaşmayan topçular var. Benim halısaha maçında yediremedğim şeyler, adamın ekmegini kazandıgi işini yaparken umrunda degil.

twitter

twitter'dan allah, peygamber. real'de disco partizane.

altın anya, üstün konya be adem doğru ise.

5trawberry

Kesin değilse günaha girmeyelim, eğer dürüstse ve adamsa, çıkar evet yaptım der, devre arası da s... olup gider..

kalptenþimþek

gol makinamızın fazla üzerine gitmeyelim, sadece üzüntüsünden ne yaptığını bilmiyor.. hem ne olmuş yani biraz disco disco partizane yapmışsa..

celebi

Bence yalan. Varsa ispati arkadas koyar ispati

kalptenþimþek

ademin shantele olan benzerliği bir delil olur mu sayın çelebi de souza??  :P  
Shantel DISKO PARTIZANI

Sercan

bana böyle bir mesaj yolladı ..

cany

Genel tweet de yazmış. almanya'da ailemin yanındayım şükürler olsun falan