adem sarı discodaaaaaa

Başlatan terme55, 25 November 2012, 05:44:47

« önceki - sonraki »

celebi

Iddiayi yazan arkadasinda vardir sanirim bir delili

south_london

dün karşılaşsaydık iyi pakekt ederdik  :kanka:

Theofanis Gekas

Türkiyede son zamanlarda böyle adam çok var din iman der yemediği bok kalmaz sonra.Allah biliyor ama herkesi

maraton

İddianın sahibi ya hemen ispat etsin biz gereğini yapalım ya da o gereğini yapıp özür dilesin

samuray

bu eğer bi iftiraysa yazıktır kardeşim adem.e mademki gördün ispatla resim çek koy siteye

doðan

hadi iddiayı yazdın ortaladın ...  bu kadar yorum var.. cevap neden yok .. hadi gördün de bir selam edeydin ya sarı ya ...

King Of The North

Arkadaşın bunu ispat etmesi çok zor olabilir ama başlık da açmamalıydı tabi. Çünkü aynı olayı ben yaşadım, Sercan Temizyürekle karşılıklı Absolit içmiştik, Ankarada misafirimiz olmuştu, ayrıca sünger gibi kısa malboro light içiyordu, foto da yapmıştık ama bunu yazdığımda herkes bana katılmıştı, 1-2 kişi haricinde herkes direkt olarak inanmıştı, bir de beni tanıyanların da etkisi var tabi olayda ama Sercan zaten Samsun'da tanınan bir topçuydu, ispat etmek zorunda da kalmadım şükür. Çünkü özel hayatın gizliliği diye bir kavram var Anayasamızda, hem çok da ahlaki değil, foto vide çekip koymak. Bu arada ayrıca sadece Adem sarı değil, Musa Aydın dahil tüm topçular geziniyor sahada, tin kalmamış bunlarda...

Kaya

İddiayı ortaya atan  (Terme55) Emrah kardeş buyurun

Başlığı silelim,yok edelim felan filan işte..  :kafa: :kafa:

red_white

başlığı değil bence şu ultravestiyi silelim  :kafa:

cgr

Hasta haliyle bırakmamış cimbomunu...  :kafa:

Sercan

gel de sövme.. :kafa: :kafa:

FaTiH_HaN

Forumda ajan abilerimizi olduğunu bilmemek nasıl bir gaflettir :)

celebi

Fotomontajdir bu arkadaslar aaaaaaaa

Desiqner

Başka diyenlere inat sadece Samsunspor sloganlı siteye böyle adamların girip birşeyler yazmasıda manidar :)

özkan