Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Erhan Hoca, şu sıralar bir basın toplantısı düzenliyor. Pozitif tavırlarıyla, enerjik yapısıyla, çalışkanlığıyla bizlerin de sevdiği bir isimdi. Başarılı olmasını belki ondan bile çok istiyorduk çünkü onun basarısı Samsunspor'umuzun basarısı olacaktı. Ancak olmadı. Bir yerde tıkanıp kaldık. Zaten kendisi de bunu ifade etti; 'başkanımız, yönetimimiz ve taraftarımıza karşı mahcup oldum, yüzünüze bakamıyorum. O yüzden fazla uzatmanın anlamı yok. Bir değişiklik şart. Bunca ytıldır futbolun içindeyim böyle bir başkan, böyle bir yönetim görmedim. Herkese teşekkür ederim. Bundan sonra da her zaman Samsunspor'un hizmetindeyim.' dedi. Kan değilikliği iyi gelebilir. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz. Son derece örnek bir ayrılık olacak.

ali ihsan

İyi niyetli ve gayretli bir isimdi.Elinden geleni yaptı bence.Adamlığına söylenecek laf yok.Yolu açık olsun.

ibrakadabra55

Tesekkurler hersey icin hocam adamligin ile hep hatirlanacaksin.Besim Durmus , Levent Eris , Metin Diyadin 3lusunden biri gelirse iyi olur

usare

besim durmuş gelir büyük ihtimal..

lato

Besim Durmuş'un teknik anlamda Erhan Altın'dan fazla bişey vereceğini düşünmüyorum ama hayırlısı olsun inşallah olumlu bir değişiklik olur

FaTiH_HaN

En azından Samsunspora bağlılığından, elinden geleni yaptığından şüphe etmiyoruz, yolun açık olsun Erhan Hoca.

HoliganSamSunLu

katkılarından ötürü teşekkür ederiz yolun açık olsun..

yirmiuc

Alıntı yapılan: yirmiuc - 15 September 2012, 18:45:17
Hocam senin kapasiten bu kadar iste. Takimin ust siralarda yeralmasindan korkuyorsun..
Ligin en dandik takimina karsi bu kadar etkisiz oynanmaz.
Bu kafayla hicbir zaman, hicbir yerde basarili olamazsin.
Mac 2-0 olduktan sonra o kadar belliydi ki golu yiyecegimiz, oyuncu degisikligi yapmaya KORKTUN !!
Bu takimda sampiyonluk potansiyeli var ama sen onunde set gibi duruyorsun.
Bu takimin basinda oldugun surece 6. sirayi gecemeyiz.
Eger kumede kalmayi basari olarak gormeyeceksek hoca degisikligi sart.

Bundan sonraki kariyerinde başarılar dilerim erhan hoca.

BigBadMama5552

En başından beri samimiyetine inandığım birisiydi, Samsunlu olması da bir artıydı ama olmadı... Elinden geleni yaptığına ve Samsunspor için her zaman en iyisini istediğinden eminim. Yolu açık olsun...

TurgayGölbaşı55

YÜZDE 80 YENİ HOCA
Daha sonra basın mensuplarının yeni teknik direktör arayışları doğrultusundaki soruları üzerine Başkan Kar, "Görüştüğümüz hocalar var. Büyük bir ihtimal ile yarın yine bu saatlerde açıklama yaparak yüzde 80 yeni bir hocamızla da başlayabiliriz. Büyük olasılıkla yeni hocamızla devam edeceğiz" diye konuştu.

samsunsporlu1994

Levent Eriş Adanaspor'un başında gelme ihtimali yok. Aynı şekilde Metin Diyadinin de bu zor şartlarda Samsunspor'a geleceğini zannetmiyorum. Olursa Besim Durmuş olur o da Samsunlu olduğu için. Büyük ihtimalle Besim Durmuşla anlaşılacak.

GökhanÇağlar

Adam gibi geldi,bırakması gereken yerde de Adam gibi istifa etti.Yolun açık olsun Erhan Hoca.Besim Durmuş en doğru karar gibi gözüküyor..

özkan

19 November 2012, 17:31:13 #327 Son düzenlenme: 19 November 2012, 17:36:20 özkan
İyi bir insan,eksik bir hoca..Allah yolunu açık etsin.

Theofanis Gekas

benim için 2. hakan arslan vakası,kapasitesi tartışılır ama adamlığı asla,keşke keşke keşke başarılı olsaydıkta kalsaydın,yolun açık olsun adam gibi geldin adam gibi gidiyosun

Levent ÖCAL

Erhan hoca zamanında vermiş olduğu istifasıyla ne kadar karakterli bir insan olduğunu bir kere daha göstermiş oldu.

Herşey için teşekkürler.