16- Atilla Özmen

Başlatan germencisse, 14 July 2011, 20:35:58

« önceki - sonraki »

binikalamadım

ngonge

Ara ara korkuttu beni ama Soner'den iyidir gene. Yavaş yavaş kaleye ısınıyor, 2 maçta da gol yemedi.

ibrakadabra55

Ben bugün beğendim Soner'den daha iyi.  :evet:

ahmetsefa55

bildiğin bir camış.
ne yediriyolar bunlara Samsunda ?
yan topları çok kötü.

RT55

en azından fiziğiyle kalede kaleci var diyor..oynadıkca daha iyi olacaktır..

SametYılmaz55

iyiydin bugün ama seninde Soner gibi yan topların çok kötü

özkan

sonerden iyimi,aynımı ayırt edemedim..

Serkan

la bir sabredin daha adam 2 senedir yedek 2 maçtır şans buluyor yavaş yavaş oda yerine gelir , onu beğenme bunu eleştir ne oluyor böyle ya...

celebi

ben şahsen atillayı  beğendim yalnız bu maçta ömrü boyunca görmediği geri pası almıştır.

Shane_Falco

Biraz göbek yapmış sanki :) Öyle yada böyle 2 maçta gol yememiş güvenide geliyodur yavaş yavaş yerine daha da iyi olacaktır güveniyorum ;)

Sioux

Özellikle ayağılya çıkardığı top çok kritikti
tebrikler atilla
2 maç 0 gol

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 12 November 2012, 18:23:06
Biraz göbek yapmış sanki :) Öyle yada böyle 2 maçta gol yememiş güvenide geliyodur yavaş yavaş yerine daha da iyi olacaktır güveniyorum ;)

ben de ilk gördüğümde ne kadar kilo almış demiştim. birgün yeşilyurtta gördüm vücudu cidden çok düzgün göbek falan yok da anlamsız bir hantallık var, biraz maç kondisyonuyla kendine gelir belki  :)

Kaya

4:3 formatında yayınları 16:9 ekran formatında tv veya pc ile izlediğimizden olmasın..

Canlı fit görünen adamı tv de pc de yüz kilo gibi görüyoruz malesef.Yine de bu Atilla'nın birazcık kilosu olduğu gerçeğini değiştirmiyor  :D

Sioux

bugün de çok iyiydi atilla

Levent ÖCAL

Ailecek maçtaydık, benim hatun Atilla'yı görünce; " Futbolcunun göbeklisini ilk defa canlı görüyorum " deyince gülmekten kendimi alamadım açıkcası  :D

Maçta iyiydi ancak topu oyuna sokuşu zayıf, degajları genelde taca gitti  :)