53- Lokman Gör

Başlatan germencisse, 11 August 2012, 23:03:59

« önceki - sonraki »

usare

AllydeenleaR

ya gurur ya transfer. lokmanın bu performansıyla çok zorlanırız.

Theofanis Gekas

galibiyet için mücadele veren tek adam lokmandı bence arada gaza gelip atağa kaldırmaya çalışması hoşuma gidiyor

Ollivanders

Ne olur Twitter hesabını kapattirin.

5trawberry

İyi mücadele etti. Hücuma çok kalkıyor dikkat etmesi lazım geri dönüşlerde.

GökhanÇağlar

Servet Çetin gibi gaza gelip paldır küldür çok ileri çıkıyor.Kaptırdıgı zaman ise çok tehlikeli kontra ataklar yiyoruz.

samsunsporlu1994

Dün abartısız 8-9 top kaybetti. Adamın savunmadan topu oyuna sokma gibi bir yeteneği yok malesef. Kaptırdığı her toptan sonra atak yiyoruz. Böyle oynamaya devam ederse ilerleyen haftalarda başımıza dert açar.

ahmetsefa55

o çıkışlar aslında çok doğru çıkışlardı.
defansı ve takımı rahatlatan çıkışlardı.
ama pası verecek adam bulamayınca mecburen imkansızı deniyo.
bu seferde kaybetmiş gibi görünüyo.
tamamen orta sahada ki topcularımızın yeteneksizliğinden kaynaklanıyo...

lato

İleriye çıkmasa bu sefer de niye hiç ileri çıkmıyor derdik çok top kaybetti ama oyuncular birbirinden çok uzaklarda kalınca kaçınılmaz olan da buydu.

hakan55

en beğendiğim isimlerin şüphesiz en başındaki isim lokman. ileri çıkışları tamamen doğru ahmet sefanın dediği gibi orta sahanın yeteneksizliğinden boşa kaçan hiç mi adam olmaz herkes saklanmıs biryerlere

ChucKeR

kere olmadığı için bu maç bu kadar denedi. saolsun turgay bıraksan sabaha kadar kaleyle oynayacak gibiydi.

Theofanis Gekas

ileri çıkıp top dağıtmaya çalışması bence kesinlikle hücümdaki arkadaşlarına sitem mahiyetinde,ben bu çocuğun mücadelesini seviyorum,çok yetenekli olmasada 2. hakan arslan bence

ibrakadabra55

Malesef ama Kemal Tokak > Lokman 2x

SSKLA

Adamın dibisin lan Lokman.  Hakikaten helal olsun sana >l< :kanka:

hakan55

bugun kapalı da izledim maçı. lokman oyuna girecekken bir kaç kişi girme oyuna şerefin varsa girme oyuna dedi. O da olrmu abi deyip armayı gösterdi.Değerin paha biçilmez lokman