Samsunspor'da Coşkundere depremi

Başlatan spacey, 22 September 2007, 17:21:42

« önceki - sonraki »

jean

ercument hoca kesin olarak gorevi birakti elefonda gorustum eger tanju gelecekse sahane bir is yapmis oluruz bence ercument hocayada uzuldum kalsa yarrali olurdu bugune kadar oldugu gibi sorun maddiyat degilmis anlasamadik bazi konularda dedi bundan sonrada hocalik yapacakmis

erkan55

ercüment hocaya ilerki hayatinda basarilar

Sol Açık

Ne diyelim, hayırlı olsun...  :?

berusa55

bu gelismeyi pek sevmedim ve sevinemedim acıkcası...umarım takımdaki dengeyi ve huzuru bozmaz tam da iyi bir hava yakalamısken!

Sol Açık

Bir ara Ercüment hocanın Gençlerbiliği'ne gideceği meselesi açılmıştı. Yine öyle birşey olmasın?..  :?

kayacan

Çoskundere görevden alınmış.Yakında resmi açıklama yapılır.

spacey

artık  benımde  sadece haber olsun dıye  degıl gerceklerı yazdıgımı herkes anlamıstır.HAyırlısı olsun.Samsunsporun  gelecegı  konusunda  endıselıyım yalnız.

Lazoli

ercüment hoca gitti samsunspor icin iyi olmadi. ben cok üzüldüm acikcasi. coskundere gibi canla basla calisan ve karsiliksiz samsunsporu düsünen bi yönetici göremedim ben bu son yillarda. adam gecesini gündüzüne katip calisti idindi didindi. sadece samsunspor icin ugrasti. helal olsun ona. katkilarindan dolayi tesekküt ederiz ona. insallah hayatinin geri kalan bölümünde basarili olur. özliicez seni ercüment hocaaaa. :cry:

akınyılmaz

Eğer TANJU gelirse Samsunsporun ŞAMPİYONLUĞU hayırlı olsun.Tanju ne demek istediğimi cok iyi anlamıstır.Özellikle İDDAA oynayanlar ne demek istediğimi çok iyi anladı.

timofte

Eğer takım iyi bir yola girmişken çıkan bu haber doğru ise yönetim iyi bir karar vermiş diyemeyiz.  Üstelik Ercüment Coşkundere çok uzun bir zamandır takıma emek veriyor ve futbolcularla iyi bir diyaloğu vardı. Samsunspor sevgisini hissetmek de hiç zor değil.

Bunun dışında kulüp içinde bizim bilmediğimiz bir şeyler varsa bilemiyorum. Yine de takım istikrarsızlıktan kurtulmuşken böyle ani değişiklikler yapmak mantıklı gelmiyor.

Tanju Çolak'ın menajerliğe getirilmesi konusu şu an kesin değil gibi görünüyor fakat bu ismin taraftarımızın büyük bölümüne güven vermediği de anlaşılıyor. Yine de böyle bir değişiklik olursa bardağın dolu taraflarını görmeye kendimizi zorlamaktan başka bir çare olduğunu sanmıyorum. Çünkü son iki yılda yaşadıklarımızı hatırladıkça bu yönetimin desteği ne kadar hak ettiğini görüyoruz..

celebi

tanjuyu istemiyoruz kardeşim gitsin o feneriyle uğraşsın :evil:

King Of The North

Ben trabRUMluyum ya da gs dergilerinde galatasaraylıyım diyen eski gol kralımız satışcı Tanju gelirse vay halimize,zaten yeterince bitmiş durumdayız artık 1 ay kötü haber duymasak şaşacaz.

spacey

artık o su bu su  yok    kulupten arkadasla gorustum  ercument  hoca  donemı sona  erdı.ARtık  kım  gelır  kulube  belırsız.Topcularda buyuk  huzursuzluk  yarattı  bu olay.Ordu macında  buyuk  bır kaos  takımı beklıyor.Orduspora  takım yenılırse  ben  yonetımı  gorurum  artık hangı  yuzle  mılletın karsısına cıkacaklar.DAha  3 ncu haftada  para yok demeye surayı satalım burayı satalım demeye basladılar.Bence  bundan  sonra  bu kulube  tanju  colak  yakısır.ZAten mevcut yonetımle aynı goruste.NE  kadar  ıkıncı el enkaz  futbolcu varsada samsunsporda  toplanır  oglunun menajerlık sırketı aracılıgıyla.Yakın  donemde  emre balakların,sefaların,canerlerınü,zafer sakarların  ayrılacagı asıkar sıze  acık konusayım.Bır kısı  gıdıyorsa  arkasındakılerde umudunu ve ınancını kaybedeceklerdır.Izlemedeyız.
Syg

Kadir ÇELEBİ

samsunsporumuza karabasanlar sarıcak desenizee kulubumuzde sana yer yok tanju colak...

mehmet yılmaz

Ercüment Coşkundere bugün öğleden sonra yönetim tarafından görevinden alınmış. Bu kesin.. Kesin olmayan şey teknik menacerliğe kimin getirileceği; hatta teknik menacerlik diye bir müessesenin devam edip etmeyeceği. Tanju konusunda net bir gelişme yok. Şahsen ben de hiç hoşlanmam böyle bir gelişmeden. Yalnız, genel müdürlük diye bir kavram çıkarılmış ortaya. Bir futbol takımında genel müdürlük ne demektir bilemiyorum. Bu göreve de Gazi Bld. Spor'dan da tanıdığımız Bahadır Saraç getirilmiş. Bu isim için elbette bazı görülerim var ama şimdilik paylşamak istemiyorum.

Bence ani ve gereksiz bir hamle olmuş. İnşallah yönetimimiz herşeyi planlamıştır. Yoksa kervan yolda dizilir mantığı yanlışlara sebep olabilir.