Samsunspor'da Coşkundere depremi

Başlatan spacey, 22 September 2007, 17:21:42

« önceki - sonraki »

spacey

Yollar ayrıldı
Samsunspor Genel Menajer Ercüment Coşkundere, görevinden istifa etti. Coşkundere, yaklaşık bir yıldır Kırmızı-Beyazlı ekipte görev yapıyordu .Samsunspor Yönetim Kurulu ile Genel Menajer Ercüment Coşkundere´nin yolları ayrıldı. Geçen sezonun ilk haftaların da TFF Bölge Antrenörü iken, o dönemin yönetimi tarafından Emin Kar´ın yerine genel menajerlik görevine getirilen Ercüment Coşkundere, yönetim kurulu ile yaptığı görüşmenin ardından istifa etti.  

BİR YILDIR İŞ BAŞINDAYDI
Bir yıldır görev başında olan Genel Menajer Ercüment Coşkundere´nin, görevde bulunduğu süre içinde Samsunspor´da çok sayıda teknik adamın da değişmesi ilginç bir ayrıntı olarak göze çarptı. Ercüment Coşkundere´nin, yönetime bundan sonra teknik direktörlük yapmak istediğini bu nedenle istifa etme kararı aldığını söylediği belirtildi.

VEDALAŞTI VE GİTTİ
Ercüment Coşkundere, alınan bu karar doğrultusunda dün öğle saatlerinde kulübe geldi. Odasından özel eşyalarını toplayan ve arabasına yerleştiren Coşkundere, daha sonra teknik heyet, futbolcular ve personel ile vedalaştı. Ercüment Coşkundere´nin veda sırasında futbolculara duygusal bir konuşma yaptığı öğrenildi.

yönetici

Herkes istediği şekilde düşünebilir tartışabilir. Ama tartışmayı kişiselleştirenlere, tehditlere, kaldığı yerden devam edenlere müsamaha gösterilmeyecek. Bu tarz mesajları silinmiştir. Racon kesmeye, kapışmaya çok meraklı olanlar karşılıklı msn'lerden bu konuları halledebilirler. Böyle ucuzluklara siteyi alet etmeyin. Bilginize.

spacey

yahu  bak bır olayı acıklıyorum bu forumda ılk  defa.MAc  gecen senekı   ıstanbulspor-samsunspor mac  sonrası.Mac  berabere bıtmıs    erol kapusuz  ercument hocanın  yanında.Aman  abı bana  ızın ver memlekete  gıdeyım dedı.ERcumen  hoca:''  sahada   5 km  kostunmukı   ızın  ıstıyorsun  dıye yanıtladı''

Mac  ıbb-samsunspor  mac sonrası   yıne rollerde  kapusuz. KArım  hasta  ben memlekete gıdeyım ızın  verın dıyor  ercument hocaya.Cevap''   ne  yaptınkı   ızın  ıstıyorsun oluyor''  Erol kapusuz  (levent erısın  samsunspora armaganı) samsunspora ne yapmıskı  samunsporluları  elestıryo  kımkı  o lavuk.Boluspor   macında  yaptıgı rezaletı gordunuz.Hepsı   takır takır  parasını  aldı arkadaslar  samsunspordan  kımsenın suphesı olmasın.Resmen gecen sene  bası   kulup   oyulmus  bankalara  benzıyordu.VE  o soygunun  sancısı  sanırım  3-4  sene  kadar surecek.O tesıslerın satılması  falan  gıbı olaylardan basını  oyalamak adına  yapılmıs seyler.Su ankı yonetımde  ekonomık sıkıntı  ıcınde  ve cıkıs arıyor  kımsenın suphesı olmasın.Gecen sene  tavan  futbolcu fıyatı   800  mılyarken   bu sene   tavan  400  mılyar  o da   Celıll.Bırılerının  bu kulube  yaptıklarını  kımse goz ardı etmesın.Helekı futbolcular ıdmana  cıkmazken deplasmana  gıtmezken  yemek yemeye  parası bulunmazken  canerlerın  ve dıger futbolcuların  bu kulupte  nasıl kaldıkları  goz ardı edılmesın.
Syg

ender

Alıntı yapılan: "spacey"Hatta  samsunsporun   amıgo kızlarıda olur  bu sayede  rusyadan getırırız  tangalarıyla  devre  arasında cıkıp sow  yaparlar  mactan sonrada  futbolculara prım  olurlar.Suoer fıkır dımııı

konuyla ilgisi yok ama su cumle cok can sikici.rusyadaki tum kizlarda bekliyodu tangalariyla havaalinda ne zaman bizi cagiracaklar diye.su mantalitemiz ne zaman dgisecek.burada olsn turkler baksan vede rus kizlarina eminim fikrin degisirdi.

radikal-fma

gerçekten çok üzüldümm ço hakkı geçti ercüment hocanın SAMSUNUN  ona vefa borcu var hakkını helal et hocam onu unutma samsun

Sadece Samsunspor

güle güle ercümeont hOCA çok emeğin geçti bu takıma - gelecek kişi iyi biri olması lazım

spacey

eğer tanju çolak ve beraberinde orhan işmarcı denen ******* samsunspora gelirse istanbul grubu olarak faaliyetlerimizi durduracağımızı burda belirtmek isterim...

eger oyle bırsey olursa  samsunsporlulugumu  bu sahıslar  gıdene kadar askıya alacam  ve bu forumdada bırsey yazmayacagım artık.Malatyasporu bıle  tutabılırım.

jean

tanjunun gelmesine niye bu kadar karsi cikiyorsunuz anlamadim tamam donek oldugu kesin karadeniz tv de trabzonluyum istanbul medyasinda gs liyim diyor da sonucta samsun icin onemli bir reklam tasiyor menajerlik isi tam onun isi bir telefonla 10 tane oyuncu getirebilir yeni bir heyecan yaratair erol kapusuz gibi oyunculari getiiryoz da niye samsunsporda 3 defa gol krali olmus bi royuncuya bu kadar karsi cikiyoruz anlamiyorum inslalah gelir tek temennim odur

spacey

samet  haklısın  bencede  tanju gelmelı.bodensee  kaleye  gecer  sende  forvete.36-37 lık ıkı  de essek alırız  takıma  bırlıkte  3 lıge  duserız ehueheu

jean

o belli olmaz iste cikarmi dusermi yapma olasiligi buyuk bence basariyi yakalariz

Sol Açık

Ama Spacey bence meseleyi fazla kişiselleştiriyorsun. Ercüment Hoca teknik direktörlük yapmak istediğinden, yada görüşleri yönetimle uyuşmadığından gitti. Ama bunlarla kulübün mali sorunlarının ilgisi sınırlı. Çünkü bahsettiğin tüm o mali problemler bu yönetimin yarattığı değil devraldığı problemler. Çözemeye de çalışıyorlar ve bugün halen takımımız ligde ve bizim bu takımdan ümidimiz varsa, bu yönetimin varlığı sayesinde.

Bunları yazdıktan sonra bininci kez söylemek zorunda kalmak beni rahatsız etse de Ercüment hocanın gitmesine üzüldüm, ama bu yönetimin alacağı her kararın arkasında durmak bizim boynumuzun borcu. Tanju'da gelse, başkası da. Önemli olan yönetimin elini kolunu "suni" meselelerle bağlamamak.

spacey

ben artık  yazmıyorum samsunspor hakkında bırsey  gozlemcı  olarak   foruma  katılacagım.Cunku  ben ne soylesem  bu forumda  herkes  ya yanlıs anlıyor  yada algılıyor.Sol acık  bende senden  farklı dusunmuyorum.Okursan yazdıklarımı  yonetım verdı parayı   parayı veren  dudugu calar dıyorum  .ISter tanjuyu getırırler  ısterlerse erol tapusuzu ısterlerse malatyalıları  getırırler  bunada kımse  karısamaz.Bız sadece  taraftarız  ve gıtmesıne  ercu hocanın gonlumuz razı olmadı  ve kırıldık.Ama  hocalık yapmakta  ercu hocanın  kendı takdırıdır.
Yalnız  yonetımle  arasında  olanlarada acıklık getırdım.Bu yazımın ustunede  cevap  yazmıyacagım.Gelecek kısıde  yonetımde  camıaya  hayırlı olsun.Zaten kendısı gıderken en dogru acıklamaya bızden once yapmıs bıle.
Saygılarımla
Cenk

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "jean"tanjunun gelmesine niye bu kadar karsi cikiyorsunuz anlamadim tamam donek oldugu kesin karadeniz tv de trabzonluyum istanbul medyasinda gs liyim diyor da sonucta samsun icin onemli bir reklam tasiyor menajerlik isi tam onun isi bir telefonla 10 tane oyuncu getirebilir yeni bir heyecan yaratair erol kapusuz gibi oyunculari getiiryoz da niye samsunsporda 3 defa gol krali olmus bi royuncuya bu kadar karsi cikiyoruz anlamiyorum inslalah gelir tek temennim odur

samet kardes tanju sadece dönek degıl ki biz ona sadece dönek oldugu ıcın kızmıyoruz kı
bak önce likle samsunsporun belkide tarıhınde tek sampıyonlugunun kacmasında kı bas mımar tanjudur.
istanbulda galatasaraya yenıldıgımız 4-1 mactakı tanju ınankı bugunku tanju bıle o zamankı tanjudan daha ıyı top oynar. yanı resmen sampıyonlugu galatasaraya veren adamdır
hıc bır zaman hıc bır yerde samsunlu yum demez hele samsunsporluyum hıc demez.
ve özellikle artık bu işi ticarete iyice dokturmustur
ve özellikde futbol piyasasında bir dıyarbakırlı eskı yonetıcı ve tanjunun   adı cok farkıl gecmektedır.özellikle maç baglamaları ünlüdür.
eger İDDAA oynuyorsan tanju ıle samımıyetı gelıstırmenı tavsıye ederım.

34 SS 1965

ortada fol yok yumurta yok gırmısnız bırbırnıze

Kadir ÇELEBİ

basarılarımızın arkasında durdugumuz gibi basarısız olusumuzuda elestiricez ama burda ne taraftar bir birini incitsin nede takıma bir sekilde zarar versin ben sundan adım gibi eminim burada herkes samsunsporluluk adına dusuncelerini aktarıyor tanju konusunda bende bir sekilde kulubumuzde yer almasına karsıyım. ki bu konuda elimizde bir kanıt yok. bekleyelim gorelim suni tartısmaları bir kenara bırakıp yarın yapıcagımız onemli bir karsılasma var takımımızında yonetiminde  arkasında duralım.. rica ediyorum..