Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Tufan

biletix'in sitesinde bilet var beyler rahat olun sabah alınır her türlü.

FaTiH_HaN

Zaten biletlerin bir kısmını gişelere ayırmak zorundalar diye biliyorum, tabi maç saatinde bulmak sıkıntı olabilir.

twitter

barça maçı acayip keyifli 4-5 oldu  ;D
rugby maçı gibi

berusa55

TurgayGölbaşı55

Yakında Eski Kalecimiz Ertuğrul Taşkıran'a özel video hazırlıcam.

burakbas

Alıntı yapılan: TurgayGölbaşı55 - 21 October 2012, 17:09:12
Yakında Eski Kalecimiz Ertuğrul Taşkıran'a özel video hazırlıcam.

Sabirsizlikla bekliyoruz :o8)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

5trawberry

beşnumara

Bu sezon tribün gruplarımız tek kelimeyle mükemmel Allah başımızdan eksik etmesin!!!

emre

Şehirde takımdan o kadar uzak insanlar var ki, otogarda maça gideceğimi duyan bir adam hangi takımda oynuyorsun dedi. Bir de Biz Samsunspor için neler verdik, neler yaptık diyen adamların topuklarına sıkacaksın öyle sinir oluyorum.

lato

Alıntı yapılan: emre - 22 October 2012, 08:52:49
Şehirde takımdan o kadar uzak insanlar var ki, otogarda maça gideceğimi duyan bir adam hangi takımda oynuyorsun dedi. Bir de Biz Samsunspor için neler verdik, neler yaptık diyen adamların topuklarına sıkacaksın öyle sinir oluyorum.

Çok haklsın maç günleri balkona astığım Samsunspor bayrağını görüp anneme o bayrak ne bayrağı diye soran komşularım var güler misin ağlar mısın :( Hepsine öğretecem Samsunspor'u daha yeni oluşan bir apartman hele bir ipleri ele alayım ;D

King1965

yemek yedim 56 da bi yerde garson bugun kimle mac var diyor erciyes dedim hımm zor diyor ulan rakibi tanıyormus gıbı yapmazmı bıde  :kafa:

binikalamadım

Ordu ve Giresun birleşerek tek valilik olabilir iki kentin birleşmesi ve büyükşehir statüsü kazandırılmasına yönelik ciddi kulis çalışmaları var.. ???

King1965

nasıl yanı şehiri birleştirceklermi :)

Theofanis Gekas

eyalet sistemi alt yapısı şaşırmamak lazım

binikalamadım

şu an da iki kentin sınırı olan noktaya sınırın tam üstüne valilik ve büyükşehir belediyesi binaları ve diğer resmi kurumların binaları felan yapılması düşünülüyormuş ORGİ havaalanıda bu bölgeye çok yakın zaten Ordu ve Giresun bu yeni kurulan büyükşehirin ilçeleri olacaklar ( bizim İlkadım Atakum gibi merkez ilçe olacaklar ) isim olarak korunacaklar..yeni yaratılması düşünülen kent Karadeniz'in en büyük kenti oluyor bizide geçiyorlar...

yeni kurulması düşünülen kent için ORGİSUN , FINDIKKALE , ALTINFINDIK , DİYARIFINDIK , FINDIKSUN gibi isimler şimdiden internette geyik olmaya başladı. :D