PTT 1. LİG 8. HAFTA | Samsunsporumuz-K.Erciyesspor

Başlatan King1965, 13 October 2012, 21:22:57

« önceki - sonraki »

King1965

cembaba , bu biletler sehır merkezınde satılmıyormu ? yanı 56 lar cok uzak kacıyor.  En azından samsunspor store rus pazarı oradan satılması lazım. veya merkezde bir yerde .

cgr

Alıntı yapılan: King1965 - 20 October 2012, 18:34:33
cembaba , bu biletler sehır merkezınde satılmıyormu ? yanı 56 lar cok uzak kacıyor.  En azından samsunspor store rus pazarı oradan satılması lazım. veya merkezde bir yerde .

56'lar zaten Samsun'un en merkezi yerlerinden biri değil mi ? :)

cembaba

Şehrin merkezi bana ve bir çok kişiye göre Çiftlik. Çiftlikte sayılır dükkanımız. En merkezi yer burası. Nasrettin Hoca'nın cevabı olarak: İnanmıyorsan ölç bak :)

King1965

Samsunun merkezi 56'lar naısl OLuyor. Dalgaya vurmak gibi konusmuyorum ben . AÇık açık söylüyorum. geçen sene hem ofis incede hem ataturk heykelının oradakı bır yerde satıs yapılıyordu. oralar merkez iste. neyse yarın stadda buluruz ıns. Bulamazsakda her turlu staddaım :D

cembaba

Kardeşim benim Çiftlik'ten buraya geçmen 2 dk.nı almaz.

King1965

tmm usta .. Gündüz aradım şuan merkezde değilim yarın stadyuma gider alırım teşekkürler.. Ayrıca sey sorım . Storeden yarın satıs varmı bılet satısı

kavak_55

dolu trübünler inşallah bizim için aleyhimize olmaz . çünkü bazen kendi futbolcu yoğun trübünlere karşı içerisinde baskıyla sahaya çıkıyor. inşallah dolu trübünler le futbolcularda coşarda iyi bir sonuçla sahamızda 3 puanla tanışmış oluruz. 2-1 yeneriz gibime geliyor.

Jnr.Serkan

Yarın 2 tane misafirim var.Cem abi erken saatte gelip bilet alma şansımız varmı storeden ?

twitter

iyice koptum ben gündemden. konya maçının bile sonucunu şimdi öğrenebildim.

erciyes-denizli 6 puan olur umarım.

isa55

FaTiH_HaN

6 puandan başkası yalan böyle bir hava yakalamışken affetmemek lazım, biletlerin bittiği konuşuluyor, bu maçı alırsak ben denizli maçını düşünemiyorum  :deli:

cembaba

Arkadaşlar biletlerin bittiği haberi yalan. Öyle bir şey yok.

cembaba

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 20 October 2012, 22:00:53
Yarın 2 tane misafirim var.Cem abi erken saatte gelip bilet alma şansımız varmı storeden ?

Saat 1'e kadar satış yapabiliyoruz.

mehmet yılmaz

Daha önce de yazmıştım sanırım. Geçen sezon Antep deplasmanı dönüşünde hakemler Halis Özkahya ve yardımcılarıyla aynı uçaktaydık. Bizim futbolculardan biriyle sohbet ediyorlardı. Sizin bir Erciyes maçınızı yönettik dedi yardımcı. Ben İstanbul takımları da dahil hiç bir maçta böyle bir taraftar görmedim dedi. Maça odaklanamıyordum, acayip bir tribün vardı falan dedi. Bence tarihimizin en iyi tribünü o gün 0-0 biten o Erciyes maçında olmuştu. Hem tam dolu idi hem de kusursuz bir destek vardı. Bu maçta da o günkü kadar olmazsa da iyi tribün olur. Bu sefer 0-0 bitmez ve biz kazanırız inşallah.

King1965

Bugün Samsunspor stadı  Full olmazsa baska hıc bır zaman oLmaz.  Çok güzel bir hava var bilet fiyatları çok ama çok uygun hatta uygun demiyim bedava resmen. Daha ne lazım gelmesi için bu samsunluların.. Bugün tek dileğim maraton tribununun 90 dk ayakta olması.. :ok