Futbolcu Abi Dersimize Geldi!

Başlatan mehmet yılmaz, 19 September 2012, 18:55:47

« önceki - sonraki »

beşnumara

Yönetimi kınıyorum böyle organizasyonlarla gençlerin kafasını karıştırıyorlar ailelerine masraf çıkarıyorlar. ne güzel ıstanbul takımlarını tutuyorlardı ne güzel tvden ıstanbul takımlarını izliyorlardı şimdi hafta sonları baba maça gidecem bilet parası ver yemek parası ver forma alacam para ver... köftecierle mi anlaştınız kar payı mı alacaksınız yoksa ortak mı oldunuz :) neyse bir teşekkür de biz edelim emeği geçen abilerime kardeşlerime teşekkürler.

samsunsporlu1994

Yönetim istifa :) :) :) :) :) Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

mehmet yılmaz

Bir aksilik olmazsa yarın 13.30'da İstiklal İlköğretim Okulunda olacağız...

mehmet yılmaz

Acayip bir ilgi vardı. Resmen sevgi selinin ortasına düştük. Çok duygulu ve güzel görüntülerdi.

http://samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=630

berusa55

18 October 2012, 03:51:32 #64 Son düzenlenme: 18 October 2012, 03:54:42 berusa55
Üstten 5.fotoya, meşale tutan kardeşlerimize bayıldım; yeni nesil sağlam geliyor :)

Bu kardeşlerimizin varlığı bile ileriye umutlu bakmamız için başlı başına neden! Çok güzel kareler hakikaten...

samuray

istiklal de okudum ilkokulu o zamanlar şimdiki özel idarenin olduğu yerdi cumhuriyet meydanında şimdi daha bi başka duygulandım çok güzel proje miniklere şimdiden öreteceksin samsunspor sevgisini onlar için ne büyük mutluluk bu teşekkürler yönetim teşekkürler bu organizasyonda emeği geçen herkese yürekten sevgiler saygılar teekkürler bir ez daha diyorum >l< >l< >l<

yasemin 5516

çocuk olasım geldi yaa  :D emeği geçen herkeze çok teşekkürler.

mehmet yılmaz

emre

İlk foto ne güzel bir şeydir öyle, müthiş bir şey. Mehmet Abi gittiğiniz okullarda Samsunspor köşesi oluşturulmasını isteseniz, buna bir atkı ile falan katkıda bulunulsa çok güzel olur aslında.

celebi

ilk fotoda sanki maç günü günü gibi neredeyse tüm çocuklarda forma süper bir şey

BigBadMama5552

İstiklal İlköğretim Okulu'nda okumak varmış.  :deli:  >l<

south_london

Jnr.Serkan

Samsunsporlu nesili ancak bu şekilde kazanabiliriz.Mükemmel iş

target_t.t.b

projenin çalınmasından endişe ediyorum:)taklitler başlar yakında:)