Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: TurgayGölbaşı55 - 13 October 2012, 14:46:11
Torku maçı sonrası Soner Şahine özel bir klip hazırlıcam .
sabırsızlıkla bekliyoruz  >l<

TurgayGölbaşı55

Alıntı yapılan: muhalif - 13 October 2012, 14:55:06
sabırsızlıkla bekliyoruz  >l<
Geçende 4 haftalık golleri yaptım o sadece başlangıçtı :)

beşnumara

nsumbu tv olarak maç öncesi verilecek mi?

TurgayGölbaşı55

Videonun şuanlık yapım aşaması bitti Torku Maçını bekliyorum ancak sizden videoya özel şarkı bekliyorum.

34 SS 1965

13 October 2012, 18:11:35 #33604 Son düzenlenme: 13 October 2012, 18:14:52 34 SS 1965
arkadaslar tribunle ılgılı aklıma bırsey geldı...karografi olayını aştık artık ama şimdi daha bomba bir durum geldi aklıma bılenlerınız vardır DJ ELON MATANA HİTS OF 2012 klibinde gordum ne oldugunu çözemedim ama renkli tebeşir tozları idi sanarım sadece kırmızı ve beyaz tebeşir tozunu kilolarca biriktirisek ve bunu toplu sekılde atarsak cıdden harıka bırseye ımza atmıs oluruz emın degıolım ama tebesır tozumu degılmı klibi bilenler veya ızleyenler dedıgımı daha ıyı anlıyacaklar rengarenk bır olay yasanıyor toplu sekılde attıklarında biz bunu kırmızı ve beyaz seklınde yaparsak ortaya cok konusalacak bır durum cıkar sızlerden rıcam oncelıkle engın abıcıgım olaya bı baksan sonra fıkrını burda paylassan.

bu kibin için de yer alıyor ılgılenen arkadaslar bı zahmet klibi izlerlerse ortasında dediğim olay 7:45 den itibaren başlıyor
♫ DJ Elon Matana - Hits of 2012 Vol 6 ♫ *HD 1080p*

CurvaSs

bence on numara olur ama onun bi' paketi var sanırım. millet paketten fırlatıyo, zaten elinde tutamazsın haliyle tebeşir tozunu. :D o paket tane başı ne kadardır bilinmez. ayrıca tebeşir tozunu attıktan sonra milletin üstü batabilir. he benim umrumda olmaz ama millet "bu ne kardeşim" diyebilir. yine de harika bir görüntü oluşur. birine kırmızı, birine beyaz, birine kırmızı, birine beyaz.. ne bileyim hayal edemiyorum. :)

yazan55

macı netten nasıl ızlıyebılırız

lato

trt web sitesinden izeyebilirsin ma ben izleyemiorum ikide bir donuyo

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: 34 SS 1965 - 13 October 2012, 18:11:35
arkadaslar tribunle ılgılı aklıma bırsey geldı...karografi olayını aştık artık ama şimdi daha bomba bir durum geldi aklıma bılenlerınız vardır DJ ELON MATANA HİTS OF 2012 klibinde gordum ne oldugunu çözemedim ama renkli tebeşir tozları idi sanarım sadece kırmızı ve beyaz tebeşir tozunu kilolarca biriktirisek ve bunu toplu sekılde atarsak cıdden harıka bırseye ımza atmıs oluruz emın degıolım ama tebesır tozumu degılmı klibi bilenler veya ızleyenler dedıgımı daha ıyı anlıyacaklar rengarenk bır olay yasanıyor toplu sekılde attıklarında biz bunu kırmızı ve beyaz seklınde yaparsak ortaya cok konusalacak bır durum cıkar sızlerden rıcam oncelıkle engın abıcıgım olaya bı baksan sonra fıkrını burda paylassan.

bu kibin için de yer alıyor ılgılenen arkadaslar bı zahmet klibi izlerlerse ortasında dediğim olay 7:45 den itibaren başlıyor
♫ DJ Elon Matana - Hits of 2012 Vol 6 ♫ *HD 1080p*

Bu ancak   küp  Kağıt Atarken yapılabilir  beyaz kağıtlar üstten  en alt sıradanda bunları fırlatacaksın    ;) ;)

Burak

Alıntı yapılan: CurvaSs - 13 October 2012, 18:49:22
bence on numara olur ama onun bi' paketi var sanırım. millet paketten fırlatıyo, zaten elinde tutamazsın haliyle tebeşir tozunu. :D o paket tane başı ne kadardır bilinmez. ayrıca tebeşir tozunu attıktan sonra milletin üstü batabilir. he benim umrumda olmaz ama millet "bu ne kardeşim" diyebilir. yine de harika bir görüntü oluşur. birine kırmızı, birine beyaz, birine kırmızı, birine beyaz.. ne bileyim hayal edemiyorum. :)

tebeşir tozuyla bir sürü adam ölür orada yahu :) bende bir Brezilya takımında görmüştüm Tuvalet kağıdının içine rulolayıp pudra şekeri koyuyorlar aynı anda ortalık toz bulutu oluyor hemde tuvalet kağıtları konfeti gibi aşağıya doğru süzülüyor videosunu aradım ama bulamadım

kuzey55

14 October 2012, 13:05:37 #33610 Son düzenlenme: 14 October 2012, 13:10:40 kuzey55
herkesin surat kırmızı beyaz süper olur :) ama buna izin vermezler etkilenenler olur hem tribünde hem sahada.zararsız bişey yapmak daha mantıklı

hakan55

urfa macında olaylar cıktı hakem sahayı terk etti

berusa55

Şanlıurfaspor-1461 Trabzon maçı maçın 34.dakikasında 1461 Trabzon maçı 2-1 önde götürürken çıkan olaylar sebebiyle tatil edildi...

1461 Trabzon maçın tatil edilmesi nedeniyle 3-0 hükmen galip sayılacak ve puanını 14'e çıkaracak. Bunlar kadar ballı memleket yeryüzünde yok arkadaş!

TurgayGölbaşı55

Soner Şahin. Eldeki kalitesi düşük videolar ile bu kadar oluyor.

5trawberry

Takımın son 3 maçı kazanmış, sahaya atlıyorsun. Hükmen yenilmesine sebebiyet veriyorsun artı seyircisiz oynama cezası da yedireceksin muhtemelen.. yazıklar olsun öyle taraftara, beter olsunlar bu saatten sonra.