22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

BigBadMama5552

Alıntı
ALKAŞİ HASRET GİDERDİ....

Geçen sezon Samsunspor'umuzda oynayan ve bu sezon transfer olduğu Elezığspor formasını terleten Adem Alkaşi Milli takımımızın maçı nedeniyle lige verilen arada Samsun'a geldi. Soluğu Samsunspor Tesisleri'nde alan Adem Alkaşi Başkanımız Emin Kar'ı ziyeret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Alkaşi daha sonra kulüp personeli ve futbolcu arkadaşlarıyla hasret giderdi. Alkaşi,"Burası benim yuvam. Samsun'u ve Samsunspor'u çok özlemişim" dedi.

Kaynak: http://samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=614

cgr

Dün akşam oynanan Kayserispor maçında, yenilen 4 golün 3'ünde golde ofsaytı bozmuş...

##kdc##

Bugünkü belediye maçında oldukça iyi bir oyun çıkarmış. Özetten izlediğim kadarıyla Elazığspor'n bütün atakları Adem'in kanatından yapılmış.

Sioux

bugünkü maçta tribündeydi.
samsun'u ve samsunspor'u unutmadığı belli.

Desiqner

Adamın ham maddesi :) Elazığda oynarken görüyorum hem içim burkuluyor hem onun adına seviniyorum.Buradan kazandığın paralar helal olsun.

feticalik

Samsunu ve Samsunsporu unutamadığı belli daha güzel oldu

ugrass

Senolda sümelanın şifresinde oynasa oynarmıs ha :)

mimar55

Macta en iyi defans secildi adamin ham maddesi allah yolunu acik etsin

AhmetDenizci

Elazığ'ın son maçında Sinan Kaloğlu'nun golündeki asisti harika  >l< Emerson'u çok iyi çalımlamış.  >l< >l< >l<

Ayrıca web sitesi açılmış: http://www.ademalkasi.com/

Desiqner

Trabzonsporlu bir arkadaşla maç hakkında konuşurken;
"Sizden giden bi adam vardı Adem mi nedir adam bizim bi topçuyu bakkala gönderdi süper çalımladı " falan demişti.
İzledim harbiden ekmeğe göndermiş.Helal Adem... Adamsın.

GökhanÇağlar

Akhisar-Elazığ maçında Ivesa atılınca penaltıda kaleye geçti, köşeyi tahmin etti ama tutamadı.

Atakumlu

PTT 1.Lig ekiplerinden Samsunspor,Elazığspor'dan eski oyuncusu Adem Alkaşi için devreye girdi.
twitter da boyle bir haber var ...
Adem i cogu kişi ister tabi ki ama bana gore bi Canberk varken ve hoca bu Canberk'i onde oynatmayacagınıda bildigimiz icin Ademin yerine baska mevkilere transfer yapmak daha mantıklı geliyor ...

Shane_Falco

27 December 2013, 16:11:24 #1077 Son düzenlenme: 27 December 2013, 16:15:40 Shane_Falco
Sağ bek şuan belkide sağlam bölgelerimizden.Asılsız bir haber gibi duruyor...

ugrass

Sagbeke ademi koyup ilerde canberk oynarsa güzel olur :)

mehmet yılmaz