22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

biz niye almadık acaba seve seve gelirdi

samsun 55

brigand

Alabilirdik. Ama aldığımızda nerede kimi keserek oynatacağız onuda düşünmek gerek. E bide bedava gelecek hali yoktu. 3 alternatifin olduğu bölgeye 4.sünü yüksek maliyetle almamak normal olanı zaten. Yolu açık olsun.

Burak

Sanırım Okan Buruk geldiğinden beri oynamıyordu giden geri gelmesin zaten üst düzey bir futbolcu değilse gereksiz yüksek beklenti içine girip beklentimizi karşılamayınca mutlu olamıyoruz. O zaman hedefi olan bir Adem vardı şimdi 2,5 sene Süperlig de oynamış ve muhtemelen bir daha oynaması zor görünen bir Adem var kendisi için hayırlı olsun

Sadece Samsunspor

o ne formayı ters gitmiş gibi yada solmuş ne biçim tasarım :D

ChucKeR

yarım sezon form tutsun lige çıkınca gelir işte   :P

mehmet yılmaz

Bu akşam bize karşı forma giyecek.
Maç öncesi alkışlanacağına inanıyorum.

kumköylü ahmet

insallah birsey olmamisdir kardesim yaa...seni bolu formasiyla görmekde varmis..kardesim yolun acik olsun

Ellibeş Numara

Adem'in ciddi bir sıkıntısı yok, maç sonrası soyunma odasına gelmiş. Takım arkadaşlarına pozisyonu hatırlamadığını söylemiş.. Geçici bir hafıza kaybı yaşamış. :evet:

AhmetDenizci

ugrass

16 February 2014, 00:05:57 #1090 Son düzenlenme: 16 February 2014, 00:28:45 farUqras
Hastaneye sadece boluspor masörü geldik ilk girdiğimizde biraz kötüydü uykusu geldiğini söylüyordu tomografi cekildi filmlerde temiz çıktı ,kırık ve kanama olmadıgı söylendi doktorlar tarafından. Daha sonra soyunma odasına geri geldik bir duş aldı. Otele döndük duş sonrası ve yemeklerini yediler ve yola cıktılar . Şuan korkulacak birşey yok.

##kdc##

Ulan ekigho insanlık namına bi yararın olsun be gudubet herif..
Geçmiş olsun Adem..

mehmet yılmaz

Adem Alkaşi kardeşime geçmiş olsun diyorum. Bizde oynadığı 3 sezon boyunca gönlümüzde taht kurmuştu. Samsunspor taraftarı protesto etmesini bildiği kadar alkışlamasını da bilir..

Burak

Çok geçmiş olsun sağlam düştü yere allah korumuş

Ertuğrul Sağlam

Allah saglik sifa versin sevdigimiz bir futbolcu durumununun iyi olmasina sevinindim.