10- Adem Sarı

Başlatan Kaya, 01 August 2012, 16:26:45

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

devre arasını bekleyeceğiz artık.ademle bu işin yürümeyeceğini hoca da biliyor artık.bir tek uğur kalıyor.onu da gördük  :(

selahattin55

adem sarı ile bir eksik oynuyoruz
şu an anca adamı delirtir. :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

samuray

denizli maçında şansını kullanamassa yedek kulübesi ne çekilebilir denizli maçında gol bekliyoruz iyi oyunla birlikte senden

5trawberry

Twitter'da paylaşmış: ''Bizler samsunu ve samsunsporu cok seviyor ve giydigimiz formanin hakkini terimizin son damlasina kadar vermek icin yemin ettik!''

Ula yemin ettin de hani ter hani mücadele.

Theofanis Gekas

Karabudun

Ayağının dümeni yok Adem. :kafa:

AllydeenleaR

adem çok kaliteli bir forvet değil, tek forvet oynayamaz ki oynayamıyor da zaten. yanında roberts'ın oynadığı maçı hatırlayın daha etkiliydi. çift forvet düzenine dönmemiz lazım ademin iyi oynaması için.

Cabbar Samsunspor

Bu Herif ilk 11'deyken Forvetsiz Oynuyoruz.

samsunsporlu1994

Hocanın Ademde bu kadar ısrar etmesini anlayamıyorum. Adam kaç haftadır yoklara oynuyor. Bu kadar formsuz olmaz bir oyuncu.

Karabudun

Ne teknik var ne fizik.Hırs desen sıfır.Tren bile olduğu yerde döner,Adem dönemez.Emekliliğini bekliyor.Iskartalık bir oyuncu,en ufak getirisi olmayacak bize.ALLAH selamet versin.Yanılırım inşallah diye çokça dua ettim.Lakin Mevla'm kabul etmedi.

samsunsporlu1994

Hoca sürekli ilk 11'de oynattığına göre performansından memnun Adem'in. Biz ne kadar memnun olmasakta kadroyu yapan hoca.  Hocanın bildiği var deyip beklemek lazım. Yapacak bir şey yok.

##kdc##

Siz kimi düşünüyorsunuz Adem'in yerine?

5trawberry

Alıntı yapılan: ##kdc## - 05 October 2012, 14:17:14
Siz kimi düşünüyorsunuz Adem'in yerine?

Roberts.

Sağına Musa Aydın. Soluna Musa Sinan.

##kdc##

Adem'i size karşı savunmuyorum, herkes daha formda daha faydalı bi oyuncuyu ister ancak Adem'e laf edip Roberts'ı onun yerine tercih etmenizi anlamadım  :o Roberts'de görüp de Adem'de bulamadığınız ışığı öğrenmek isterim. Ayrıca Musa Aydın henüz 90 dakikayı kaldıracak düzeyde değil.

5trawberry

Futbolcuda zeka olacak, koşması mühim değil. Ademin top sürüşü ofsayt bi kere, yere bakarak top mu sürülür. Geldiği haftadan beri gözle gördüğüm 3 şutu var, birisi boş kale aut, birisi auta giden top adama çarptı, birisi de kalecinin üstüne attı. Roberts açıkgöz bi futbolcu, ve ademden daha üstün. Etrafına top dağıtabiliyor. Adem ile Roberts'in olası gol durumunda Roberts'in gol vuruşu yapması daha yüksek olasılık.