Futbolcu Abi Dersimize Geldi!

Başlatan mehmet yılmaz, 19 September 2012, 18:55:47

« önceki - sonraki »

cembaba

King Of The North

Sevgili Mehmet YILMAZ; resimlere bakarken çok duygulandım, bizim zamanımızda okullarımıza futbolcular gelseydi bugün bu şehirde Samsunsporluluk bilinci çok daha üst düzeyde olurdu, küçükken atkı dahi bulamazdık, sizler şimdi o miniklerin ayaklarına kadar gitme tevazusunu gösteriyorsunuz ne mutlu, sevgiyi küçük yaşlarda aşılayanlar her zaman kazanırlar, emeğinize ve aklınıza sağlık, tebrik ederim...

buonanotte

lato

Helal olsun abi yıllardır yapılması gereken ne varsa yapıyorsunuz

lucarelli

Çocukların bakışları her şeyi özetliyor. Tebrikler

özkan

engiz

Takdir etmemek ne mümkün...Harika bir organizasyon...Devamlılık konusunda inşallah sıkıntı yaşanmaz.

fatihaltay55

çok güzel bir olay olmuş devamı gelir inşallah abi

samuray

işte bu samsunspor gerçek ktaraftarlarının yönetimine geçince herşey dört dörtlük bugüne kadar yapılamayanları yapıyorlar miniklerimize samsunsporluluğu bu tür organizasyonlarla aşılayabiliriz teşekkür ler gerçek taraftar yönetim taraaftar başkan hepinize çok çok teşekkürler

TurgayGölbaşı55

Bizim Sınıfa gelseler çok iyi olur 3-4 tane samsunsporlu var diğerleri fenerli galatasaraylı

Muhammet Şişik

Bu yönetim İşi Biliyor Şen Ola Yönetim Şen Ola.

Gorkem

çok güzel bir olay yeni nesile Samsunspor sevgisini aşılama adına emegi geçen herkese çok çok teşekkürler.

mehmet yılmaz

Bir aksilik olmazsa, Futbolcu Abiler çarşamba günü Canik 100. Yıl İlkokulundaki derslere girecekler... ;)

Ahmeti

hakan55