Samsunspor Store görsel çalışmalar

Başlatan cembaba, 30 September 2012, 17:37:05

« önceki - sonraki »

cembaba

30 September 2012, 17:37:05 Son düzenlenme: 30 September 2012, 17:42:37 CemBaba
Arkadaşlar bildiğiniz üzere ikinci store mağazamız açıldı. Ürün çeşitliliğini artırmak üzere çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerden ricamız, ürün çeşitliliğini artırmak adına çalışmalar ortaya koymanız.

Bu çalışmalarınızı yaparken dikkat edeceğiniz özellikler, tek arma kullanmanız. Kırmızı, Beyaz, Siyah, Gri renkleri kullanınız.
Bir de; "şu ürün çıksın güzel olur demek yerine" görsel çalışmalar ortaya koymanız. Örnek olarak ben bir kaç tane koyuyorum.

Gördüğünüz gibi kurumsallığı ön planda tutmaya çalışarak bir şeyler karaladım. Bu gibi şeyler olabilir. Bebek ürünleri şu anda ön planda tutuluyor. Çalışmalarınızı bekliyoruz. El birliği ile güzel bir store çalışmasına girelim. Emeklerimizle yükselsin mağazamız...

TurgayGölbaşı55

Nasıl yapıldığını özelden söylersen güzel çalışmalar yaparım .

Levent ÖCAL

ult55ras

Theofanis Gekas

eline sağlık @DESPOTE55 süper olmuş bi tanede cesaret altında saklı temalı bişeyler yapabilirmisin

FaTiH_HaN

@DESPOTE55 hacı sen bu işi biliyon  >l<

ahmetsefa55

su urunleri kurbandan once cikarsaydik , harcliklarimizi store a harcardik  :evet:

ve mumkunse sade olsun.illa samsunspor yazmasina gerek yok.arma yeter.

disarida da giyebilelim

twitter

samsunspor store falan yazılmasına bencede gerek yok.

Levent ÖCAL

özkan

Fincan takımı,mausepad,ofis takımları,takvimler,kravat,gömlekler,çoraplar,duvar ve kol saatleri,özellıkle nevresim takımları kız/erkek.

Theofanis Gekas

şu nevresim takımı olayı kanayan yaramız ben mail atmıştım sararın tekstil markası olan sareve yönetimden talep gelmeden ilgilenemeyiz demişlerdi yönetici abilerimizden iletişime geçmelerini bekliyoruz

Levent ÖCAL

Cem kardeşimin isteği üzerine yapmıştım bunları, burada da paylaşayım bari  :)

cembaba