Samsunspor Store görsel çalışmalar

Başlatan cembaba, 30 September 2012, 17:37:05

« önceki - sonraki »

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: emre - 04 October 2012, 17:26:27
@Despote55 hocam eline sağlık. Şu kravata küçükten bir arma eklesen de şeklimizi göstersek iyi olur. Bir de birazcık daha ince olsa daha şık durur.

Hocam değişik kravat modelleri bakıyorum eklediklerim klasik zaten bulabilirsem ekleyeceğim  :)

Levent ÖCAL

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 04 October 2012, 16:22:37
Başkanım içi aşağıdaki gibi euro dolu cüzdan da istiyoruz :D

:P samsunspor_x

binikalamadım

Musti

Naçizane çalışmam

Bu da template. Üzerine tasarım yapmak isteyen arkadaşlar için.

Ollivanders

Cüzdan tasarımı var aklımda. Siyah uzerine yatay iki çizgi. Biri kırmızı digeri beyaz. ve sağ alt köşeye kuçuk Samsunspor arması.

Levent ÖCAL

09 October 2012, 12:15:58 #36 Son düzenlenme: 09 October 2012, 16:32:30 DESPOTE55
Alıntı yapılan: Serpico - 09 October 2012, 11:45:32
Cüzdan tasarımı var aklımda. Siyah uzerine yatay iki çizgi. Biri kırmızı digeri beyaz. ve sağ alt köşeye kuçuk Samsunspor arması.

bunun gibi birşey mi?

Levent ÖCAL

Yakında mağazalarımızda bulunacak olan kışlık polarımız.
Kayseri Erciyesspor maçından önce, Samsunspor Mağazaları'nda bulabileceksiniz.

Fiyatı: 40 TL

Facebook da Aşk-ı (1965) SaMSuNSPoR isimli sayfa paylaşmış, var mı böyle bişey?

Levent ÖCAL

cgr

09 October 2012, 13:37:52 #39 Son düzenlenme: 09 October 2012, 13:47:24 cgr
Arkadaşlar,

Artık, Facebook'da "Samsunspor Store" sayfamızı açmış bulunmaktayız. Yakında Samsunspor Store Web sitemizde güncel haliyle sizlerle olacaktır.

Yeni çıkacak ürünlerin görsellerini, Facebook / Samsunspor Store, www.samsunsporstore.com ve sitemizde bulunan "SAMSUNSPOR STORE" başlığında bulabilirsiniz. Bu sayfaların dışında paylaşımlara itibar etmeyiniz.

www.facabook.com/samsun.store

Polarımızın numunesi gelmiştir. Kayseri Erciyes maçı öncesi mağazalarımızdan temin edebilirsiniz.Bu da polarımızın numunesi;

Ollivanders

09 October 2012, 15:22:27 #40 Son düzenlenme: 09 October 2012, 15:34:52 Serpico
Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 09 October 2012, 12:15:58
bunun gibi birşey mi?

aynen kaptan. Kırmızı beyaz çizgiler ortalanıp armayı küçültsek çok daha iyi olacak gibi. Renklerde oynamalar yapılabilir. Kırmızı uzerine beyaz siyah. Beyaz uzerine kırmızı siyah.

özkan

aynen,lacivert siyah olsa,griyide beyaz yaparsan daha can alıcı olur levent  ;)

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: özkan - 09 October 2012, 15:32:36
aynen,lacivert siyah olsa,griyide beyaz yaparsan daha can alıcı olur levent  ;)

özkan lacivert nerde  :o

özkan

cüzdanın kendi rengi varya,koyu biraz,lacivert gibi duruyor kot rengi gibi.siyah diyebilirsin.herneyse o taban rengi işte daha bi siyah olursa güzel kurur üzerinde kırmızı ve beyaz şeritler  ;)

Levent ÖCAL

daha siyah duranını bulamadım renkleri temsil edecek şekilde de bu demoyu koydum zaten özkanım  ::)