Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

samuray

yine aynı hatalar bu kez ilk kırkbeşte yenen son dk gouulleri orta sahamız top yapamıyor top tutamıyor hoca buna acilen çözüm bulmalısın e böyle oluncada defans hata yapıyor soner dua edelim bu beraberlikte hakkını yememek lazım yine kurtarıcımız oldu

kalptenþimþek

bir hakan bayraktarımız olsaydı, bugün çok farklı şeyler konuşacaktık..

Ollivanders

Şu Turgay'ı oynatmaktan vazgeçmeli. Golu buluyoruz ama gol sonrası oyunu tutamıyoruz. Bir lider yok mu arkadas gol sonrası bu takıma sakin olun, oyunu yavaslatalım , sogutalım diyebilecek. Bakın ilk golu biz attıgımız maçlarda hep aynı senaryo oluyor.

ngonge

Hocayı hemen sorgulamanın gereği yok ama bu düzeyli eleştiri olmayacağı manasına da gelmemeli.

Şu 4 hafta için oyun şablonuna henüz laf edemem ama takımın geriye yaslanmasını önleyici hamleler yapması gerekiyor, takım motivasyonu oynadığımız rakiplere göre düşüktü. Bir gol yeyince oyuncular ürkekleşiyor, geride kabul edince telaş ve hata yapmaya başlıyorlar.

Ayberk

Alıntı yapılan: Serpico - 23 September 2012, 21:33:50
Şu Turgay'ı oynatmaktan vazgeçmeli. Golu buluyoruz ama gol sonrası oyunu tutamıyoruz. Bir lider yok mu arkadas gol sonrası bu takıma sakin olun, oyunu yavaslatalım , sogutalım diyebilecek. Bakın ilk golu biz attıgımız maçlarda hep aynı senaryo oluyor.

hacı zaten ilk golü biz yemedik henüz, gol yiyince moral olarak da fizik olarak da çöküyoruz sanki. eğer geriye düşersek kolay kolay maç çeviremeyecekmişiz gibi görülüyor. biz hep öne geçelim de, skoru tutmayı elbet öğreniriz zamanla :evet:

samsunsporlu1994

2-0 dan maç vermemizin tek nedeni takımın doğru dürüst kamp yapamaması ve kamp döneminde yapılan kondisyon yüklemelerinin yapılamamasıdır. Takımın kondisyonunun zayıf olması belli dakikalardan sonra oyundan düşmesine ve geriye yaslanmasına neden oluyor. Fizik olarak güçlüysen atak oynarsın,kondisyonun yoksa doğal olarak kendi yarı alanında rakibi beklersin. Erhan Hocanın yapacak bir şeyi yok. Takım olarak kötü oynuyoruz bende bunun farkındayım. Yüklemeler kamp dönemlerinde yapılır lig maçları oynanırken yapılmaz. Yani kısacası 2-0dan 2-2 berabere kalmamız tesadüf değil. Bu takım lig süresince inişli çıkışlı grafik sergileyecektir. Turgay Gölbaşı konusuna gelince o şampiyon olduğumuz sezondaki Turgayın yarısını bile oynamıyor,inşallah ilerleyen haftalarda form tutar.

beşnumara

Hoca Allah sana akıl fikir versin maça başlarken şenolu ön libero başlattın sonra musayı ön liberoya aldın store aykutu sağ bek oynattın turgayı stoper oynattın sir hüseyinden bir farkın olsun daa ayıp yaa hadi geçtim ben bu kupa maçıydı önemli değildi ligde bakacaz kimi nerde oynatacan?

Kaya

Alıntı yapılan: beşnumara - 26 September 2012, 20:40:55
Hoca Allah sana akıl fikir versin maça başlarken şenolu ön libero başlattın sonra musayı ön liberoya aldın store aykutu sağ bek oynattın turgayı stoper oynattın sir hüseyinden bir farkın olsun daa ayıp yaa hadi geçtim ben bu kupa maçıydı önemli değildi ligde bakacaz kimi nerde oynatacan?

Hayret fikirlerimiz nasıl örtüştü bu kelle  :kanka:

Şenol'u önlibero olarak denemek facia facia

##kdc##

Abi bence Atilla'yı forvette oynatsa bile bizim bu maçı almamız lazımdı ya. Arada iki lig fark var ayıptır günahtır. Ne diye besliyoruz bu adamları tesislerde. Bırak topçuyu evladım olsa bu maçta oynayan bi kap yemek vermem köpeğe.
Allah'ım sen büyüksün yarabbim, as kadrodan birinde bi sakatlık, kart cezası falan bi sorun olsa bu yedeklerle ne yapacağımız meçhul..

Recep

Erhan hocam oturduğun yerden ''Onlar istediler, onlar arzuladılar ve turu da onlar geçti. Bu maçta yorum yapacak bir şey bulamıyorum.''bunları söylemesi çok mu kolay vallahi gelde benim yerimde olda  buradaki sivaslılara köy takımına neden yenildiğimizi beraber anlatmaya çalışalım.

özkan

Hoca kupa önemli değil tarzında bi açıklama yapmış da madem öyle defans çıkarıp niye forvet alıyosun ? Beceremedim de.

Çelişkiler çoğalıyor hocada..

cembaba

Theofanis Gekas

cezayir55

red_white

taze kan olarak turgayı almana anlam veremedim maçtan sonra eminim sende verememişsindir Erhan hocam!!