Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur | Samsunspor'umuz - Sivas 4 Eylül Belediyespor

Başlatan Tufan, 21 September 2012, 14:12:56

« önceki - sonraki »

cem 55

bu kadarda rezalet olmaz ama adilik yapmayın çakallık yapmayın lan zor tutuyorum kendimi böyle laubalılık olmaz üstünüzde taşıdıgınız formanın armanın hakkını verin çakallar

furkan5534

celebi

ben artık yok kondisyonmuş yok bu takım yeni kuruldu bahanelerini kabul edemiyorum. yeni kelimesi agustos başına kaldı. ekime geldik  bahaen kabul edilemez. :kafa: :kafa:

furkan5534

kasımpaşa bile as kadroyla cıktı nerdeyse.. bizımkılere gelir lazım değil sanırım..

samsunsporlu1994

Bizim takımda bahane tükenmez abi. 10.Haftada gelse yeni kuruldu bu takım laflarını duyacağız. Eleştirmeyelim diyorum ama yeter artık. 3.Lig takımına karşı bile 60-70 dakika doğru dürüst futbol oynayamıyoruz. İnşallah toparlanırız,böyle gidersek tünelin ucu karanlık,ışık göremiyorum.

celebi

King Of The North

3. golü yersek kimse şaşırmasın, yokları oynuyoruz, ben olsam formanın hakkını verirdim..

Desiqner

Ya arkadaş arma için az iki top yapın 3.lig takımı karşınızdaki...

furkan5534

adamlar bu macı bıraktı rıze macından bahsedıyolar.. once onundekı maca bak be kardesım  :x(( :x((

furkan5534

ahmet arı dedı once sora ahmet sarı dedı ulan bı adem sarı dıyemedıler cıldırıcammmm yaaa bunlar dahada gerıyor adamı!!!

Desiqner

Bu adamlara para veriyoruz değilmi birde? Yazık yemin ediyorum yazık...

samsunsporlu1994

Haydi lig maçlarını geçtim. Senden 2 lig aşağıdaki takım karşısında zorlanıyorsun. Böyle birşey var mıya. Biz kimi yeneceğiz 3. Lig takımını yenemeyeceksek?

King Of The North

İzlerken sıkılıyorum, bu takım ne hale geldi, 10 dakika da olsa zevk vermez mi bir takım, al birini vur ötekine :x((

lucarelli

bu aks tv açılmıyor başka bir link var mı arkadaşlar?

edit: Mozilla problemiymi, explorer'da açıldı

Desiqner

3.lig takımına şut atamıyoruz.Erhan hoca ciddiye alacağız demiştin değil mi ?