Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

Yakışmaz Çiço'ya.

Sanmam öyle bir şey olacağını.

kuzeycity

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 24 September 2012, 00:13:01
Arkadaşlar şunu anlayan biri varsa anlatsın.Gerçek değil heralde.

http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Ne-oldugunu-kimse-anlayamadi--OOfXCYblSWT8.html

Çin'li süper kahraman bi hatunmuş sanırım sitesi de var http://x.wanmei.com/ burada videoları da var başarılı

Ollivanders

Alıntı yapılan: Sercan - 25 September 2012, 14:35:18
La hocanın birinde Samsung nexus var o giriyo :)
dedim sana iphone alma diye. :)

5trawberry

Tunceli'de yine hain pusu. Haber ajanslarına göre 7 güvenlik görevlimiz şehit olmuş.

Milletimizin başı sağolsun.. :(

twitter

Bu ulke valla komedi ben de haber izliyordum kadin "Tunceli'de ki yogun saldirilar sonrasi buyuk operasyon basladi. Bolgede kus ucurtulmuyor" falan dedi, haber girdi. Ardindan haberi kesip, son dakika olup bunu verdiler.

Yapacak bir sey yok.

Desiqner

Çiçonun tribünde olması güzel önemli olan bu.

usare

Alıntı yapılan: Sercan - 25 September 2012, 12:31:13
Arkadaşlar iphone ile okuldaki internetten Facebook ya da Twitter a girmeye çalıştığımda Milli eğitim tarafından engellendi diyor. Ne yapmam gerekir? Yardım

Kardesim mebin bağlantıları merkez server üzerinden verildiği için yerel ayarlardan ne yaparsan yap açamazsın. Bi program var utools diye. Arada onunla bazı sitelere girebiliyoduk. Ama facebook un ana sayfasını açıyo sonrasını açmıyo. O hoca muhtemelen ya 3g ile bağlanıyo, ya da senin bilmediğin özel bi bağlantı var mebden başka.

Sercan

Alıntı yapılan: nomak55 - 25 September 2012, 15:32:33
muhtemelen proxy ayarlarını değiştirmen gerek ancak firewall warsa onuda yapamayabilirsin elimden geldiğince açıklamaya çalışayım

öncelikle wifi bağlandıktan sonra bağlı olduğun ağın sağındaki oka bas karşına çıkan ekranın en altında http proxy yazan yere gel elle yazan yere dokun.
daha sonra www.cool-proxy.net diye bi site var oradan proxy numaralarını sunucu ve kapı yazan yerlere yazman gerek

suncu yerine ip adres kapı yerinede port kısmının altındaki yerlere yazman lazım bi dene bakalım ne olacak,

Teşekkürler hocam yarın deneyeceğim

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: TurgayGölbaþý55 - 25 September 2012, 17:39:08
Þehzadeler Taraftar Grubumuzun yeni amigosu Burak Güleç ( çiço reis ) oldu.
Çiço Samsunspor tribunlerinin kim ne derse desin bir numarali amigosudur. Eger haber dogru ise ben cok sevindim Cico'suz tribunlerin ruhu eksik!.....

Sercan

Çiço gibi bir adamın tribünlerde olması da iyidir arkadaşlar. En azından tribün yapma konusunda işi biliyor...

Ahmeti

Çiço şehzadeler'e çağ atlatır

beşnumara

Acele etme çiço bekle derim ben ;)

Ajan

Teşbih'de hata olmasın  ama Burak abinin olayı sazan avı abiler

Desiqner

Alıntı yapılan: Ajan - 25 September 2012, 21:33:20
Teşbih'de hata olmasın  ama Burak abinin olayı sazan avı abiler

diyorsun :)

FaTiH_HaN

Şehzadeler mağlum sebepler yüzünden hepimize antipatik gelen bir taraftar gurubu oldu bu zamana kadar ama Çiço reis artık ordaysa durum değişir, eksikliği hissediliyordu, tribünlere dönmesi çok sevindirici, amigoluğunu bir kenara bıraktım o zaten tartışılmaz 10 numara 5 yıldız, onun dışında insan olarakta çok düzgün, hayırlı uğurlu olsun hem Samsunspora hem Çiço reise.