PTT 1.LİG 4.Hafta Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan fanatik, 15 September 2012, 18:41:38

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Alıntı yapılan: target_t.t.b - 23 September 2012, 22:26:14
Hakan ARSLAN uzanamadığı topta yerdeyken tekmeye kafa uzatıyorsa

Hatırlattığın çok iyi oldu,gerçekten çok etkileyici bir manzaraydı.

55.hakan

Ahmet Arı ,Nsumbu ilk 11'de oynayabilir sürekli.Özellikle Ahmet Arı ara paslarıyla bu konudaki açığı kapatacaktır.Musa Aydın hazır değil ama ısındıkça yararı artacaktır.

target_t.t.b

musaya da kızmadan edemiyorum.son dk ya kadar bekle kamp görme formdan düş sonra kahraman ol.olmaz böyle ne kadar futbolunu beğenmesemde kaptan turgay adamdır adam.

target_t.t.b

djhua öküzüne de alpay gibi bi stoper lazım önce kafayı yarcak sonra top oynayacak.başka türlü bu ligde durdurulamaz.

mimar55

Ya yeter allah rizasi icin nesini elestiriyorsunuz takimin mucadele ediyorlar her mac bu mac diger maclara gore biraz daha az kosdular o kadar takima puan veren juri gibi konusan arkadaslar var olmayinca olmuyor olmadi ne yapalim bu topcular bizim bu hoca bizim bu baskan bizim. Yapmayalim takim kume dusmezse buna bile sukur etmeli diyen yazarlar varken biz sampiyon olmak icin ugrasiyoruz ben once baskanimin ellerinden futbolcu kardeslerimin alinlatindan opuyorum. Askerde bol bol dedigimiz gibi olmadi OLACAK...!

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: mimar55 - 23 September 2012, 22:50:08
Ya yeter allah rizasi icin nesini elestiriyorsunuz takimin mucadele ediyorlar her mac bu mac diger maclara gore biraz daha az kosdular o kadar takima puan veren juri gibi konusan arkadaslar var olmayinca olmuyor olmadi ne yapalim bu topcular bizim bu hoca bizim bu baskan bizim. Yapmayalim takim kume dusmezse buna bile sukur etmeli diyen yazarlar varken biz sampiyon olmak icin ugrasiyoruz ben once baskanimin ellerinden futbolcu kardeslerimin alinlatindan opuyorum. Askerde bol bol dedigimiz gibi olmadi OLACAK...!

Bence bazı konuları birbirine karıştırıyoruz, yönetimden hocadan topçulardan Allah razı olsun hepsi insan üstü mücadele ederek bizi şampiyonluktan konuşabilir hale getirdiler, benim gördüğüm kadarıyla eleştiriler sadece ve sadece Erhan Hocamızın kadro seçimi ve son dk da yediğimiz gollerle alakalı ve bu durum konuşulacak şu an tek mevzu bu onun dışında zaten her türlü minnettarız bu günlere gelmemizde emeği olan herkese.

55.hakan

Çıktığımız senedeki aynı hafta puan durumuna baktığımızda o seneye göre 1 puan daha ilerideyiz.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 23 September 2012, 22:59:48
Bence bazı konuları birbirine karıştırıyoruz, yönetimden hocadan topçulardan Allah razı olsun hepsi insan üstü mücadele ederek bizi şampiyonluktan konuşabilir hale getirdiler, benim gördüğüm kadarıyla eleştiriler sadece ve sadece Erhan Hocamızın kadro seçimi ve son dk da yediğimiz gollerle alakalı ve bu durum konuşulacak şu an tek mevzu bu onun dışında zaten her türlü minnettarız bu günlere gelmemizde emeği olan herkese.

tamamen katılıyorum. eleştiren hiç kimse "yönetim istifa!" falan demiyor zaten. Erhan hocanın gereksiz ve anlamsız tutum ve yanlışları dile getiriliyor. Ne yani bunlar da görmezden mi gelinsin? Nsumbu ve Ahmet Arı gibi sağlam adamlar varken Turgay ve Erdem'de ısrar etmesi ister istemez 2-0'dan 2-2'ye gelmenin faturasının sebebi olarak görülüyor, gayet doğal. Eleştiriler olmalıdır, olacaktır.

doðan

Burasi bagimsiz bir platform elestiri olmazsa renk olmaz , renk olmazsa gokkusagi olmaz , dogru yada yanlis elestiri olacak ki en dogruyu bulalim , ama dozunda  :deli: yonetim istifa  :-X ??? :deli: :oyun:

mehmet yılmaz

mimar55

Hocaya agir elestiri yapip simdiden gitmesini isteyen arkadaslar var futbolculari begenmeyen arkadaslar var benim sozum onlara herkes elestiri yapacak yapmali zaten ama hic maglup olmayan bir hocayi simdiden yollayalim diyenler var futbolda ertugrul saglamda bjkden hic maglup olmadan yollanmisti sonuc bir sene sonra bursayla sampiyon olan bir hoca... Bu adam bir petkovic degil unutmamak lazim sehrin nabzini cok iyi bilen bir hoca elindeki kadro zar zor kurulmus bur kadro bunuda unutmamak lazim buda benim fikrim hocayi yipratmamak lazim gitmesi gerektiginde emin baskanla konusur hicbir zorluk cikarmadan gider? Nedir bu hica acilen gitmeli yorumlari hepimiz uzulduk ama biraz sabirli olmamiz lazim

mimar55

Alıntı yapılan: nalkapon [ ! Bregenz Detected ! ] - 23 September 2012, 18:29:35
acil kan degisikli gerekli..bu hocayala lig bitmez olumlu hic biseyi yok kazma turgayi nasil dayandi ..anlamak mümkün degil hadi biz bisey anlamyiz ne zaman bu türkiyede 2.adamlar yane antrenönler mac kazandiracak...bu 3 oldu ...bi kere olur 2.kes tesadüf olur ..3 oldu mu ben bunda kasit ararim ve tesadüflere inanmam...hocaya yol verilmeli bu kadar net

Bknz

Kaya

En önemli eksiğimiz kesinlikle ve kesinlikle kondüsyon!! Doğru dürüst kamp yapamamış bir takım ilk 4  haftayı yenilgisiz atlattı düşünün.Son dakikalarda biraz daha dikkatli olsak,afedersiniz futbolun piçlikleri denen hareketlerde bulunup oyunu soğutsak ilk iki sıradaydık..

Hoca oyundan çıkardığı oyuncular ile bizlerin gördüğü ve yapması gerektiğini düşündüğümüz değişiklikleri yaparak bana iyi sinyal verdi..Değişiklikler geçen haftalara göre geçte yapılmadı ayrıca..Bundan sonra sanırım Ahmet Arı ve Nsumbu direk oynayacaktır.

Her hava topunda sıkıntı yaşıyoruz.Kalecimiz oyunu altıpas içinden izlemeyi seven bir kaleci malesef.Kondüsyon eksikliğimizden sonra giderilmesi gereken en önemli eksikliğimiz de bu bence.

Belki gene çok üzüldük ama vardır bunda da bir hayır diyelim..

target_t.t.b

Alıntı yapılan: mimar55 - 24 September 2012, 00:24:27
Hocaya agir elestiri yapip simdiden gitmesini isteyen arkadaslar var futbolculari begenmeyen arkadaslar var benim sozum onlara herkes elestiri yapacak yapmali zaten ama hic maglup olmayan bir hocayi simdiden yollayalim diyenler var futbolda ertugrul saglamda bjkden hic maglup olmadan yollanmisti sonuc bir sene sonra bursayla sampiyon olan bir hoca... Bu adam bir petkovic degil unutmamak lazim sehrin nabzini cok iyi bilen bir hoca elindeki kadro zar zor kurulmus bur kadro bunuda unutmamak lazim buda benim fikrim hocayi yipratmamak lazim gitmesi gerektiginde emin baskanla konusur hicbir zorluk cikarmadan gider? Nedir bu hica acilen gitmeli yorumlari hepimiz uzulduk ama biraz sabirli olmamiz lazim
bazı eleştiriler sizlere bizlere çok ağır gelsede olacak ve olmalı.aksi takdirde samsunspor.biz işlevini yitirir.Ayrıca malum olan herkesin de gayet farkında olduğu "zor durumdan oluşan takım" olgusunun gerçekliği kadar önemli bir şey daha var ki o da sürekli üzerine vurgu yapılıp bayağılaştırılmamasıdır.Artık bu psikolojiden çıkıp işleri normal seyrinde yürütsek bence daha iyi olur.Ama bu zor durumu aklımızdan çıkarmadan ve sürekli dillendirmeden.saygılar.

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: sBç1984 - 24 September 2012, 01:49:23
Tamam eleştirini anlarız da direkt maçın böyle bitmesinde biz etkiliymişiz gibi bize neden sallıyorsun anlamadım? Orada olmamız herkes gibi, aranızda bu tip muhabbeti yaptığınız insanlar gibi seni de rahatsız ediyor herhalde? Serdar olayına gelince daha maç 1-0 iken Serdara sallamayı başlatanları sende iyi biliyorsun.Eksik yönler konuşulabilirde, gözünüzde hiç mi artı yönler yok oda ayrı bir olay.Doğru ya, takımı oynadığımız 2 iç saha maçında, karşılaşma bittikten sonra da trbinlere çağıran sendin dimi. Bu kafayla çokk bizi konuşursunuz zaten :kafa:

'Adem dökülüyor, Turgay toptan bihaber, Erdemin ne yaptığı hiç belli değil, takım maça iyi başlamadığı halde 2-0 öne geçiyoruz ve yine aynı terane. Yanlış başlangıç yaptıktan sonra 5 farklı öne geçsek bile boş, Erdem-Hakan-Turgay aynı anda oynatıldığında bizim top yapma şansımız yok yok yok, yazık günah ya sezon başından beri 3 maç son dk golü yedik tek top bilen oyuncu Ahmet ilk 11 de yok artık bahanesi yok hocanın Erdemden Turgaydan vazgeçmediği sürece biz 5-0 da öne geçsek bitiremeyiz maçı.'

Maçın bu şekilde bitmesine etken olduğunu düşündüğüm mevzuyu yukarıdaki paragrafta yazmışım zaten orda Söğütlübahçeliler ile ilgili bir ifade geçiyor mu? ben yaptığım eleştiriyi 2-0 öne geçtikten sonraki 10 dk için yazdım, maçın geriye kalan 80 dakikasında da boğazım patlayana kadar bağırdım, evet maç sonunda takımı tribünlere çağırırken bir tek taraftar gurupları mı bağırdı? çok gereksiz bir tartışmanın içinde ergen muhabbeti çeviriyoruz şu an, bu kafayla bizi çok konuşuyorsunuz gibi bir laf nedir yani, eleştiriye bu kadar kapalı olduğunuzu bilseydim hiç yazmazdım 2 sayfa sırf bu muhabbetle geçti karşılıklı atışma şeklinde, tamam biz Samsunsporlu değiliz, takımın hiçbir maçına da gitmiyoruz zaten...