PTT 1.LİG 4.Hafta Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan fanatik, 15 September 2012, 18:41:38

« önceki - sonraki »

samsunmania

Bolu bu ligin en iyi kadrosu bence. 2-0 dan 2-2 oluca insan çok üzülüyor. Takımımızın yarısı daha hazır değil. Bunu da görmüş olduk bugün. Daha çok çalışmalıyız. Bir de defansımıza alternatif olacak saffet Gurur'u da hasretle bekliyoruz.

twitter

şu takımda burak çalık olsaydı ya.

ne adem ne roberts tam anlamıyla forvet değil.

celebi

Stres kaynagi ssmsunspor haftaya rizenin bize en az 3 u var brn onu bilirim

55_OrHaN_55

her maçta kalecimizin başarısından bahsedilmesi soner adına sevinsem de beni üzüyor. bu her maç geriye yaslandığımızın işaretidir. soner her zaman gününde veya sağlam olmayabilir. djehua gibi, maçın kaderini değiştirecek bir hücumcumuzun konuşulması gerekirdi. bu zamana kadar yenilmedik ama, şansımız yaver gittiği için kazandığımız bir göztepe maçından başka sevincimiz de yok. umarım takım bir zaman sonra oturur da bu sıkıntılardan kurtuluruz.

GençKozluklu

Arkadaslar bir anda 2-0 yaptik Larkin iyi oynamadan atmistik. Bolu col iyi takin 1 Puan ve yenilmemek guzel. Unutmayalim ki ax daha kayyuma kalacaktik

ALİ55

Arkadaşlar yok takım kaymmua kalcaktı yok geçen seneden 2 oyuncu kaldı onlarda banko oynamaayan yedek oyunculardı vs vs bunların arkasına artık sığınmamız gerekır anı yaşamak lazım bız bakıldıgında 4 maçı da öyle böyle adam gıbı kapanıp savunsak kalemızı 12 puan ıle lıderdık bu cumlelerı takım henuz yenı dıyenlere yazıyorum bız tum maclarda öne geçtık ve son ıkı maçı 2-0 dan  verdık takım 2-0 öne geçerken yenı degılmıydı takım aynı takım öne geçerkende berabere gelırkende burda önemlı tek nokta var konsantrasyonumuz öne gecınce düşüyor maçı kazanmış havası maç bitmiş havası oluşuyor 4maç da  da bunu gördüm maç 90 dk mucadele edersek ıstedıgımızı alırız oyunu tutup soğutacakl oyuncumuz yok malesef defans ıle hucum arasında oyunu 2 yönlü oynıyacak bır adamımız olsa şuan bunları konuşmuyorduk bu takım daha gerıye dusmedı 4 maçta ınsallahda hıcbır zaman dusmez düşersed bu takım oyunu lehıne çevıremez fena fark yıyebılırız bu takım iş yapar benım bozuldugum 4 maç oyle böyle 12 puan olabılırdı kötü oynarken maç kazanabılmelıyız yınede yenılmemeyı öğrenmek güzel geçmıs geç

yirmiuc

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 23 September 2012, 18:06:06
canberk,şaban ve lokman mı bu ligin üstünde  :) valla hiç güleceğim yoktu

Saban ve Lokman Super lig takimlariyla uzun sureli sozlesme yapmis iki futbolcu. biz ancak kiralayabildik.
Adamlarin bonservisini alabiliyor musun ? hayir. komik olan bir sey yok.
canberkin de besiktastan nasil geri. getirildigi herkesin malumu.

55_OrHaN_55

takım kayyuma kalacaktı, sıfırdan takım kuruldu, kabul ama nsumbu gibi bir adam varken turgayda ısrar etmek, resmen inatlıktır. bundan başka hiçbir mantıklı açıklama olamaz. ayrıca ahmet arı dururken erdem ve ademin as takımda oynamasında hiçbir mantık göremiyorum. hoca ilerleyen haftalarda da böyle mantıksız kararlarında ısrar ederse bence yol yakınken gönderilsin.

elexir

Karamsar olmamak lazım, her şey daha iyi olacak inşallah biraz zaman... Bolu Spor bu ligin en iyi bir kaç takımından biri, biz gol atabiliyoruz defans problemimiz var onuda hoca çözer inşallah..

buonanotte

Bence de karamsar olmaya gerek yok.Bolu bu ligin açık ara en iyi kadrosuna sahip ve gerçekten de iyi futbol oynuyorlar.

fanatik

Hoca doğru kadroyla oyuna çıkmadığı için bence sonuç bu oldu Erdem ve Adem Sarı'nın şuan için bu kadroda yeri yok

samuray

kaderimizmi bu ya orta sahada top tutamıyoruz 2.0 dan sonra oyundan düştük yine iki puan kaptırdığımızamı üzülelim bir puan aldığmızı içinmi sevinelim bu kez de ilkk k45. son dak larında verdik orta sahada turgayla olmayacak hoca artıkgör bunu ya iki pas yapamlıyor musa ayydın tam hazır olmamasına rağmen iyi göründü adem tutuktu malesef orta sahamız top yapamayınca tüm yük defansın üzerine biniyor defanstan yçıkan tüm topları rakibe verdik bu kaçıncı üç kezdir aynı senaryo yenen goller son dk da hoca artık bu konuya bi çare bul ya orta sahamızı diri dinamik pas yapan top tutabilen oyunculardan kurmalk gerek

cany

Abuk sabuk işler yapmasak 12 puanımız vardı şu an. yalandan yere gitti 6puan hayret ediyom ya. tabi bu arada 2.yarı yenilebilirdik bu 1 puana da şükür

bundan sonra abartmıyorum 3-0 da öne geçsek rahatlamayacam bi taraftar olarak

FaTiH_HaN

23 September 2012, 19:32:48 #254 Son düzenlenme: 23 September 2012, 19:36:21 FaTiH_HaN
Adem dökülüyor, Turgay toptan bihaber, Erdemin ne yaptığı hiç belli değil, takım maça iyi başlamadığı halde 2-0 öne geçiyoruz ve yine aynı terane. Yanlış başlangıç yaptıktan sonra 5 farklı öne geçsek bile boş, Erdem-Hakan-Turgay aynı anda oynatıldığında bizim top yapma şansımız yok yok yok, yazık günah ya sezon başından beri 3 maç son dk golü yedik tek top bilen oyuncu Ahmet ilk 11 de yok artık bahanesi yok hocanın Erdemden Turgaydan vazgeçmediği sürece biz 5-0 da öne geçsek bitiremeyiz maçı.

Birde söğütlübahçe mevzusu var, maç 2-1 devam ederken paslaşmalarda oley çekmeler, pınarbaşı, bu gece barda gönlüm hovarda tezahüratları, Serdara sallamalar, o Serdar dönüpte 2-2 olduktan sonra hareket çekseydi haklıydı ben olsam çekerdim, adam terbiyeliymiş hiç yüz göz olmadı.