Futbolcu Abi Dersimize Geldi!

Başlatan mehmet yılmaz, 19 September 2012, 18:55:47

« önceki - sonraki »

lucarelli

Okula gelecek futbolcular, küçük yaştaki öğrencileri olumlu yönde etkiler. Onlar için iyi hatıra olur.

Yönetimde laf yok icraat var.

Ahmeti

Bu yönetim iyi günde kötü günde bu takımın başında hep kalsın 10 sene sonra bu şehrin % 90'nı Samsunsporlu olur.

King1965

Burak

97-98 yıllarında bizimde okula Serkan , Cenk ve sanırım Faruk isimli bir futbolcu gelmişti hala saklarım o imzalı kağıdı hatta forumda resmini paylaşmıştım çok güzel proje olur

maço

kesinlikle çok güzel bir proje

tebrik ediyorum yönetimimizi

cany

bizimde orta sonda ertuğrul-ercan-celil gelmişti :)

GökhanÇağlar

Bizim liseye de Tanju Çolak gelmişti ama futbolu bıraktıktan sonra  :) Genç nesilin Samsunsporu daha yakından tanıması lazım,kesinlikle çok faydalı bir etkinlik olacaktır...

burakbas

Bizim okula da Canberk gelmişti, ablasının elinden tutup anaokuluna  ;)  :)

GençKozluklu

"Yok artık artık Lebron James" Basketbol dünyasını izleyen kişilerin bu deyişi hatırlayacaklardır. Müthiş bir olay. Çok basit ve belki de forma satışları yapılarak gelir dahi gelebilecek ancak geleceğimiz adına gençleri kazanmak için harika düşünce.

Kim düşündyse aklına sağlık :)

Kozluk Beldemize de bekleriz.

samuray

bu tür organizasyonlar mükemmel yönetimi kutluyorum ağaç yaşken eğilir mantığı miniklerimizi şimdiden samsunsporluluğu tatırmalıyız

mehmet yılmaz

20 September 2012, 19:45:34 #25 Son düzenlenme: 20 September 2012, 19:52:37 samsuni
AlıntıFutbolcu Abi Derslerine Geldi...

Kulübümüz tarafından organize edilen 'Futbolcu Abi Dersimize Geldi" adlı okul ziyaretinde Tekkeköy Kerimbey İlköğretim Okuluna gidildi. Futbolcularımızdan Kere, Erdem, Adem Sarı, Roberts, Canberk Aydın ve Furkan Köse ile Genel Sekreterimiz Mehmet Yılmaz"ın katıldığı organizasyon hayli güzel geçti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden okul müdürü İrfan Bulat"a, oyuncularımızdan Kere öğrencilere hediye edilmesi için Boluspor maçımızın biletlerinden takdim ederken, Erdem Şen ise bütün futbolcularımızca imzalanan Samsunspor formamızdan hediye etti. Oyuncularımız ayrıca yanlarında getirdikleri  Samsunspor Resmi Dergimizden bütün öğrencilere armağan ettiler.

Daha sonra Beden Eğitimi dersine giren futbolcularımız öğrencilerle top sürme ve pas çalışması yaptı. Karşılıklı atılan penaltılar ise oldukça eğlenceli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler futbolcularımızla bol bol fotoğraf çektirirken, imza almayı da ihmal etmediler.

Basın Sözcümüz ve Genel Sekreterimiz Mehmet Yılmaz, "Samsunsporlu olmanın temellerinden birisi de küçük yaşlarda bu sevginin aşılanmasıdır. Bu nedenle yönetim olarak yıl boyunca 'Futbolcu Abi Dersimize Geldi' başlıklı bir organizasyon yapacağız. Buna göre planımız her 15 günde bir iç saha maçlarımız öncesinde Samsun'daki bir okulu ziyaret etmek. Futbolcularımız bir okula gidecek ve orada bir beden eğitimi dersine girecekler. Çocuklarla birlikte basın huzurunda penaltı atacaklar, top sürecekler, sohbet edecekler, fotoğraf çektirecekler, forma imzalayacaklar...

Ayrıca bu organizasyondan bağımsız olarak bir de İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte 'Samsunspor'u Sevmek' başlıklı ortaokullar arası bir resim ve kompozisyon yarışması da düzenleyeceğiz." dedi.

samsunmania

Çok güzel bir organizasyon. Ağaç yaşken eğilir. Tebrikler.

doðan

RT55

Kaya

Harika proje  >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<