Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

minci

Acaba taraftarın  doğrudan merak ettiklerini sorup bilgi alabileceği bir birim oluşturulabilirmi?

Cheregi

Alıntı yapılan: minci - 31 August 2012, 18:34:56
Acaba taraftarın  doğrudan merak ettiklerini sorup bilgi alabileceği bir birim oluşturulabilirmi?

Burdan iyi birim mi olur üstat?

ahmetsefa55

acil IQ transferi istiyorum.

bol bol alalım dağıtırız

Kaya

Herkesin bir görevi var..Futbolcu ve teknik heyetin yeri saha içi,taraftarın ise tribün..Dün sahaya giren şahsın uzun süre tribünlerde olmaması için yönetimimizin elinden geleni yapmasını istiyorum..

Sercan

Alıntı yapılan: Kaya - 16 September 2012, 01:38:25
Herkesin bir görevi var..Futbolcu ve teknik heyetin yeri saha içi,taraftarın ise tribün..Dün sahaya giren şahsın uzun süre tribünlerde olmaması için yönetimimizin elinden geleni yapmasını istiyorum..

Şu ana kadar gördüğüm en iyi beklenti ...

Desiqner

sercan5592

sahaya giren kişi bir yıl men yemiştir %99 ama Samsun da men yiyenleri görebiliyoruz genelde tribünde

King Of The North

Alıntı yapılan: Kaya - 16 September 2012, 01:38:25

evet kendisi 3 eziklerin taraftarını tartaklasın dışarda iyi bir ekiple daha faydalı olur, zaten kafası iyi adamın tribünde sesi çıkmıyor, bağıramıyor, bazen de böyle hareketler yapıyor.

ismail

kartal maçını 20 liraya izledik misafir takım olarak !!!

Serkan

Alıntı yapılan: ismail - 17 September 2012, 11:50:56

Yönetim ne yapsın bu duruma ? bilet fiyatlarını ev sahibi ekip belirliyor ? kartal yönetimi ile görüşme yapıp fiyat indirimi isteyebilirlerdi dersen onun görüşmeside yapıldı ama Kartal yönetimi biz paranın derdindeyiz diyip indirime yanaşmadı ?

Karabudun

Alıntı yapılan: Serkan - 17 September 2012, 12:02:12
Yönetim ne yapsın bu duruma ? bilet fiyatlarını ev sahibi ekip belirliyor ? kartal yönetimi ile görüşme yapıp fiyat indirimi isteyebilirlerdi dersen onun görüşmeside yapıldı ama Kartal yönetimi biz paranın derdindeyiz diyip indirime yanaşmadı ?

Aynen öyle bizim yönetimin bu konuda yapabileceği bir şey yok.Taraftar olarak bizim var.Kalabalık deplasman yapan bir takımın taraftarı yeri gelir bilet fiyatlarına da ayarı verir.En azından "Madem öyle ,gelmiyorum lan!" dediğin vakit ev sahibi oturur  kaçıracağı paranın hesabını yapar.

King Of The North

Alıntı yapılan: ismail - 17 September 2012, 11:50:56

aynı şeyi 3-4 sene önce Ankarada hacettepe yapmıştı 20 liraya, hatta hacettepe tarafına girmek isteyenlere bilet de vermediler, uzun  uğraşlar ve protestolar sonucu ve o zamanki yönetimin büyük çabasıyla 5 liraya indirdiler de 15. dakikadan sonra o kalabalık ancak girmeye başlamıştı, bu sitedeki çoğu kardeşimiz ve abimiz de oradaydı iyi hatırlayacaklardır. Hatırlarsanız yıllar önce kasımpaşa-galatasaray maçı 120 liraydı ama kasımpaşanın tüm sezon kombinesi 90 liraydı, insanın inanası gelmiyor abuk sabuk takımlar para uğruna futbol izlenmesini engelliyorlar resmen.

engiz

Uzun zamandır sadece girip okuduğum bu sitede yeni yönetimin ve Emin Kar'ın şehre verdiği heyecandan olsa gerek artık yazmak ve bende bir şeyler yapmak istiyorum

Desiqner

Alıntı yapılan: engiz - 17 September 2012, 14:36:24
Uzun zamandır sadece girip okuduğum bu sitede yeni yönetimin ve Emin Kar'ın şehre verdiği heyecandan olsa gerek artık yazmak ve bende bir şeyler yapmak istiyorum

Yönetimden beklentin bumu kardeşim :)

engiz

Alıntı yapılan: Desiqner - 17 September 2012, 14:37:35
Yönetimden beklentin bumu kardeşim :)

Bir beklentim yok ki  :evet:.Taşın altına gövdelerini koyan bu insanlara destek olabilmek önemli olan.Asıl bizler yönetime ne kadar katkı verebiliyoruz o önemli.