PTT 1. LİG 3. HAFTA Kartalspor - Samsunspor ' umuz

Başlatan burakbas, 03 September 2012, 00:28:25

« önceki - sonraki »

samsunsporlu1994

Sol Açık

Takımın kötü oyununu ayrı konuşalım. Hoca 55.dakikadan sonra oyuna müdahale etmeliydi. H.İbrahim yerine Canberk doğru, üzerine Turgay yerine Nsumbu girmeliydi. Bunun yanı sıra Musa Aydın'a bu takımın orta sahasının ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Mehmet Sak ve Ahmet Arı devreye girmezse, takımımızın kalitesinde ciddi sıkıntılar olacak!

Sahaya giren mala ise kafa göz dalmak gerek! Çünkü aslında maçı kopartmıştık, Kartal'ın inancını ve moralini bitirmiştik! Kaybedilen 2 puanı ve gelecek cezaları Sefa Ediz denen sorumsuzdan tahsil etmeli!!! Bir de "ONUR" kelimesini ağzına alıyor dangalak!!!

Yunusemre55

target_t.t.b

bu futbol sadece saha içinde mi kardeşim.trabzonda polisle karşı karşıya taraftar koşsun sefa,biber gazı koşsun sefa,çiftlikte gs liler sevinir koşsun sefa sahaya atlayınca tu kaka sefa.kusura bakmayın o kadar değil bu işler.yaptı bi hata tamam ama bu kadar üstüne gitmeye gerek yok.futbolda herşey var.

samsunmania

Bu tecrübesiz kadronun iki maçta 90 dk golleriyle puan kaybetmesi çok büyük bir handikap. Nasıl toparlanacaklar bilemiyorum. Ama maalesef hoca çöken ortasahaya daha önce müdahele etmeliydi. İki dakikada 2 gol halısahada bile yenmiyor. Çok yazık oldu, iki puanı resmen ellerimizle verdik. Sahaya girenleri konu etmeye bile gerek yok. Bu utanç onlara yeter. Yazıklar olsun.

Sol Açık

Alıntı yapılan: target_t.t.b - 15 September 2012, 18:25:08
bu futbol sadece saha içinde mi kardeşim.trabzonda polisle karşı karşıya taraftar koşsun sefa,biber gazı koşsun sefa,çiftlikte gs liler sevinir koşsun sefa sahaya atlayınca tu kaka sefa.kusura bakmayın o kadar değil bu işler.yaptı bi hata tamam ama bu kadar üstüne gitmeye gerek yok.futbolda herşey var.

Adamın tek derdi kavga demek ki! Futbolla bunun ne ilgisi var! Hadi sen var diyorsan bile, böylesi bir şeye sadece "hata" denmez! Bu takım için kendini paralayan yönetime, Emin Kar'a ayıptır! Bu adamın kesinlikle tribüne sokulmaması gerek.

berusa55

Evet maçlar öynanmadan önce 2 deplasman maçında 4 puan süper diyorduk ama 6 puan daha süper olmayacak mıydı? Kendi ellerimizle 2 puanı vermek çok koydu; hele dakika 89 ve 90'da yenen acemice gollerle... Şu an hissettiklerimiz hepimizin hemen hemen aynı; çöktük. Yapacak bir şey yok; maç bitti.

İnşallah Bolu maçında telafi ederiz. Yapılan hatalardan ders alınsın yeterli. Tekrarlarsa sorun var demektir.

fanatik

Alıntı yapılan: kaan - 15 September 2012, 18:25:53
Gol nasıl geliyorum dedi?Kartalın direkten dönen topu haricinde ölü bir maç oluyodu.Atmışız iki gol tempo düşmüş 2-0 öndeyiz.Daha ne olabilir ki.Kenardaki adamlar alınalı 1 hafta olmadı mı? Hazır olsa iyi olsa sokar oyuna.89'da o gol gelmese şuan çok farklı şeyleri konuşuyo olacaktık.Kartalspor çok mu iyiydi?

Bir abim twitterda yazmış paylaşmak istedim.Bu takımın iyiliğini isteyen menfaat peşinde olmayan 300 500 insan var.Gerisinin ne olduğunu hepimiz daha iyi biliyoruz.Bu sitede yazan insanların çoğuda gerçekten Samsunspor'lu.Olağan üstü bir halde oluşturulan bir takımla mücadele ediyoruz.Hocası futbolcusu yönetimi hep iyi niyetle buralara gelen insanlar.Ben hocanın bariz bi hatasını göremedim.Teşekkürler Erhan Altın.Küme düşecek dedikleri takım 3 maçta 5 puan topladı.2'side deplasman..

Hocam nasıl takım oyundan düşmedi maç ikinci yarı bizim yarı sahada oynandı resmen Nsumbu yu kadroya aldığına göre hazır demektir hazır bile olmasa bu maçtaki Erdem den daha iyi oynardı oyuna Canber ki oyuna sokacağına Mehmet sakı sok bu adam Bursada da kamptaydı nasıl hazır değil  Adem resmen yürüdü ikinci yarı ya nasıl görmüyo bunu

target_t.t.b

Alıntı yapılan: Sol Açık - 15 September 2012, 18:30:20
Adamın tek derdi kavga demek ki! Futbolla bunun ne ilgisi var! Hadi sen var diyorsan bile, böylesi bir şeye sadece "hata" denmez! Bu takım için kendini paralayan yönetime, Emin Kar'a ayıptır! Bu adamın kesinlikle tribüne sokulmaması gerek.

bunun futbolla ne ilgisi var diyosun yani futbolda bunlara yer yok diyosun değil mi?doğru diyosun bencede futbolda bunlara yer olmamalı ama bunlar yaşanıyor mu yaşanıyor.bunlar futbolda var mı var.trabzn deplasmanında olayler ne olmuş bilen anlatsın,yok mu maçtan gelen diye yazışmalar oldu mu bu forumda oldu.yaptığı bu yönetime emin kaptan a ayıp mıdır değil midir ona büyük kaptan karar versin

Desiqner

ben Samsunspor taraftarı değilmişim bunu anladım.Herkesten özür dilerim arkadaşlar.Sahaya girenler Şehr-i müdafaa yapmış.

fanatik samsunsporlu

muzaffer4

eğer ki maçlar  uzatmasız oynansa 7 puanımız olacaktı ..

Desiqner

Erdemi 70'de alması lazımdı zaten bitmişti adam bu ısrarını anlamıyorum...

Yunusemre55

Bence 2-2 de iyi oldu Erhan hoca çok iyi sonuçlar çıkarır

fanatik

Alıntı yapılan: kaan - 15 September 2012, 18:38:04
Şimdi yedeklere bir bakın.
Atilla Özmen       
Aykut Topal       
Canberk Aydın       
Mazowa Nsumbu       
Mehmet Sak       
Mehmet Uğur Tülümen       
Darryl Roberts

Atilla ve Aykut'un oyuna alınamayacağı aşikar.Mehmet Uğur Tülümen'i zaten alamaz Adem bitmiş niye almıyorsun diyorsunuz adam 84'te ileride top tutsun diye Roberts'ı aldı Tülümen'i mi alsaydı?Canberk değişikliğide doğru.En azından koşar topu boş alanlara çeker oyunu bitirir.Maç olmuş zaten iki sıfır.Geriye kim kaldı Nsumbu ve Mehmet Sak.Mehmet Sak ve Nsumbu arasından tercihini Nsumbudan yana kullanıyor ki mantıklı olan bu.Son dakika değiştirecek oyun bitecek.Çat gol yiyoruz şimdi nerede hata nerede suç var adam yedeklerde varda kimi oyuna sokmamış?Elde olan bu arkadaşlar ortasaha oyundan düşmüş tamam ama kenarda Gattuso mu var Melo mu var.

Arkadaşım hocanın oyuncu değiştirme dakikalarını kendin yazıyosun o dakikaya kadar niye bekliyosun zatem adamlar yorulmuş son dakikakalara kadar beklemenin alemi ne sok 60,dakikalarda oyuna soktuğunun adamın da birşeyler yapması için zaman olsun