PTT 1. LİG 3. HAFTA Kartalspor - Samsunspor ' umuz

Başlatan burakbas, 03 September 2012, 00:28:25

« önceki - sonraki »

bengülü

kartalspor- samsunspor maçına
bursa samsunspor taraftarlar derneği deplasmana otobus kaldırıyor bursa'da yaşayan samsunspor'lu taraftarlarımızı maça bekliyoruz  irtibat : 0542 749 11 55 cumartesi günü sabah saat 10: 00'da otobüsümüz derneğin önünden kalkacaktır

lato

Arkadaşlar bende tatil nedeniyle İstanbul'dayım maça gelecez ama bilet bulabilir miyim stadın orda ya da daha erkenden bilet alabileceğim bir yer var mı Şişli, Çağlayan'dayım yakın yer varsa önceden alabileceğim bilgi verebilir misiniz?

Kadir ÇELEBİ

Bilet sorunu yaşanacağını sanmıyorum stad önündeki gişelerden alabilirsin. İçerideki sivas maçından sonra ilk maçım olacak istanbuldaki arkadaşlar mecidiyeköydemi yoksa söğütlüçeşmedemi toplanıcak yada toplu gidilicekmi ?

ahmetsefa55

eminönünde toplanılcak.
ordan vapurla kadıköy.
ordan da metroyla kartal.

sosaka

kartal metrosu uzak değil mi stada ?
ben mi yanlış biliyorum

muzaffer4

maç TRTspor (trt3) de yayınlanacak büyük ihtimalle hd olmayacak çünkü o saatte bundesliga maçıda var

King1965

yayını bldunuzda hd arıyorsunuz ya :) ınternette ızlemeyecegımıze dua edelım

BigBadMama5552

Alıntıkartal metrosu uzak değil mi stada ?
ben mi yanlış biliyorum

Ben de uzak diye biliyorum. E-5 Kartal Kavşağı ile stad arası 3-4 km filandır. Tren ile gelinmesi daha mantıklı bence.

samuray

Alıntı yapılan: muhalif - 10 September 2012, 23:27:37
eminönünde toplanılcak.
ordan vapurla kadıköy.
ordan da metroyla kartal.
kmetro uzak kkalıyor  en iyisi söğütlüçeşme oradan tren banliyo kartal ist. stadyuma yakın

S.b.ç Çağrı

Samsundan kartala deplasmana gitmek isteyen arkadaşlar
0544 241 4998
Gidiş+Geliş+Bilet=40 Tl.

S.b.ç Çağrı

Samsundan kartala deplasmana gitmek isteyen arkadaşlar
0544 241 4998
Gidiş+Geliş+Bilet=40 Tl.

furkan5534

**KaR6**

King1965

Abi hayırlısıyla teskereni alırsın insallah.. O şimdi asker canı 3 puan ister:) uykuda mevlam samsunsporu ona göster ;)

germencisse

Takıma suanda ozguven cesaret biraz daha gelmis durumda olası bir 3 puan ile bizi kimse tutamaz.. :evet: