Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

lucarelli

target_t.t.b

Alıntı yapılan: CemBaba - 24 August 2012, 17:26:46
Abicim her şeyi düşünen yönetimimiz onu da düşündü. Bir gezici store olacak. Deplasmana takımla beraber gidecek. :)
buna en çok ben sevinmişimdir heralde:)

beşnumara

Bugün kulüpte görevli olduğu iddia edilen yaşlı kısa boylu üzerinde errea eşofmanı olan zat kim olduğunu bilmiyorum bana böyle tarif edildi bir mekanda bu takımdan hiç bir şey beklemeyin dua edin ligde kalsın demiş. taraftar kulüpte görevli birinden bunları duyarsa ne yapsın. benim aklıma ilk şendoğan çakmaker geldi tarif edilince saçma sapan konuşmaları bıraksınlar artık kim konuşuyorsa artık.

King Of The North

Hedefin kümede kalmak olduğun u ben de duydum, gelecek 10 yılın takımı olacaksa birkaç yıl çıkmasak da olur benim ve benim gibi düşünenler için...

55.hakan

Hedef orta ve üst sıralar olmalı hedefi kümede kalmak koyarsan düşersin.Hedef adı üstünde ulaşılması zor olan olmalı

Sadece Samsunspor

Uzatmalarda gol yedirmesinler beklentim bu :evet:

Sol Açık

Sahamızın zeminine ilgi göstermek gerek...  ;)

Ollivanders

2 transfer orta saha ve forvet. Gerisini taraftar halleder.

babasamsunlu

King1965

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 25 August 2012, 22:00:40
Uzatmalarda gol yedirmesinler beklentim bu :evet:

katılıyorum .. Uzatmalarda gol yedıren yönetım ıs-te-mi-yo-ruzzzz  ;D

Desiqner

Dün maçtan sonra bir arkadaşla minibüste konuştuk maç hakkında.Sonra dediki ben birşeyler alacağım store yok dedi.Rus pazarının oraya gidiyorum hiçbirşey yok  dedi.Samsunda kendi takımımızın ürünlerini bulamıyoruz istanbul takımlarının falan var dedi.Sonra ben yönetimin yeni store açacağını halledeceğini söyledim.Ama hemen istiyorlar.
Zahmet olmazsa yönetim istifa  :kafa:

lato

Evet yavaştan artık store harekete geçsin 4 tane atkım var hepsi İzmir'de kaldı bir tane daha alayım dedim yazılı atkılar tükenmiş demek ki rağbet çok ürün de çok olsun :--*

umit

birkaç sene önce samsunnet diye bir projeden bahsediliyordu sanki. somut şeyler var mı bu konuda?

Sol Açık

Alıntı yapılan: CemBaba - 24 August 2012, 17:26:46
Abicim her şeyi düşünen yönetimimiz onu da düşündü. Bir gezici store olacak. Deplasmana takımla beraber gidecek. :)

Bu "gezici store" yada bu amaca yarayacak başka bir organizasyon Göztepe maçında olacak mı?

Sercan

Alıntı yapılan: Sol Açık - 31 August 2012, 10:22:50
Bu "gezici store" yada bu amaca yarayacak başka bir organizasyon Göztepe maçında olacak mı?

Muhtemelen yetişmeyecek..