Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kais

genel toplam sayı nedır acaba mesela tek tek alanlar.yada ben bugun aldım benden oncekı 2 kısı bırı 15 falandı bırı de 8 dı sanırım yada benden sonrakıler flaan genel toplam nedır kı

fatihaltay55

500 kombine 1 gecede gayet iyi ama o kombineler inşallah maça gelecek adamların eline ulasırda bosta durmaz

Desiqner

Alıntı yapılan: yirmiuc - 22 August 2012, 23:55:08
ben 510 duymuştum ama programı kapatırken de telefon çalıyordu.

samsunspor.biz -    200 adet
aks tv               -    480 adet
kanal 55            -    510 adet
Cemal Semiz      -    100 adet (canikli mekansızlara almış)

1290 adet

Toplu alımların haricindekilerle 2000'e yanaşmıştır diye düşünüyorum.

lato

Kombine almayanlar destek olmayanlar hep eskiden yiyenler yüzünden kulüpten soğumuş. konuştuğum insanlarda hep bunu görüyorum çoğu Emin KAR'ın başkan olduğunu bilmiyor. İnsanlara hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağının propagandasını iyi yapmak lazım desteği artırmak için. Futbolla ilgisi olan az çok biliyor ama ilgisi olmayan ya da eskiden olup da şimdi ilgilenmeyen vatandaşa samimiyeti bir şekilde anlatmak gerek reklam olur afiş olur bu konuda birşeyler yapabilir miyiz?

jurista

23 August 2012, 01:53:56 #32419 Son düzenlenme: 23 August 2012, 02:14:24 jurista
Emin Kar soğumadıysa Samsunspordan , başka da kimsenin soğumaya hakkı yok , bunlar basit ve komik bahaneler .

Bu belediyelerden ses çıkmadı ? Adamların ayağına kadar gidildi , kulüp halkla kamuyla kucaklaşsın dendi vaatlerden başka bir şey yok .

Canik , İlkadım ,Atakum toplam 1000 tane kombine alamıyorsa yazıklar olsun hepsine ...

AKP sine de, MHP sine de, CHP sine de !!!

Nerde Aziz Atik , Zeki Murzioğlu, Turgut Tüfenk,Eyüp Güler nerde ?

Nerde Samgiad ,Samsiad ,Samsev,Kasiad nerde ?

Hacı Yusuf nerde ?

lato

İki gün tvde reklamı yapıldı bin kombine sözü verildi bana göre de Emin KAR'IN soğumadığı yerde kimsenin soğumaya hakkı yok ama dışardaki adam böyle düşünmüyor ki o adama da kızamıyosun bu zamana kadar gelenler verdiklerinden fazlasını götürdü torpil işletti insanlar da haklı olarak güvenip destek verme konusunda çelişkiye düşüyor ve hala Emin Kaptanın başkan olduğundan haberdar olmayanlar var bak ne güzel diyosunuz ayaklarına kadar gittik destek vermediler diye bende bundan bahsediyorum sesimizi yeterince duyuramıyoruz demek ki. sen ben gitsek adam iki nutuk çeker yollar bu işi basın yapmalı kamerayı alıp esnafı belediyeleri dolaşacak kamerayı gören adam hiç almasa utanma pazarına yine alır bence Atilla Cebeciye ya da Selamet Atlıya ulaşabilecek varsa bu öneriyi dile getirsin basının reklamın gücünü görüyoruz işte

lato

Ayrıca bahsettiğim siyasiler değil halktan bahsediyorum siyasiler Allah'a havale zaten

zevgar

büyük bir kitle ve bir kamerayla dolaşılsa psikolojik bir baskı oluşur esnafta. yanlış anlaşılmasın, psikolojik baskı dedim!

Jnr.Serkan

Geçmiş yıllarda klüp belediyeye yüklü sayıda kombine gönderirdi Atakum belediyeside bu kombineleri iş yaptığı esnaflara satardı.Babama her yıl vip kombinesi aldırırlardı 2 tane.Almama gibi bir lüx'de yoktu zaten maraton alıyordu babam ama 2 vip çok geliyordu.2 tane kombine yazdık sana gel al derlerdi.İstersen alma yürek ister : )

zevgar

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 23 August 2012, 12:06:19
Geçmiş yıllarda klüp belediyeye yüklü sayıda kombine gönderirdi Atakum belediyeside bu kombineleri iş yaptığı esnaflara satardı.Babama her yıl vip kombinesi aldırırlardı 2 tane.Almama gibi bir lüx'de yoktu zaten maraton alıyordu babam ama 2 vip çok geliyordu.2 tane kombine yazdık sana gel al derlerdi.İstersen alma yürek ister : )

bunu ticari de olsa yapacak belediye kaldı mı?

King1965

Samsunspor'umuzun PTT 1. Lig'in 1. haftasında Cumartesi günü 19 Mayıs stadı'nda TKİ Tavşanlı Linyitspor ile oynayacağı maçın biletleri, bugün saat 14.00'den itibaren Türkiye Geneli'nde satışa çıkacak.

Biletler, Biletix satış noktaları, çağrı merkezi ve internet sitesi aracılığıyla, ayrıca Samsun'daki 56'lar ve Atakum Errea mağazaları ile Öğretmeevi kavşağındaki Ofis İnce Kırtasiye'den temin edilebilecek.

Karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle;

VIP A Tribün: 50,00 TL
VIP B Tribün: 25,00 TL
Maraton Tribün: 10,00 TL
Kale Arkası(Şehir Tarafı): 5,00 TL
Kale Arkası(Belediye Evleri): 5,00 TL
Misafir Tribün: 5,00 TL

Jnr.Serkan

Götü yere yakın olandan korkcaksın diye boşa demiyorlar

samuray

kör galip.in geldiği ulaştığı yere bakarmısınız arkadaşlar arkasında kimler vardıda buralara kadar yükseldi nasıl geldiği yolunda ??

samsunsporlu1994

Bu hafta oynanacak PTT 1.LİG maçlarının naklen yayın programı şöyle:

25 Ağustos 2012 Cumartesi
16:00 Boluspor - Adana Demirspor / TRTSPOR
20:00 SAMSUNSPOR - Tavşanlı Linyitspor / TRTSPOR
20:00 Adanaspor - Şanlıurfaspor / TRT WEB TV

26 Ağustos 2012 Pazar
16:00 Kartalspor - Göztepe / TRT 1
20:00 K.Erciyesspor - Ankaragücü / TRT WEB TV
20:00 Torku Konyaspor - Bucaspor / TRT WEB TV
20:00 Denizlispor - 1461 Trabzon / TRT WEB TV
20:00 Ç.Rizespor - Gaziantep B.B.Spor / TRTSPOR