Yeni sezondaki ideal kadro düşünceleriniz

Başlatan Cagdas Ünver, 16 August 2012, 21:38:26

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 18 August 2012, 15:04:37
Altyapı topçuları oynasın diye konulmuş bir kural sonuç olarak ülkemizde altyapı sorunu var bari sakatlık durumunda falan oyna8nlar diye işte :)
olum kural neymıs onu soruyorum uzatmada soyle daa

SSKLA

Alıntı yapılan: muhalif - 18 August 2012, 15:10:14
olum kural neymýs onu soruyorum uzatmada soyle daa

Kural profesyonel sözleşme imzalamamış 21 yaş altı topçular a takım lisansı çıkarılmadanda a takımla herhangi resmi maçta oynayabilir;)

ahmetsefa55

o zaman canberkle resmı sozlesme ımzalamasak bıle maclarda oynayabılır oyle mı ?

SSKLA

Alıntı yapılan: muhalif - 18 August 2012, 15:18:34
o zaman canberkle resmý sozlesme ýmzalamasak býle maclarda oynayabýlýr oyle mý ?

:evet:

MeL_55

Yine ideal kadrolara baktığımda alt yapıdan çıkan oyuncularımız pek seçilmemiş.
Benim fikrim bu yönde değil. Bence Doğan, Yasin, Aykut Topal, Canberk, Mehmet Yılmaz ilk onbirde garanti oynamalı.
Diğer gençlerimizede geçerli tabi bu durum. Ben sadece şimdilik göze batan isimleri söyledim.

Neden mi dersiniz?

Buyrun:

Bu sene en önemli transferimiz Turgay oldu. Takıma abilik ve kaptanlık yapabilecek en doğru isim.
Diğer yapılan transferlerde hepsi iyidir ön yargım yok kimseye fakat bunlar bizim çocuklarımız değil
ilerde Kemal gibi Zenke gibi havalanıp uçabilirler..
O yüzden bizim gerçek çocuklarımızı oynatmak bana daha mantıklı geliyor.
Onlar Samsunsporun değeri, altını, herşeyi.. Onlar Emin başkanımızı mahçup etmemek için canlarını verirler.
Çünkü Emin Kar başkanımız sadece başkan değil o Samsunspor için bir simgedir bir markadır.
Samsunsporlu olupta Samsunsporda yetişen oyuncu bunun anlamını çok iyi bilir.
Yönetimi tebrik ediyorum çok doğru işler yapıyor. Bu gençlerimize 5 yıllık sözleşme yapılması müthiş bir haber.
Bu sadece Canberkle kalmamalı elbette. Sonuç olarak bence onlara şans verilmeli.. Bu bizim için çok önemli adım olur.

Nedeni işte bu, nedeni ilerde Ajax gibi kulüp olmak.

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: uçarlı - 20 August 2012, 18:44:02
oğuzhan oynatılmalı.

Senin soyadındamı Azgar yoksa Aykut Topal > Oğuzhan x 15 !

Sol Açık

Benim beklediğim ilk 11 (şu anki kadro açısından):

Atilla Özmen - Ozan Özkan, Lokman Gör, Mamaudou Kere, Şaban Özel - Ahmet Arı, Turgay Gölbaşı, Hakan Arslan, Mehmet Sak - Adem Sarı, Mehmet Uğur Tülümen

Yedek olarak
Kaleci: Soner Şahin
Savunma: Saffet Gurur Yazar, Halil İbrahim Pekşen, Aykut Topal, Oğuzhan Azğar, Yankı Şengün
Orta Saha: Erdem Şen, Musa Sinan Yılmazer, Mehmet Yılmaz, Şenol Demirci, Doğan (soyadını bilmiyorum)
Forvet: Burak Çalık, Aykut Çift

Bu kadroya ilk 11 düzeyinde 1 orta saha ile 1 forvet takviyesi daha yapılırsa olay tamamdır. Hem güçlü, hem de alternatifli bir kadromuz olur.

cezayir55

erdem şeni orta saha için yabana atma turgaydan daha iyi oyuncu  belki hoca turgayı sağ beke kaydırır

babasamsunlu

Bu kadroya ilk 11 düzeyinde 1 orta saha ile 1 forvet takviyesi daha yapılırsa olay tamamdır. Hem güçlü, hem de alternatifli bir kadromuz olur.

tamda bu olacak inşallah..

ahmetsefa55

cezayir55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 22 August 2012, 17:23:36

tamda bu olacak inşallah..
iki orta saha iki forvet olsa daha iyi olur sakatlık var ceza var formsuzluk var ne olur ne olmaz

Desiqner

Alıntı yapılan: cezayir55 - 22 August 2012, 17:25:06
iki orta saha iki forvet olsa daha iyi olur sakatlık var ceza var formsuzluk var ne olur ne olmaz

para şeyapıyodukya hocam alırız hemen.

babasamsunlu

tamam o birer tanesini sana çek ederiz hemen ;)

bu takım kayyumdaydı unutmamak gerek ;)

bu kadar transfere ve oluşan umuda dua etmek gerek ;)

samsunsporlu1994

Benim ideal kadro düşüncem şöyle:

Atilla Özmen-Ozan Özkan-Kere-Lokman Gör-Şaban Özel-Ahmet Arı-Turgay Gölbaşı-Hakan Arslan-Mehmet Sak-Adem Sarı-Uğur Tülümen

Tavşanlı Linyit maçına da buna yakın 11 ile çıkacağımızı düşünüyorum. 1-2 oyuncunun yeri değişebilir.

Desiqner

Ahmet artıyı bu kadrodan çıkartın cezası var.1 Haftaya indirilmiş diye duymuştum.