Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

BigBadMama5552

AlıntıSamsunspor sevdalısı Sinan Örsman, Samsunspor Nuri Asan Tesislerine gelerek
motosikletini Samsunspor 'a bağışladı.

Emekliliğini yaşayan Sinan Örsman, "Bu şehirde yaşayan ve Samsunspor 'u
tutan bir Samsunlu olarak eski kaptanımız ve yeni başkanımız Emin Kar'ın
ortaya koyduğu büyük özveriye ben de bir katkıda bulunmak istedim ve bu
nedenle motosikletimi Samsunspor'umuza bağışladım . Umarım bu davranışım
insanlara örnek teşkil eder ve herkes Samsunspor için elinden geleni
yapar." derken Örsman 'ın bu davranışının kendisini çok duygulandırdığını
belirten Başkanımız Emin Kar, Örsman 'a teşekkürlerini sundu.

Kaynak: http://samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=459

Helal olsun... >l<

samsunsporlu1994

Samsunspor buyuk camiadir tarihinde cok buyuk zorluklarin ustesinden gelmistir Tamam Samsunspor yok oldu dendigi anda Samsunspor kullerinden dogmustur Insallah camia olarak kenetlenip takimimizi bu zorlu surecten el birligiyle cikartacagiz Bir motorsikletin maddiyatindan cok o abimizin bu tavri cok onemli Duygulanmamak elde degil Cumartesi nolur o stadi dolduralim ele inat Samsunsporumuza her zamankinden daha cok destek olalim 

SSKLA

Harley falan olsada bari 2-3 topçu alırız onla  :P

Aslankaya

yeni sezon forma numaraları belli oldumu bilgisi olan var mı ?

Desiqner

1 Hafta kaldı maça ama formalarımız belli değil ? Ne zaman belli oluyor ne giyecek bu takım veya biz ne forması alacağız.Nerde bu devlet ? Yönetim İstifa !  >:(

muzaffer4

iskoçya 4.lige düşen g.rangers maçını 49.118 kişi izlemiş.

samsunsporlu1994

Arma aşkı lig dinlemez.Rangers iskoçyanın en büyük takımı.Bakmayın ekonomok sorunlar yüzünden böyle bir karar alındı ama her sene lig atlayarak 2-3 senede yeniden İskoçya  Premier Ligine çıkarlar.Çünkü İskoçyanın 1.Lig takımlarından Celtici çıkarın diğer tüm takımları çok zayıf.Maçlarını takip etme fırsatı buluyorum uykum geliyor izlerken. Bizim PTT 1.Lige koysan küme düşerler. Bir takımını Eskişehir karşısında izledik en basit örneği o.Gerçekten İskoç futbolu o eski görüntüsünden çok uzak.Çok kalitesiz ve sadece celticin şampiyon olduğu iddiasız çekişmesiz bir lig.

FaT1h

Alıntı yapılan: CoRaqLi55 - 18 August 2012, 23:10:50
ben ikinci öğretimim üni.den merkeze ulaşım sorun olur mu ?

sorun olmaz ama ünini bulundugu ilçede kalırsın herşey oradada var sıkıntın olmaz

Shane_Falco

Alıntı yapılan: _Jack Daniels_ - 18 August 2012, 10:37:47
Afyon Kocatepe Üniversitesi - Harita Mühendisliği (İÖ)  :evet:

Bi kaç gündür foruma giremiyodum mesajı şimdi gördüm.Bende Afyonda okuyorum dostum yardıma ihtiyacın olursa burdayımm :))

ali ihsan

Alıntı yapılan: Aslankaya - 19 August 2012, 01:42:24
yeni sezon forma numaralarý belli oldumu bilgisi olan var mý ?
55 Turgay,10 Adem Sarı...

Shane_Falco

Alıntı yapılan: CoRaqLi55 - 18 August 2012, 23:10:50
ben ikinci öğretimim üni.den merkeze ulaşım sorun olur mu ?

Kırıkkale'ye biz arkadaşlarla küçük bir şehirler arası gezi turu yaparken uğramıştık.Şehir merkezinden kampüse arkadaşı almaya gitmiştik.Merkezde birilerinden kampüsün yolunu öğrendik.Merkezden ana yola çıktık kampüse doğru yol bize o kadar uzun geldi ki bir süre sonra yanlış yoldayız diye geri döndük :) Sonra polislere rastladık da tekrar sorduk onlar söyleyince ilk gittiğimiz yol doğruymuş :) Anlayacağın Kırıkkale merkezi ile ana kampüs arası biraz mesafe var.Fakat şehir içinde elbet gidip-gelen minibüs hatları vardır bir sıkıntı olmaz.Kampüste dağın birinin eteklerine kurulmuştu haberin olsun.Biraz olumsuz konuştum sanki ama Üni'de arkadaş çevren oluşunca bunlar bir hiç.Üni'nin keyfini çıkarmaya bak sen ;) :)

CoRaqLi55

Alıntı yapılan: FaT1h - 19 August 2012, 10:13:04
sorun olmaz ama ünini bulundugu ilçede kalırsın herşey oradada var sıkıntın olmaz
eyvallah. sende kırıkkale'de mi öğrenciydin.??

55_samsun_55

Alıntı yapılan: _Jack Daniels_ - 18 August 2012, 10:37:47
Afyon Kocatepe Üniversitesi - Harita Mühendisliği (İÖ)  :evet:
meslektaşım olmuşsun biz bitireli 8 sene oldu öncelikle çok güzel bölümdür bizimki kesinlikle işsizlik sıkıntısı yoktur.ben devlette çalışıyorum atanması da kolaydır özel sektörde de çok ihtiyaç var.hayırlı olsun

ahmetsefa55

AlıntıKılıç, "Samsunspor'a 10 yıldır sahip çıkıyoruz."
19 Ağustos 2012 Pazar 14:39

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ramazan Bayramı nedeniyle geldiği il başkanlığı binasında, Samsunspor'la ilgili açıklama yaptı.  Samsun'un markasının Samsunspor olduğunu söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, herkesin elini taşın altına sokmasını istedi.

Kılıç, "En önemli markalardan bir tanesi Samsunspordur. Gelsin birileri kurtarsın diye bakmamak lazım. Herkesin elini taşın altına koyması lazım. Sahipsiz bir şekilde süper ligdeki yerimizi kaybettik. Samsun'a yakışan yeniden Süper Lig'de yerini almaktır. Biz üzerimize düşen bütün imkanları seferber ediyoruz. Ama herkesin en azından bir bilet alması lazım. 10 yıldır AK Parti iktidarın her dönemde Samsun'un markası Samsunspor'a sahip çıktık çıkmayada devam edeceğiz.  Samsunspor'a kaya gibi sahip çıktık. Etmeye devam edeceğiz"  dedi.

Öte yandan Samsunspor'un tek gelir kapısı olan Fuar içerisinde ki otopark önceki gün Milli Emlak Müdürlüğü tarafından bulunduğu yerden kaldırılmıştı. Otoparkın kaldırılmasının ardından ise kırmızı beyazlı taraftarlar Bakan Kılıç'ı eleştiri yağmuruna tutarak, takıma sahip çıkmamakla suçlamıştı.

http://www.samsunkenthaber.com/haber/spor/on-yildir-sahip-cikiyoruz/8281.html

ChucKeR

şu otopark işini halletsin ben onun biletini de alacam.